günaydın kızlar...
günaydın selva... ohh maşallah ne güzel iyi olmuştur haftasonları orası kalabalık oluyor adım atılmıyor ama evde uzun süre kalınca kalabalık bile iyi geliyorcanım sen nasıl oldun geçen gün moralin bozuktu iyi misin şimdi?
günaydın...............
olsun canım öyle yada böyle sağlıklı şekilde aldın kucağına bebeğini , maşallah... ;-)
gunaydin herkese
bugun annem geliyor sabah erken kalkip tum islerimi yaptim simdi kahvalti edecegim
bundan sonra bana bir hafta tatil demektir annem sagolsun yemegimide onume getirir
Kızlar Kızım bugun 9 gundur gabız... bu sure ıcınde sadece 2 kez oda fitille yaptı... napıcagımı bılemıyorum... huzursuz degıl... karnında şişlık yok.. bugun 4. gun oldu fıtılde vermedım.. cok takıyorum kafaya... dr. gotordum gecen salı.. 3-4 gunde bır fıtıl at dedı.. ama nereye kdr fitil bilemiyorumm
ooh ne güzel özendim sana şimdi...
darısı başıma diyeyym bari:)
canım zeytinyağı içirdin mi hiç?
günde bir çay kaşığı içirebilirsin drlar da öneriyolar.
bir de eğer mama kullanıyosan bazı mamalar bazı bebekleri kabız yapabiliyo.
ben hem anne sütü hem mama veriyorum, aptamil conformil gaz yapmayan formül diye ondan almıştık ama o ilkede kabızlık yaptı.
normal aptamile geçince düzeldi..
geçmiş olsun.
günaydın canım,
aslında dün bile hala kırgındım eşime ama işte küs de olunmuyo aynı evde...
geldi özür diledi ben de biraz nazlandım bitti.
çok teşekkür ederim merak edip sormuşsun çok incesin
havanı güzel olduğu bir gün senle kahve içmeye gidelim sahile yavruşları da alıp olur mu?
ben her zaman müsaitim ne zaman dersen uyarım
günaydın:)
öyle canım, ben sağlıklıyım bebeğim sağlıklı daha ne isterim:)
hepsine maşallah
canım ben dogumdan bugune kdr gunde 2-3 kez mamava takviyesi yaptım.. son 1 haftadır sadece anne sutu alıyor... ne zaman anne sutu almaya basladı kabızlık ortaya cıktı... alakası varmı bılemıyorum.. cok rahat yapıyordu yavrum gunde 2-3 kez ama şimdıı yok yok yok
Kızlar Kızım bugun 9 gundur gabız... bu sure ıcınde sadece 2 kez oda fitille yaptı... napıcagımı bılemıyorum... huzursuz degıl... karnında şişlık yok.. bugun 4. gun oldu fıtılde vermedım.. cok takıyorum kafaya... dr. gotordum gecen salı.. 3-4 gunde bır fıtıl at dedı.. ama nereye kdr fitil bilemiyorumm
Valla ben senın yerınde olsam Sılmıyorum derdim . Cozumu de kendisi bulsun .. bizim apartman da temzılık yapan bayan yerı gelıyor su ıstemek ıcın kapımı calıyor tv acık oldugu halde acmıyorum . Benım de boyle bı ev sahıbı vardı bekarken ; cıkın yaza aılem kalıcak demıstı bızde Nisan ayında cıkmaya karar verdık yaz gelmeden bu sefer kıymete bındık . Depozıtomuzu vermemeye kalktı neymıs erken cıkıyormusuz azıma ne gelırse saymıstım valla : )))
Sonra baktık yok sız bosaltın ben verırım fılan dıyor bızdegarantıye alalım dıye son ıkı kırayı vermemıstık
Almina uyuyor.Çınar memede..Çınar da uyursa ben de uyucam..bu günlerde çok uykum geliyor,doymuyorum sanki uykuya...
canım ben dogumdan bugune kdr gunde 2-3 kez mamava takviyesi yaptım.. son 1 haftadır sadece anne sutu alıyor... ne zaman anne sutu almaya basladı kabızlık ortaya cıktı... alakası varmı bılemıyorum.. cok rahat yapıyordu yavrum gunde 2-3 kez ama şimdıı yok yok yok
arkadaşım şimdiden kutlarım oğluşunu.maaşallah!pasta çok güzel görünüyor.farklı model görmek istersen site de sipariş pasta yapıyor kataloglarına bir bak olmazsa.b arada 06 nın pastaları çok güzel olur,bence yaptır ordan.ama agoradaki rehan a ya da özsüt e de sorabilirsin.
gunaydin herkese
bugun annem geliyor sabah erken kalkip tum islerimi yaptim simdi kahvalti edecegim
bundan sonra bana bir hafta tatil demektir annem sagolsun yemegimide onume getirir
Oğlum bu gece çok huysuzdu.Annemle battaniyede salladık.Bırakınca hemen uyanıyor.Salıncakta da hamakta da sallamak işe yaramıyor.Sizin durumlar nasıl?15. haftalık oğlum.Bu haftalarda büyüme atakları olurmuş alakası olabilir mi?
gunaydin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?