2010 Temmuz Anneleri : )

ben burda kimseyi tnaımıyorum evime temizlikçide alamıyorum doğal olarak.bugün merdiveleri sildim.bide aşağıki manyakla tartıştık.Allahım ne benim bunlar dan çektim.ben merdiveni silcektim süpürüyordum.neyse buda çıktı.dedim neden yalan şeyler söylüyorsun.neymiş ben kiralık ev bakmışım o onu söylemiş(snaki oan dert) .kadıncagız yanlış anlamış dedi.yanlış anlaşılcak şeymi bu dedim.benim banyo olayını söylemiş.yine bişey demedim.ama ona iki yüüzlü demek istedimi anladı.bana dün ben tartıştıkdan sorn ahaklısın diyen kadın.sabahın köründe yukarıya çıktı.hep deidkodu yaptılar seslri geldi.sonra ben aşağıdayekn tam gaz beni dövcek snaki.neymiş o enayimiymiş merdiven silemezmiş.kişide tutamazmış cimriymiş.sesimi çıkarmadım.dün ben akşam yedi gibi fındık kırdım ilk kez evimde.aşağıdan bagırdılar.deidm kusra bakmayın saati unutmuşum.önemli diel falan dedi.bugün bana işde rahatszı oluyolarmış biizm sesimizden evde gürültü yapıyormuşuz.iki kişinin gürültüsü ne olaiblirki.dedim sizinde sesiniz geliyor ama ben bişy dmeiyorum.deseymişim.değmez sorun yapmaya dedim.yukarı sopayla vurmuş bir kere.oda şöyle birgün bunun sopa sesi geldi.hayırdır dedim.aşağıda dükkan var onlar gürültü yapmış buda aşağı vurmuş.aşağıkilere bagırmış çagırmış bana anlattı hatta dedi ev sahbi gelsin söylicem.bugün bana diyoki o zaman senin için vurmuştum.dedim ki zamanında söylesene ki o gün tekdim evde sesim bile çıkmadı.işde ben dedimki dikkat ederiz ama fark etmeden gürültü yaparskada söylersin.bana dediki ben söylemek zorunda dielim ses çıkarmıcaksınız.ben dedim sizde çıkarmayın.diyoki eger ss gelirse gelip kocama söylersin benim kocam yoğun çalışan biri.sesini yükseltmeler abo bir görün.deidm o zaman sen oturma odana bir sopa koy dedim.en ufak sesde vur dedim.uğraşamıcam senle dedim.merdiven olayında bana diyoki ben silcem 20 günde bir utanırsınız belki dedi.silebilirsin utanmam dedim işime gelir.sen rahatsın zaten umrunda deil dedi.öyle haklısın dedim.oda bir çoçuk doğurup kenara çekilcekmiş.ay neler nler.şimdi 3 dairelik apartmanda iksiyle de konuşmuyorum.ama aşağaki heralde yukarıya yalakalık olsun diye benle kavga etti.sürekli kapıda yukarkiler duysun diye sesini yükseltti.aslınd abende kavga edecektim baya agzımda laf vadı ama eşim önceden tembihledi muhatab olma diye.ve bu kadın yukakiler köydeyken sabahdan akşama kadar bizdeydi.her sabah ben eşimle yalnız kahvaltı etmezdim hemen hemen haftanın üç günü eşime ben o ederdik.sonradanda evden çıkmazdı.3 e kadar tüm işim kalırdı.ben çok salagım gerçeknden,insanları tnaıyamıyorum herkezi kendim gibi görüyorum.bana annem bile dedi.dikkat et bu kadına.eşim dedi güvene buna.gerçi onun kadar çenem düşük deil Allahdan.eger ben onun yukarkilerle ilgili anlattıklarını anlatam bunla araları çok acılır.ama boşvercem.yaza kadar dayancam sonrada kurtulcam burdan.

bugün temizlik yaptık.oh evim pırıl pırıl oldu.annem burdayken süper oluyor.annem kızıma prinç unu verdi.çok sevdi.ama benim gögsümü almıyor sütmü gelmiyor anlamıyorum ya vermicme bir daha prinç unu faln yoksa çoçuk beni emmicek ya

Son düzenleme:

benim annemler yakın olduğu için anahtarı anneme teslim ediyorum
kendim iyice tanımadan ne kadar tavsiye edilirse edilsin evimi emanet edemem

yanlış anlamışsın canım :)) Ben de heran bebek uyanma ıhtımalı oldugundan uzun uzun yazamıyorum tam anlatamamış olabilirim :18: Anladım bende seni canım

yaa sorma.normalde bende güvenip almıyordm kimseyi.hamilelik işte son ay baktım yapamıyorum bi arkadaşın tavsiyesi ile aldım.takipde edemedim o gün.çok zorlanıyordum sıcak bi yandan son ayın ağırlığı bi yandan.bebek odası hazırdı.dedim çekmece içlerini altını üstünü iyice sil.bi de baktım çekmeceleri yerinden bile çıkarmamış,içini üstün körü eli uzandığı kadar silmiş.dipler altları aynen talaş tozu ile duruyor.rezalet yani!
seninki titizlik falan değil valla.kadın bide ağırdı,nerdeyse bitirmeden gidecek.anneme nağme yapmaya başlamış.bende duyacağı gibi bağıra bağıra hele bi bitirmesin vermem parasını dedim.ancak öyle bitirdi.sen düşün artık!aslında şimdi de almak istiyorm ama güvenilir biri yok ki

ilk kadın tuttuğumda yıkancam dedi..kadın yaşı oldukça büyüktü..tamam dedim,yüzüm tutmadı ,daha yeni evliydim..ama çok da huzursuz olmuştum..tabi banyo süngerleri vs çöpe atıldı o gidince yenileri kondu..
evinize temizliğe gelen kadınlar banyo yapıp ta mı gidiyorlar ? bu işler böyle mi ? huzursuzluğum yersiz mi ?

Laylaylom bunlar ne bıcım insanlar cnm yaa : (( İnsallah esının tayını bı an once duzgun bı yere cıkarda kurtulursunuz ordan . Bi de aıle apartmanı heleki ev sahıbı yakınsa cok zor . Normal apartmanlar yok mu cnm esının calıstıgı yere yakın bıraz sabredersın oyle bı yere cıkarsınız sonra bosver sen takma kafanı..

Banyo yapanını da ilk kez duyuyorum

aaaa o evi temizlemeye değil kendini tem,zlemeye gelmiş:18:
laylaylom allah yardımcın olsun bacım işin zor valla

canım çok sıkkın.var aslında burda evlr de taşınmayı gözüme kestiremiyorum.yazın gelmesini beklicem mecbur.birde dağın başı gibi bir yer.takmım diyorum ama elde deil.eşimde bana bugün dedi bana anlatma.ben sinirlenirsem kötü olur dedi.muhatab olma bir daha dedi.oda sinirlendi baya o gürültü olayına özellikle.bebek ağlamasına bişey dmeiyormuş hanfendi bide iyilik yapıyor gibi söylüyor bana .zaten diyemezsin dedim.deme lüksün yok dedim.kesti sesini

alminacığım, yok artık diyorum o temizlikçiye!temizliğe gelmiş ama galiba yanlış anlamışsın sen onu.o kendini temizlemeye gelmiş size :))))ohhhh ne ala!bi de üstüne para almış!ben de geleyim bari size :)

ay öyle saçmalıkmı olur a.ilk ke duydum çok ilginç.kesin banada deseler sesimi çıkaramazdım olur yap derdim yada belli olmazdı bana.insan başkasının banyosunu nasıl kullanır belli bir samimyeti yoksa

aynen güvenilire rastlamak çok zor...kadının biri ile telde anlaşmıştık..hafta için 5 gün için 350-400 arası diye..tamam uygun dedi önce..2.tel görüşmemizde daha önce farklı konuştu;başka bir evde çalışmış,yarım gün çalışıyormuş da 400 tl alıyormuş..sadece haftada 4 gün için..o zaman o evde çalışmaya devam edin dedim ben de...ki mahallenin marketçisi önermişti,ihtiyaçları var diye..kendi bilir..siz uygun değilsiniz bize o zaman dedim kala kaldı..

Son düzenleme:
ay öyle saçmalıkmı olur a.ilk ke duydum çok ilginç.kesin banada deseler sesimi çıkaramazdım olur yap derdim yada belli olmazdı bana.insan başkasının banyosunu nasıl kullanır belli bir samimyeti yoksa

Banyo yapanını da ilk kez duyuyorum

aaaa o evi temizlemeye değil kendini tem,zlemeye gelmiş:18:
laylaylom allah yardımcın olsun bacım işin zor valla

yok ne samimiyeti..hayatımda ilk defa gördüğüm biriydi..ilk kez evime geliyordu..ikinci kez çağırmadım....

hahaa çok güldüm ya :))) annemde kırkyılda bi çağırmış anlatıyor bütün temizliği bana yaptırdı gitti diyor bide üzerine para verdim demişti :))) bundan yıllar önce tövbe bir daha eve kadın çağırmam demişti temizliğe oda gelirken bebeğini getirmiş akşama kadar birde bebeğine bakıcılık yapmıştı da :)) yane değişik insanlar varmış hayatta. neler göreceğiz bakalım daha :))

ne kadınlar varmış..Ben 15 günde bir gelen kadınıma yatıp kalkıp dua ediyim o zaman
2 senedir gelir evimi çok rahat emanet ederim..Ve hiçbir şeye karışmam.gelir yapar bazen benim düşünmediğim şeyleri düşünür fırsat olunca yemek bile yapar..Hamileliğimde kaçkereler yemeğini yedim..70 TL veriyordum,şurda 3 aydır falan 80 yaptık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…