Allah kavuştursun. bi süre yemek açısından rahatsın desene..
sağol arkadaşım,annene de Allah kavuştursun.keşke benim annem de yanımda olsa da bana baksa.gerçi o kendine baksa artık bize yeter.
ohh afiyet olsun hanımlar .
hayat allah kavuştursun canım umarım biraz daha iyisindir.
bende dün elmali pasta yaptım süper hala yiyorum:)
çok geçmiş olsun.
fitil kullanmadım hiç kakası için,bilgim yok o yüzden.
canım benim kızımın 1 saat sonra da 5 saat sonra da yaptığı oldu..mutlaka yapar merak etme
geçmiş olsun kızlar,
ben kızıma fitil verdiğimde 1saatide buluyor bazen 10dk gece verdiğimde bazen sabahta yapabiliyor yani kişiye göre değişiyor canım
size de afiyet olsun canım
teacher,çok geçmiş olsun...
Ay canım hasta mı yoksa..Anneler yaa her yaşta lazım insana.Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı..
her anne aynı değil malesef.......Allah kavuştursun canım..Ay canım hasta mı yoksa..Anneler yaa her yaşta lazım insana.Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı..
ohh afiyet olsun hanımlar .
hayat allah kavuştursun canım umarım biraz daha iyisindir.
bende dün elmali pasta yaptım süper hala yiyorum:)
sağolun kızlar çok tşkler
evet canım maalesef annemde beyin tümörü vardı.kemoterapi aldı,ışın tedavisi gördü 2 sene yatalak kaldı ama çok şükür artık ayağa kalktı.kendi işini yapsa yetiyor artık bize bu yüzden ama eski sağlıklı günlerini çok özlüyorum
evet canım maalesef annemde beyin tümörü vardı.kemoterapi aldı,ışın tedavisi gördü 2 sene yatalak kaldı ama çok şükür artık ayağa kalktı.kendi işini yapsa yetiyor artık bize bu yüzden ama eski sağlıklı günlerini çok özlüyorum
sağolun kızlar çok tşkler
merhaba hanımlar ben çok fena hastayım,boğazım iltihap yapmış dünden beri çok fenayım ateş öksürük halsizlik ne arasan var.kızım da 4 gündür kaka yapamıyor.evde de yanlızım bu gece
doktora gittik kızımla okuldan geldikten sonra.bana antibiyotikle ağrı kesici verdi doktor kızıma da fitil.fitili verdim kızıma.daha önce fitil kullananlar ne kadar zaman da yapar kakayı.1 saat okldu tık yok
her anne aynı değil malesef.......Allah kavuştursun canım..
Olaylarda ve kişilerde istisna oldugu gibi bu olyda da vardır tabi..Ama anne söz konusu olunca insan üzülüyor..Anne işte adı üstünde ne biliyim ..Sağol bitanem..
Sağol bitanem daha iyiceyim..Düşünüp sordugun için teşekkür ederim..
her anne aynı değil malesef.......Allah kavuştursun canım..
Afiyet olsun canım
teacher geçmiş olsun canım..
Hayat 77 valla yardımcı fikri süper.:)))
Ben de ütü için düşünüyorum haftada 1..
Temizliğe 15 günde kadın alıyorum ama ütüler beni fena yoruyor..
Evet Denizcim süper fikir oldu.
Bende 15 günde bir kadın alıyorum ama eğer bu kadınla anlaşırsam çok çok iyi olacak..Aslında ne zamandır bu düşünce vardı aklımızda ama hep erteliyorduk ben idare etmeye çalışıyordum..E eşimde çok terleyen günde 2-3 tişört değiştiren bir adam ,ütülerine yetişemiyorum bende...Bakalım inşallah olur..
Güzel bir sürpriz olmuş canım. Hamişliğin ne oldu, eşinle karar verdiniz mi?
arkadaşım sen geçmişi okumamışsın anlaşılan hayat77 düşük yaptı
iyi olmana sevindim canım, oğluna sarıl o sana güç verir
ben doğum yapana kadar annemle çok hırçın, inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı.
yıllarca annemin beni sevmediğini en azından kardeşlerim kadar sevmediğini düşündüm.
kendimce haklıydım.
doğumumdan önce ve sonra hep yanımda oldu.
benden daha çok uykusuz kaldı bana yardımcı olabilme için.
değişen ne mi oldu?
geçmişte beni çook üzen kadın ayrı.
şimdi annem olan kadın ayrı.
ben de içimi döktüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?