hem de ne cadı..sonunda uyudu. kıyamadım yine 5 dk balkona çıkardım hava alsın diye. uyudu bakalım ne kadar sürecek :) karşı komşumuz evini taşıyor,o kadar uyutmuşken gürültüyle uyanmaz umarım.
hava da o kadar güzel ki..ne soğuk var ne esinti..
ilkeye geçmiş olsun canım. 3. ay aşılarını atlatmışsınız siz de. sağlık ocaklarının durumu çok kötü hakkaten ne yazık ki.
deme selva bizimde yarın aşı günümüz oğlum 4 aylık oluyor haftaya gitsem geç kalırmıyım acep ben hep kontrolleri 2sinde 2 sine yaptırıyorum kendi doktorumuzdanda 2sinde randavü alıyorum olmadı kendi doktorumuza gideyim yarın rota yı yaptırıyım sağlık ocağını haftaya ertelerim ay bide bizim hemşirede doktorda çok iyidi sağlık ocağında değişmesinler yaffffff
bizim bu da 2. ay aşısıydı aslında ama o sırada ankaradaydık ordaki sağlık ocağında bu aşı kalmamış(zatüre)ya benim bildiğim aşılar doğumda 1.ay 2ci ay 4 ay birde 6 cı ay sonra 15ci ayda çiçek aşısı 18 ayda sağlık ocağında 24 ayda hepatit a 30 ayda hepatit a aşılar biter ilk okula kadar 3.ay aşısı ne yaa ben mertin hep böle vurdurdum ardayıda doktor 3 ayda gel demedi rotolarıda 2.4 6 da yaptırıyoruz siz ne yaptırdınız 3 aylıken
bizimde 3 ünde aşılarımız var 4 ay
büyüyorr sıpacıkları...
selvacım umarım geçici bir durumdur ve sabahları uyumaya başlar
arkadaşlar mikrodalga buhar poşetlerini kullananlarınız var mı ? daha yeni keşfettim ben ..Harika birşey..5-6 dakikada haşlıyor sebzeleri..Yemek yaparken pratiklik ve kolaylık oluyor..
ellerimle başım belada,çatladı çok kötü. çok sık yıkamaktan ve hiç krem kullanmadığım için muhtemelen.
saçlarım da çok ama çok dökülüyor. elevite devam ediyorum ama demiri bırakmıştım. tekrar başlasam işe yarar mı acaba?
geceleri bepanten sür iyi geliyor.bide sıvı sabun yerine dove kullan.
yarın misafirlerim gelecek kızlar, tavsiye istiyorum ve de tarif.çayın yanına birkaç kolay ve lezzetlişey
benim de saçlarım feci dökülüyo
boyatayım diyodum vazgeçtim dökülürken bir de boyayla yıpranmasın diye...
yarın misafirlerim gelecek kızlar, tavsiye istiyorum ve de tarif.çayın yanına birkaç kolay ve lezzetlişey
tatlı tuzlu olmuş ben de tavuklu salata tarifi vereyim.
1 tavuk göğsü haşlayıp tiftikliyosun.
bire avuç şehriye, pirinç, uzun olanlardan erişteyi de haşlıyosun,
dere otu ve yeşil soğan kıyıyosun.
eğer istersen bezelye ve mısır da koyabilirsin.
limon, zeytinyağı ile de sosluyosun.
çok güzel bir salatadır hem de hafif...
tatlı tuzlu olmuş ben de tavuklu salata tarifi vereyim.
1 tavuk göğsü haşlayıp tiftikliyosun.
bire avuç şehriye, pirinç, uzun olanlardan erişteyi de haşlıyosun,
dere otu ve yeşil soğan kıyıyosun.
eğer istersen bezelye ve mısır da koyabilirsin.
limon, zeytinyağı ile de sosluyosun.
çok güzel bir salatadır hem de hafif...
resimde koyardım ama su an ekleyemem müsait degilim tarifleri bulup eklemek bayağı zamanımı alır bebekle ugraşıyorum.
deniyim bakalım,inşallah işe yarar.
daha önce de yazmıştım. dr oetker'in un kurabiyesi çok lezzetli ve hazırlaması çok kolay.
bir de muzlu tart çok yaptığım tariflerdendir,gayet basit yapılışı..
1.5 Su Bardağı Un
1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
7 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Yumurtanın Akı
Çekilmiş ceviz
Tarçın
Hepsini yoğuruyorum. İnce bir hamur oluyor. Kabarmaması için çatalla deliyorum birkaç yerden. Fırında pişirdikten sonra üzerine krem şanti hazırlıyorum,muz ve marmelat ile süslüyorum. Tadı çok güzel oluyor.
al benden de çok lezzetli bir tarif
şerbeti:1 su bardağı şeker
1.5 su bardağı su
HAŞHAŞLI KEK
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 '' süt
1 sıvıyağ
1 irmik
1 un
yarım su bardağı haşhaş
1 paket vanilya
2 paket kabartma tozu
bu ölçü dikdörtgen borcama yapılacak
kekin serbetini kaynattıktan sonra ılıkken döküyoruz kekde ılık olacak
şerbetli kekin üzerinede krem şanti sürüyoruz krema gibi çok lezzetli ve farklı bir tat denenmeye deger
yoruldum b sürü yemek yaptım
selamlar cici annişlerr
ya ben ek gıda kullanan anne adaylarından yardım istiyorum, sütüm yeterli deil ama bebeğimde mamaları red ediyor miniş doğru düzgün uyuyamıyor açlığından ,tabbi ben de o da yoruluyoruz ,geceleri de gündüzleri de uykular 1 er saati geçmiyor ,yarım saat emdir,sonra yarım saatlik uyku hoop bidaha kalk emzir
bebeğime nasıl yardımcı olacağım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?