merhaba kızlar,
bu kayınvalide davalarından hır çıktı bizde. haftasonu zaten ziyarete gidecektik haftaiçi bir gün de kendi gidecekmiş, ben de bastım yaygarayı. insan ailesine düşkün olur da bu kadar da abartmaz ama değil mi ? bilmiyorum yaa zaten gittiğinde de kadın dolduracak diye korkuyorum bir yandan da. eşim ailesine aşırı derecede düşkün yani eminim ben mi onlar mı desem anında onları tercih eder. ben de bunun farkında olduğumdan görüşmemeleri için elimden gelen arızayı çıkarıyorum. annesinden çok fena korkuyor anladığım kadarı ile. ne zaman görüşsek çünkü aman saygıda kusur olmasın diye başımın etini yiyor sonrasında da niye şöyle dedin niye şöyle yaptın halbuki gayet iyi geçmiş bir görüşmenin üzerine sorun çıkarıyor. annesinden mi tırsıyor nedir anlamadım..
onları kırmamak içn ben çok rahat kırar yaniiii
merhaba hanımlar ben çok fena hastayım,boğazım iltihap yapmış dünden beri çok fenayım ateş öksürük halsizlik ne arasan var.kızım da 4 gündür kaka yapamıyor.evde de yanlızım bu gece
doktora gittik kızımla okuldan geldikten sonra.bana antibiyotikle ağrı kesici verdi doktor kızıma da fitil.fitili verdim kızıma.daha önce fitil kullananlar ne kadar zaman da yapar kakayı.1 saat okldu tık yok
Primeracım,su vermemenin gerekçesini anlayamadım ? hadi laylaylom gibi merdiven sildirme baskısına ben de karşı çıkararım ,silmem derim ama apartmanda merdivenleri yıkamak için gelen bayana her apartman sakini bir kova su verir ve kadın işini görür,yerleri siler,yıkar vs...
Cnm bir kova su vermek herhale sorun değil ???
Yeri gelıyor bebek kucagımda ocagı kapatıcak zaman bulamıyorum ya da wc ye gidecek . Ben oyle zamanlardan bahsediyorum.
Ayrıca bızımkı anlayıslıdır acamadığımı bilir ..
Apartmanda 11 daire var benim yerime seve seve bir kova su verebılecek bir suru de kişi var ..
O benımle bır kac sohbet ıcın calar kapımı yoksa yeni dogmus bir bebege bakan tek bı bayanı rahartız etmemesı gerektıgını bilir .
Arkadasımızın bahsettigi kisiler ise ondan cok farklı .. Umarım anlamışsındır .....
bizim apartmana şirketten 2 erkek geliyor temizliğe. ve kovaları ikili birleşik kocaman.profosyonel kova :) ben onu kaldıramam diye vermiyorum açıkçası. ama evde tek değilsem açıyorum kapıyı mutlaka veriyoruz. ama evet zaman bile olmuyor bazen..
arkadaşlar eve temizlik vs için kadın aldığımda en uyduruğundan temizlik yapmaya kalktı kadın..inşallah sizinkiler uydurukçu olmaz..beni ev işlerinden anlamaz sandı sanırım..hele yer temziliği için vileda istediler mi sinir oluyorum..vileda ile yer silinmiyor ki..sadece yerleri ıslatıyor ,başka işe yaramıyor..elle silmedikçe kuvvet harcamadıkça yerler silinmiyor bence...kadın vileda isteyince vileda ile temizlik olmuyor el ile silinirse silinir dedim..kadın tamam dedi ,afedersiniz kıçı havada kovaya su ,detarjan doldurmadan tek bezle üstün körü tüm antreyi silmeye kalktı..banyodaki tuvaletin rezervuarınının dış yüzeyini temizlemesini tozunu almasını istedim..bir baktım dokunmamış bile..sildiniz mi burayı dedim..aldı eline bir elbezi ,sildim diye uyduruktan film icabı o sahne için toz alır gibi..Hey Allahım yaa dedimcifle silip temizlemekten bahsediyorum dedim..5 gün idare ettim ,sonra başka suistimalleri de olunca güle güle dedim..Madem para vericeksem uydurmasın isterim..Kontrol de ediyorum,onların hoşuna gitmiyordur muhakkak..göz görmeyince gönül katlanır diyorlar ama asla evi temizlikçi kadına bırakıp da gidemem açıkçası...
Cnm bir kova su vermek herhale sorun değil ???
Yeri gelıyor bebek kucagımda ocagı kapatıcak zaman bulamıyorum ya da wc ye gidecek . Ben oyle zamanlardan bahsediyorum.
Ayrıca bızımkı anlayıslıdır acamadığımı bilir ..
Apartmanda 11 daire var benim yerime seve seve bir kova su verebılecek bir suru de kişi var ..
O benımle bır kac sohbet ıcın calar kapımı yoksa yeni dogmus bir bebege bakan tek bı bayanı rahartız etmemesı gerektıgını bilir .
Arkadasımızın bahsettigi kisiler ise ondan cok farklı .. Umarım anlamışsındır .....
bize gelen kadın her dediğimi yapıyor, evet baştan savma yaptığı zamanlar da oluyor ama uyarıyorum bir daha tekrarlamıyor. genel olarak memnunum diyebilirim..sadece son dönemde bayağı bir geç gelip erken çıkmaya başladı ondan dolayı sorun yaşadık..ama anladım ki bu kadınlarla tartışmaya gelmez valla benden baskın çıktı bana ben devlet memurumuyum şu saatte geleyim işim bitince giderim senin memnun olmadığın birşey varsa söyle dedi. fazla üstüne gitmedim çünkü diğer kadınların ne kadar kötü temizlik yaptıklarını biliyorum. iyi nyet ve karşılıklı anlayış çerçevesinde sürdürüyoruz hayatımızı..ben ona dolaptan canın birşey çekerse çekinmeden alıp yiyebilirsin diyorum..o da ben artı işler istediğim zaman hemen yapıyor ben bunu yapamam dediğini hiç görmedim..dediğim gibi uzun süredir alınca kadınlar da işi iyi yapıyor o da seni kaybetmek istemiyor..
sorması ayıp ,ne kadar ücret ödüyorsunuz ?
70 tl istiyor eskiden aldığımdan o şekilde kaldı...yakında zam isterse şaşırmam ama.çünkü kadınlar 80 civarı alıyorlar diye biliyorum..
evin büyüklüğü de önemli aslında ama hepsinden aynı fiyatı mı alıyorlar ki..bizim ev küçük 100 metre kare..2 senedir kadın tutmuyorum işte en son ev işleri için hafta içi 5 gün kadın tutmaya kalktım..aylık 350 dedim..eğer ekstra cumartesi gelirse 30 daha veririm dedim..cuma günleri haftalık olarak 350 yi bölüştürüp veririm ihtiyacınızı karşılarsınız dedim..90 tl ye geliyordu ilk haftası..pek memnun kalmadı sanırım..400 olsun dedi..önce bir birbirimize alışalım dedim..o da tam aksine devlet memuru meaisi istedi..sabah 9 akşam 5 istedi,ayrıca 8 saat çalışanlar ne kadar ücret alıyormuş onu araştırcam dedi..ama 2. hafta evindeki dini toplantı yüzünden işi ekmeye kalktı..hangi iş yerinde bu gün hatim indircem deyip işe gelinmemezlik ediliyor ki..
dedim, dedi ,dedim ,dedi. ..cümle sonlarım çok komik olmuş..
70 tl istiyor eskiden aldığımdan o şekilde kaldı...yakında zam isterse şaşırmam ama.çünkü kadınlar 80 civarı alıyorlar diye biliyorum..
kadının evi de yolu da benim eve çok yakındı..karşı apartman...
hanımlar iyi geceler!sohbet koyulaşmış gibi!
temizlikçi konusunda almina gibi düşünüyorum.valla bizim evde aşağı yukarı 100 m2 üstelik öyle vitrin v.s oyalıyacak hiçbir eşya da yok.buna rağmen hamileliğimin son ayında aldığım kadın bırakın iyi temizliği koridor halımı leke yapıp gitti.
zırt pırt o vardı bu vardı deyip evine giderdi o :))
bu işler için tavsiye edilen birilerini bulmak lazım ama onlarda genelde dolu oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?