2010 Temmuz Anneleri : )

LiNa_IsILCAN,aslında süt dinlenmekle oluyorr
uyuyamadığın için dolayısı ile sütünde olmuyorr
aynı problem bendede varr
ama ben bu hafta meyve sularına başlıcam..
burdaki bazı arkadaşlar pürede vermişlerr meyve pürelerinden

merhaba hanımlar ben çok fena hastayım,boğazım iltihap yapmış dünden beri çok fenayım ateş öksürük halsizlik ne arasan var.kızım da 4 gündür kaka yapamıyor.evde de yanlızım bu gece

doktora gittik kızımla okuldan geldikten sonra.bana antibiyotikle ağrı kesici verdi doktor kızıma da fitil.fitili verdim kızıma.daha önce fitil kullananlar ne kadar zaman da yapar kakayı.1 saat okldu tık yok

çok geçmiş olsun.
fitil kullanmadım hiç kakası için,bilgim yok o yüzden.

canım benim kızımın 1 saat sonra da 5 saat sonra da yaptığı oldu..mutlaka yapar merak etme

selammm..

yorgun bir gündü benim için..
Kızım saat 16 da uyudu.o saate kadar ütü, yemek, bebek üçlüsü arasında yorgun düştüm...

Birazdan da oğlum ve eşim gelecek 2 dk nefes alayım dedim..

geçmiş olsun kızlar,
ben kızıma fitil verdiğimde 1saatide buluyor bazen 10dk gece verdiğimde bazen sabahta yapabiliyor yani kişiye göre değişiyor canım

alminaçınar mikro dalga poşetlerini ilk defa duydum..
yemek hamur işi ısıtmak ve donmuş et kıyma çözdürme dışında poşet olaylarını bilmiyorum..

nerde satılıyor?

Arkadaşlar, dr. kızıma mama takviyesi vermişti ama hiçbir şekilde içmiyor, o yüzden de dr. zorlama, anne sütüne devam dedi bugün.
Hipp1 organik mama almıştım dr. tavsiyesi ile. Bir ölçek yani 30 ml. yapıp denedim birkaç kez. Bir paket duruyor. Devamlı mama kullanan varsa alabilir benden. Yoksa çöpe gidecek, acırım boşa giderse o kadar almak isteyipte alamayan var. Ama sizlerdende sürekli takviye yapan vardır diye teklif edeyim dedim.. Özelden mesaj atabilirsiniz.

benden de selam
hamarat hanımlara özendim ,iki sıpayı anakucağına koyup mutfağa gittim..zor oldu tabi..
hünkar beğendi yaptım.bulaşıkları yıkamayı da eşime bıraktım..

Son düzenleme:
alminaçınar mikro dalga poşetlerini ilk defa duydum..
yemek hamur işi ısıtmak ve donmuş et kıyma çözdürme dışında poşet olaylarını bilmiyorum..

nerde satılıyor?

denizcim,ya carfurdan olucak ya da migrostan..tam nerden aldık unuttum..çok memnun kaldım açıkçası...tek kullanımlık.içinde 10 tane var..
koroplast mikrodalga pişirme torbası diye geçiyor.ben de alışveriş sırasında tesadüfen keşfettim,deniyeyim dedim..2-3 kez kullandım,hoşuma gitti..
google dan aradım şimdi..
Koroplast - Mikrodalga Frn Piirme Torbalar

benden de selam
hamarat hanımlara özendim ,iki sıpayı anakucağına koyup mutfağa gittim..zor oldu tabi..
hünkar beğendi yaptım.bulaşıkları yıkamayı da eşime bıraktım..

ooh afiyet olsun )
bizde de güveç var bu akşam. acıktım, daha da 1 saat var eşimin gelmesine.

Bugün benim annemler gitti..Sağolsun buzdolabına epey yemek yapıp hazırlamıs annem.canım benim..Oğlumda evdeki hareketlilikten olcak hiç uyumadı bugün..

selammm..

yorgun bir gündü benim için..
Kızım saat 16 da uyudu.o saate kadar ütü, yemek, bebek üçlüsü arasında yorgun düştüm...

Birazdan da oğlum ve eşim gelecek 2 dk nefes alayım dedim..

selam canım
benim için de çok yorucuydu. bizimki de Defne'den 1 saat önce uyudu. sabah 7 de uyanmıştı

çok çok geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…