medaacım tavsiye üzerine gelen kadınları genelde işteyken evi teslim edip giden tanıdıklarımız vasıtasıyla bulduk..işteyken kadının naptığı bilinmiyor,dolayısıyla göz görmeyince de gönül katlanıyor ama ben evimi teslim edemem elin kadınına...
hayatım o şartlar altında tabiiki haklısın,ben de kapıyı açmıyorum ,açamıyorum bebekli olarak...normal şartlar altında açarım yani..
laylomun bahsettiği kişiler elbette çok farklı..
kız zilli hem ne demek umarım anlamışsındır ??
umarın anladığımı anlamışsındır
aynen öyle..:)
gizemsa canım ben ne koltuk ne de halı sildirdim üstelik..halıları temizleyiciye veriyorum,gayet makul fiyata tertemiz teslim ediyorlar..koltuklarımında üzerine örtü örtüyorum ki koltuğun kılıfı makinada yıkanabiliyor..daha önce saf saf örtmedim,temizlik için gelen kadın camları silmek için koltuklarıma basıp silmeye kalktı..yerdeki tozlar direk koltuğa tabi..çıldırdım o an..koltuklarım kaliteli oldukça,çok dikkat ediyoruz eşimle oturup kalkarken..insan koltuğu çekip sandalye alır onda siler camları de mi..
ben mi fazla titizlik gösteriyorum..??
ilk kadın tuttuğumda yıkancam dedi..kadın yaşı oldukça büyüktü..tamam dedim,yüzüm tutmadı ,daha yeni evliydim..ama çok da huzursuz olmuştum..tabi banyo süngerleri vs çöpe atıldı o gidince yenileri kondu..
evinize temizliğe gelen kadınlar banyo yapıp ta mı gidiyorlar ? bu işler böyle mi ? huzursuzluğum yersiz mi ?
ilk kadın tuttuğumda yıkancam dedi..kadın yaşı oldukça büyüktü..tamam dedim,yüzüm tutmadı ,daha yeni evliydim..ama çok da huzursuz olmuştum..tabi banyo süngerleri vs çöpe atıldı o gidince yenileri kondu..
evinize temizliğe gelen kadınlar banyo yapıp ta mı gidiyorlar ? bu işler böyle mi ? huzursuzluğum yersiz mi ?
Laylaylom bunlar ne bıcım insanlar cnm yaa : (( İnsallah esının tayını bı an once duzgun bı yere cıkarda kurtulursunuz ordan . Bi de aıle apartmanı heleki ev sahıbı yakınsa cok zor . Normal apartmanlar yok mu cnm esının calıstıgı yere yakın bıraz sabredersın oyle bı yere cıkarsınız sonra bosver sen takma kafanı..
sağol canım benimaaaa o evi temizlemeye değil kendini tem,zlemeye gelmiş:18:
laylaylom allah yardımcın olsun bacım işin zor valla
selamlar herkese
alminacığım, yok artık diyorum o temizlikçiye!temizliğe gelmiş ama galiba yanlış anlamışsın sen onu.o kendini temizlemeye gelmiş size :))))ohhhh ne ala!bi de üstüne para almış!ben de geleyim bari size :)
yaa sorma.normalde bende güvenip almıyordm kimseyi.hamilelik işte son ay baktım yapamıyorum bi arkadaşın tavsiyesi ile aldım.takipde edemedim o gün.çok zorlanıyordum sıcak bi yandan son ayın ağırlığı bi yandan.bebek odası hazırdı.dedim çekmece içlerini altını üstünü iyice sil.bi de baktım çekmeceleri yerinden bile çıkarmamış,içini üstün körü eli uzandığı kadar silmiş.dipler altları aynen talaş tozu ile duruyor.rezalet yani!
seninki titizlik falan değil valla.kadın bide ağırdı,nerdeyse bitirmeden gidecek.anneme nağme yapmaya başlamış.bende duyacağı gibi bağıra bağıra hele bi bitirmesin vermem parasını dedim.ancak öyle bitirdi.sen düşün artık!aslında şimdi de almak istiyorm ama güvenilir biri yok ki
ay öyle saçmalıkmı olur a.ilk ke duydum çok ilginç.kesin banada deseler sesimi çıkaramazdım olur yap derdim yada belli olmazdı bana.insan başkasının banyosunu nasıl kullanır belli bir samimyeti yoksa
Banyo yapanını da ilk kez duyuyorum
aaaa o evi temizlemeye değil kendini tem,zlemeye gelmiş:18:
laylaylom allah yardımcın olsun bacım işin zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?