merhaba hanımlar ben çok fena hastayım,boğazım iltihap yapmış dünden beri çok fenayım ateş öksürük halsizlik ne arasan var.kızım da 4 gündür kaka yapamıyor.evde de yanlızım bu gece
doktora gittik kızımla okuldan geldikten sonra.bana antibiyotikle ağrı kesici verdi doktor kızıma da fitil.fitili verdim kızıma.daha önce fitil kullananlar ne kadar zaman da yapar kakayı.1 saat okldu tık yok
merhaba hanımlar ben çok fena hastayım,boğazım iltihap yapmış dünden beri çok fenayım ateş öksürük halsizlik ne arasan var.kızım da 4 gündür kaka yapamıyor.evde de yanlızım bu gece
doktora gittik kızımla okuldan geldikten sonra.bana antibiyotikle ağrı kesici verdi doktor kızıma da fitil.fitili verdim kızıma.daha önce fitil kullananlar ne kadar zaman da yapar kakayı.1 saat okldu tık yok
alminaçınar mikro dalga poşetlerini ilk defa duydum..
yemek hamur işi ısıtmak ve donmuş et kıyma çözdürme dışında poşet olaylarını bilmiyorum..
nerde satılıyor?
benden de selam
hamarat hanımlara özendim ,iki sıpayı anakucağına koyup mutfağa gittim..zor oldu tabi..
hünkar beğendi yaptım.bulaşıkları yıkamayı da eşime bıraktım..
selammm..
yorgun bir gündü benim için..
Kızım saat 16 da uyudu.o saate kadar ütü, yemek, bebek üçlüsü arasında yorgun düştüm...
Birazdan da oğlum ve eşim gelecek 2 dk nefes alayım dedim..
çok çok geçmiş olsun canım..merhaba hanımlar ben çok fena hastayım,boğazım iltihap yapmış dünden beri çok fenayım ateş öksürük halsizlik ne arasan var.kızım da 4 gündür kaka yapamıyor.evde de yanlızım bu gece
Bugün benim annemler gitti..Sağolsun buzdolabına epey yemek yapıp hazırlamıs annem.canım benim..Oğlumda evdeki hareketlilikten olcak hiç uyumadı bugün..
çok çok geçmiş olsun canım..
ooh afiyet olsun)
bizde de güveç var bu akşam. acıktım, daha da 1 saat var eşimin gelmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?