2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar Kızım bugun 9 gundur gabız... bu sure ıcınde sadece 2 kez oda fitille yaptı... napıcagımı bılemıyorum... huzursuz degıl... karnında şişlık yok.. bugun 4. gun oldu fıtılde vermedım.. cok takıyorum kafaya... dr. gotordum gecen salı.. 3-4 gunde bır fıtıl at dedı.. ama nereye kdr fitil bilemiyorumm

günaydın canım,
aslında dün bile hala kırgındım eşime ama işte küs de olunmuyo aynı evde...
geldi özür diledi ben de biraz nazlandım bitti.
çok teşekkür ederim merak edip sormuşsun çok incesin
havanı güzel olduğu bir gün senle kahve içmeye gidelim sahile yavruşları da alıp olur mu?
ben her zaman müsaitim ne zaman dersen uyarım

günaydın...............

günaydın:)

olsun canım öyle yada böyle sağlıklı şekilde aldın kucağına bebeğini , maşallah... ;-)

öyle canım, ben sağlıklıyım bebeğim sağlıklı daha ne isterim:)
hepsine maşallah

gunaydin herkese

bugun annem geliyor sabah erken kalkip tum islerimi yaptim simdi kahvalti edecegim

bundan sonra bana bir hafta tatil demektir annem sagolsun yemegimide onume getirir

ooh ne güzel özendim sana şimdi...
darısı başıma diyeyym bari:)

canım zeytinyağı içirdin mi hiç?
günde bir çay kaşığı içirebilirsin drlar da öneriyolar.
bir de eğer mama kullanıyosan bazı mamalar bazı bebekleri kabız yapabiliyo.
ben hem anne sütü hem mama veriyorum, aptamil conformil gaz yapmayan formül diye ondan almıştık ama o ilkede kabızlık yaptı.
normal aptamile geçince düzeldi..
geçmiş olsun.

canım ben dogumdan bugune kdr gunde 2-3 kez mamava takviyesi yaptım.. son 1 haftadır sadece anne sutu alıyor... ne zaman anne sutu almaya basladı kabızlık ortaya cıktı... alakası varmı bılemıyorum.. cok rahat yapıyordu yavrum gunde 2-3 kez ama şimdıı yok yok yok

tamam canım ben de istiyorum zaten havalar kötüydü biraz daha iyi olacakmış görüşelim

alakası olabilir aslında,
anne sütüyle beslenip kabız olan çok bebek var...:26:

canım benim kızımda öyleydi, şimdi daha iyi. ama bize yağlardan oluşan bir bitkisel şurup verdi onu içiyor. bir ara hergün zeytinyağı veriyordum, 4-5.günde fitil. bağırsak masajı gösterdi dr, aşağı doğru ovuyorsun bi de..
çok su içmen lazım dedi dr bana, sıvı alımı etkilermiş.. ben çok sıvı alıyorum

Son düzenleme:

Primeracım,su vermemenin gerekçesini anlayamadım ? hadi laylaylom gibi merdiven sildirme baskısına ben de karşı çıkararım ,silmem derim ama apartmanda merdivenleri yıkamak için gelen bayana her apartman sakini bir kova su verir ve kadın işini görür,yerleri siler,yıkar vs...

Son düzenleme:
Almina uyuyor.Çınar memede..Çınar da uyursa ben de uyucam..bu günlerde çok uykum geliyor,doymuyorum sanki uykuya...

Sadece anne sütü alıyor demişsin.Süt yetmiyor ve doymuyor olabilir.O nedenle de yapmıyor olabilir kaka.Benim oğlum da anne sütü alırken 4-5 günde ancak kaka yapardı.Şimdi mama ile günde 2-3 kez yapıyor.

geçen seneki pastamız sitedendi görüntüsü şıktı ama tadı kuru gibiydi şeker hamurunuda çok sert yapmışlar keserken parçalanmıştı o yüzden bu sene farklı bir yer aradım özsüt dilimi 9 tl ye reyhanda 7ile 9 tl arası yapıyor dilimi 20 kişiye vurunca baya pahalıya gelicek bana bu sene masraf çok 06 pastanesi 20 kişilik 100 tl dedi daha uygunca sende beğeniyorsan pastanısını birde oradan deniyim madem fikirlerimi yazarım seneyede sizlere fikir olur böylece ama geçen sene site den 2 tane yaptırdım 1 tanesinin görüntüsü güzeldi tadı kötü diğerinin şekli berbat yapmışlar tadı güzeldi ben pek beğenmedim ama herkezin fikri genede değişir

Oğlum bu gece çok huysuzdu.Annemle battaniyede salladık.Bırakınca hemen uyanıyor.Salıncakta da hamakta da sallamak işe yaramıyor.Sizin durumlar nasıl?15. haftalık oğlum.Bu haftalarda büyüme atakları olurmuş alakası olabilir mi?

gunaydin herkese

bugun annem geliyor sabah erken kalkip tum islerimi yaptim simdi kahvalti edecegim

bundan sonra bana bir hafta tatil demektir annem sagolsun yemegimide onume getirir

canım gözün aydın .negüzel senin adına çok sevindim.keşke benim annemde gelebilse çok özledimmm....

canım gerçekten bazı dönemler çekilmez oluyorlaar.bizimki maşallah bu hafta iyi.geçen hafta aynen dediğin gibi hep elimizde sallayarak uyuttuk.ama şimdilik iyi.umarım böyle devam eder.allah kolaylık versin

gunaydin herkese

Oh ne güzel.Benim annem de yanımda.Ben doğumu memlekette yaptım.İlk günden beri annem ablam hep birlikteydik.20 gün önce de annemle geldik buraya.Çalışmaya başlayınca da annem bakacak inşallah oğluma.Anneler de olmasa işimiz zormuş.Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…