2010 Temmuz Anneleri : )

aynı benimkiiiii

onları kırmamak içn ben çok rahat kırar yaniiii

malesef ... ya bu kayınvalide gelin damat üçgeni birçok evliliğin kabusu bence. özellikle Türkiye 'de tam bir sorunsal bu durum. Aa bir de Alman kayınvalidelerin çok pis olduğunu duymuştum. Çok katı ve kuralcı olurlarmış dediklerine göre. Ama bizdeki kadar arıza çıkmıyordur sanırsam, çünkü onlarda ilişkilerde mesafe var. Bizim toplumda mesafe olayı ve sınırlar olmadığından bir süre sonra herşeyin cılkı çıkıyor.

canım çok geçmiş olsun.merkezde olsaydın sana yardıma gelirdim.
işe başladın galiba kim bakıyor bebişine

Cnm bir kova su vermek herhale sorun değil ???
Yeri gelıyor bebek kucagımda ocagı kapatıcak zaman bulamıyorum ya da wc ye gidecek . Ben oyle zamanlardan bahsediyorum.
Ayrıca bızımkı anlayıslıdır acamadığımı bilir ..
Apartmanda 11 daire var benim yerime seve seve bir kova su verebılecek bir suru de kişi var ..
O benımle bır kac sohbet ıcın calar kapımı yoksa yeni dogmus bir bebege bakan tek bı bayanı rahartız etmemesı gerektıgını bilir .
Arkadasımızın bahsettigi kisiler ise ondan cok farklı .. Umarım anlamışsındır .....

arkadaşlar eve temizlik vs için kadın aldığımda en uyduruğundan temizlik yapmaya kalktı kadın..inşallah sizinkiler uydurukçu olmaz..beni ev işlerinden anlamaz sandı sanırım..hele yer temziliği için vileda istediler mi sinir oluyorum..vileda ile yer silinmiyor ki..sadece yerleri ıslatıyor ,başka işe yaramıyor..elle silmedikçe kuvvet harcamadıkça yerler silinmiyor bence...kadın vileda isteyince vileda ile temizlik olmuyor el ile silinirse silinir dedim..kadın tamam dedi ,afedersiniz kıçı havada kovaya su ,detarjan doldurmadan tek bezle üstün körü tüm antreyi silmeye kalktı..banyodaki tuvaletin rezervuarınının dış yüzeyini temizlemesini tozunu almasını istedim..bir baktım dokunmamış bile..sildiniz mi burayı dedim..aldı eline bir elbezi ,sildim diye uyduruktan film icabı o sahne için toz alır gibi..Hey Allahım yaa dedim cifle silip temizlemekten bahsediyorum dedim..5 gün idare ettim ,sonra başka suistimalleri de olunca güle güle dedim..Madem para vericeksem uydurmasın isterim..Kontrol de ediyorum,onların hoşuna gitmiyordur muhakkak..göz görmeyince gönül katlanır diyorlar ama asla evi temizlikçi kadına bırakıp da gidemem açıkçası...

bizim apartmana şirketten 2 erkek geliyor temizliğe. ve kovaları ikili birleşik kocaman.profosyonel kova :) ben onu kaldıramam diye vermiyorum açıkçası. ama evde tek değilsem açıyorum kapıyı mutlaka veriyoruz. ama evet zaman bile olmuyor bazen..

Son düzenleme:

Tabi cnm kaldırılır mı hıc koca kovalar benım hala amelıyat yerım sızlıyor bazen agır kaldırmamaya calısıyorum henuz sadece 3 ay oldu benım annem de sezeryanlı 40 sene gectı ama herzaman dıkkat ederdı ..cocuklu bayanım valla kendımı hıc zorlayamam .
Hamıleyken de sagolsun bızım bayan banyomdan kendısı alırdı suyu .

bize gelen kadın her dediğimi yapıyor, evet baştan savma yaptığı zamanlar da oluyor ama uyarıyorum bir daha tekrarlamıyor. genel olarak memnunum diyebilirim..sadece son dönemde bayağı bir geç gelip erken çıkmaya başladı ondan dolayı sorun yaşadık..ama anladım ki bu kadınlarla tartışmaya gelmez valla benden baskın çıktı bana ben devlet memurumuyum şu saatte geleyim işim bitince giderim senin memnun olmadığın birşey varsa söyle dedi. fazla üstüne gitmedim çünkü diğer kadınların ne kadar kötü temizlik yaptıklarını biliyorum. iyi nyet ve karşılıklı anlayış çerçevesinde sürdürüyoruz hayatımızı..ben ona dolaptan canın birşey çekerse çekinmeden alıp yiyebilirsin diyorum..o da ben artı işler istediğim zaman hemen yapıyor ben bunu yapamam dediğini hiç görmedim..dediğim gibi uzun süredir alınca kadınlar da işi iyi yapıyor o da seni kaybetmek istemiyor..

hayatım o şartlar altında tabiiki haklısın,ben de kapıyı açmıyorum ,açamıyorum bebekli olarak...normal şartlar altında açarım yani..
laylomun bahsettiği kişiler elbette çok farklı..
kız zilli hem ne demek umarım anlamışsındır ??
umarın anladığımı anlamışsındır

Son düzenleme:

sorması ayıp ,ne kadar ücret ödüyorsunuz ?

70 tl istiyor eskiden aldığımdan o şekilde kaldı...yakında zam isterse şaşırmam ama.çünkü kadınlar 80 civarı alıyorlar diye biliyorum..

evin büyüklüğü de önemli aslında ama hepsinden aynı fiyatı mı alıyorlar ki..bizim ev küçük 100 metre kare..2 senedir kadın tutmuyorum işte en son ev işleri için hafta içi 5 gün kadın tutmaya kalktım..aylık 350 dedim..eğer ekstra cumartesi gelirse 30 daha veririm dedim..cuma günleri haftalık olarak 350 yi bölüştürüp veririm ihtiyacınızı karşılarsınız dedim..90 tl ye geliyordu ilk haftası..pek memnun kalmadı sanırım..400 olsun dedi..önce bir birbirimize alışalım dedim..o da tam aksine devlet memuru meaisi istedi..sabah 9 akşam 5 istedi,ayrıca 8 saat çalışanlar ne kadar ücret alıyormuş onu araştırcam dedi..ama 2. hafta evindeki dini toplantı yüzünden işi ekmeye kalktı..hangi iş yerinde bu gün hatim indircem deyip işe gelinmemezlik ediliyor ki..

dedim, dedi ,dedim ,dedi. ..cümle sonlarım çok komik olmuş..

Son düzenleme:

kadının evi de yolu da benim eve çok yakındı..karşı apartman...

herkese iyi akşamlarrr

70 tl istiyor eskiden aldığımdan o şekilde kaldı...yakında zam isterse şaşırmam ama.çünkü kadınlar 80 civarı alıyorlar diye biliyorum..

çok iyiymiş valla bizim burda da genel temizliğe 100 tl civarı alıyorlar
bizim burda evler genelde 80 ile 120 m' arası o yüzden fiyat değişmiyo ancak dubleks dairelerde rakam değişir
ve genel temizlik deyince koltuk halı silmekten banyo duvarlarına kadar herşey dahil
sadece mutfaktaki bulaşığı yıkamıyor ve tezgahı silmiyorlar

hanımlar iyi geceler!sohbet koyulaşmış gibi!

temizlikçi konusunda almina gibi düşünüyorum.valla bizim evde aşağı yukarı 100 m2 üstelik öyle vitrin v.s oyalıyacak hiçbir eşya da yok.buna rağmen hamileliğimin son ayında aldığım kadın bırakın iyi temizliği koridor halımı leke yapıp gitti.

bu işler için tavsiye edilen birilerini bulmak lazım ama onlarda genelde dolu oluyorlar

zırt pırt o vardı bu vardı deyip evine giderdi o :))

aynen öyle..:)
gizemsa canım ben ne koltuk ne de halı sildirdim üstelik..halıları temizleyiciye veriyorum,gayet makul fiyata tertemiz teslim ediyorlar..koltuklarımında üzerine örtü örtüyorum ki koltuğun kılıfı makinada yıkanabiliyor..daha önce saf saf örtmedim,temizlik için gelen kadın camları silmek için koltuklarıma basıp silmeye kalktı..yerdeki tozlar direk koltuğa tabi..çıldırdım o an..koltuklarım kaliteli oldukça,çok dikkat ediyoruz eşimle oturup kalkarken..insan koltuğu çekip sandalye alır onda siler camları de mi..
ben mi fazla titizlik gösteriyorum..??

Son düzenleme:
bu işler için tavsiye edilen birilerini bulmak lazım ama onlarda genelde dolu oluyorlar

medaacım tavsiye üzerine gelen kadınları genelde işteyken evi teslim edip giden tanıdıklarımız vasıtasıyla bulduk..işteyken kadının naptığı bilinmiyor,dolayısıyla göz görmeyince de gönül katlanıyor ama ben evimi teslim edemem elin kadınına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…