2010 Temmuz Anneleri : )

Allah kavuştursun. bi süre yemek açısından rahatsın desene..

evet canım çok şükür birkaç gün yemek derdim yok..Yemek ,ev işi ,bide bebek çok zor .eşimde yardımcı bir kadın bulmuş ,haftada 2 gün yemek ve temizliğe gelcekmiş,yarın görüşcem bakalım anlaşırsak başlıycak..O da süpriz oldu bana..

ohh afiyet olsun hanımlar .
hayat allah kavuştursun canım umarım biraz daha iyisindir.
bende dün elmali pasta yaptım süper hala yiyorum:)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.
fitil kullanmadım hiç kakası için,bilgim yok o yüzden.

canım benim kızımın 1 saat sonra da 5 saat sonra da yaptığı oldu..mutlaka yapar merak etme

geçmiş olsun kızlar,
ben kızıma fitil verdiğimde 1saatide buluyor bazen 10dk gece verdiğimde bazen sabahta yapabiliyor yani kişiye göre değişiyor canım

size de afiyet olsun canım

teacher,çok geçmiş olsun...

sağolun kızlar çok tşkler

Ay canım hasta mı yoksa..Anneler yaa her yaşta lazım insana.Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı..

evet canım maalesef annemde beyin tümörü vardı.kemoterapi aldı,ışın tedavisi gördü 2 sene yatalak kaldı ama çok şükür artık ayağa kalktı.kendi işini yapsa yetiyor artık bize bu yüzden ama eski sağlıklı günlerini çok özlüyorum

Ay canım hasta mı yoksa..Anneler yaa her yaşta lazım insana.Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı..
her anne aynı değil malesef.......Allah kavuştursun canım..
ohh afiyet olsun hanımlar .
hayat allah kavuştursun canım umarım biraz daha iyisindir.
bende dün elmali pasta yaptım süper hala yiyorum:)

Afiyet olsun canım

Son düzenleme:

Allah sağlık,kuvvet versin annene canım..

geçmiş olsun canım allah annelerimizin yokluğunu göstermesin ,

Allah şifasını verir canım....Bunada şükürler olsun..

geçmiş olsun canım.umarım kısa zamanda iyleşirsiniz.fitilde hemen belki göstermez etkisini zaman alabilir.

teacher geçmiş olsun canım..

Hayat 77 valla yardımcı fikri süper.:)))
Ben de ütü için düşünüyorum haftada 1..
Temizliğe 15 günde kadın alıyorum ama ütüler beni fena yoruyor..

Sağol bitanem daha iyiceyim..Düşünüp sordugun için teşekkür ederim..

iyi olmana sevindim canım, oğluna sarıl o sana güç verir

her anne aynı değil malesef.......Allah kavuştursun canım..

Afiyet olsun canım

ben doğum yapana kadar annemle çok hırçın, inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı.
yıllarca annemin beni sevmediğini en azından kardeşlerim kadar sevmediğini düşündüm.
kendimce haklıydım.
doğumumdan önce ve sonra hep yanımda oldu.
benden daha çok uykusuz kaldı bana yardımcı olabilme için.
değişen ne mi oldu?
geçmişte beni çook üzen kadın ayrı.
şimdi annem olan kadın ayrı.
ben de içimi döktüm...

teacher geçmiş olsun canım..

Hayat 77 valla yardımcı fikri süper.:)))
Ben de ütü için düşünüyorum haftada 1..
Temizliğe 15 günde kadın alıyorum ama ütüler beni fena yoruyor..

Evet Denizcim süper fikir oldu.
Bende 15 günde bir kadın alıyorum ama eğer bu kadınla anlaşırsam çok çok iyi olacak..Aslında ne zamandır bu düşünce vardı aklımızda ama hep erteliyorduk ben idare etmeye çalışıyordum..E eşimde çok terleyen günde 2-3 tişört değiştiren bir adam ,ütülerine yetişemiyorum bende...Bakalım inşallah olur..

Güzel bir sürpriz olmuş canım. Hamişliğin ne oldu, eşinle karar verdiniz mi?

arkadaşım sen geçmişi okumamışsın anlaşılan hayat77 düşük yaptı

Haftasonu okuyamadım. Hayat77 k.bakma hatırlatmak istemezdim. Karşılaşınca sorayım dedim. Çok geçmiş olsun, hayırlısını diliyordun buymuş demekki. Allah istediği zaman nasip eder inş. herkese..

Son düzenleme:
kızlar ben ne zamandır gremiyordum ne oldu hayata hamilemiydi?
ve düşükmü olduu??
uff üzüldüm şmd ama hayırlısı buymuşş canım benm yaaa wardır bundada bi hayır sıkma canını sakın..

Son düzenleme:

ben annem konusunda pek şanslı değilim..doğumumdan önce ve sonra tam yanımda oldu da diyemem..Şimdi görüşmüyoruz..Eşim refakatçi kaldı hastanede kalabildiği zamanlarda...

merhaba kızlar,

bu kayınvalide davalarından hır çıktı bizde. haftasonu zaten ziyarete gidecektik haftaiçi bir gün de kendi gidecekmiş, ben de bastım yaygarayı. insan ailesine düşkün olur da bu kadar da abartmaz ama değil mi ? bilmiyorum yaa zaten gittiğinde de kadın dolduracak diye korkuyorum bir yandan da. eşim ailesine aşırı derecede düşkün yani eminim ben mi onlar mı desem anında onları tercih eder. ben de bunun farkında olduğumdan görüşmemeleri için elimden gelen arızayı çıkarıyorum. annesinden çok fena korkuyor anladığım kadarı ile. ne zaman görüşsek çünkü aman saygıda kusur olmasın diye başımın etini yiyor sonrasında da niye şöyle dedin niye şöyle yaptın halbuki gayet iyi geçmiş bir görüşmenin üzerine sorun çıkarıyor. annesinden mi tırsıyor nedir anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…