- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
aldeba diye bebek arabası aldık,ucuz diye..çok pişman olduk..hem çok ağır,çok yer kaplıyor arabanın bagajında hem de çok hantal bişey((
selam kizlar
ben delirmek uzereyim oglumun ishali gecmiyor ve dunden beri kakada kan da var hastanelere tahlil tasimaktan biktim
bugun en son tahlil verdim yine antibiyotige basladik ve diyet mamaya
pazarteside baska bir test verdim onun sonucu cikacak ve benim sutume test yapacak doktor
belki sutumde mikrop olabilirmis ondan emmek istemeyip mikrop kapmis olabilirmis falan filan
ayyy bir duzelse su cocuk cok uzuluyorum ya
deniz kı 3 ay bitiyor 4 e giriyoruz henüz sen 1 ay fazladan atlatıverdin defneciği
ay kimse yokmu nerdesiniz kızlar bebişim uyuyo benim
ama sizinkiler uyumuyo sanırımm
selam kızlar..bi konuda yardımınız lazım..aras ilk iki ay 1er kilo aldığı halde 3. ay 500 gr gibi birşey aldı.bu hafta takip edeyim dedi sağlık ocağındaki dr.gittik tartıldı 150 gr almış son haftadadüşük dedi dr.3,5 aylık şu anda ve 6.900..emmesi iyi,sütüm bol sağdım baktım,yağlı da..günde 6 7 kere çiş 3 kere de kaka yapar..açım diye ağlamaz 2 saatte bir emer...idrar gaita tahlili yapıldı farklı sebeplerle,temiz..neden kilo almıyor olabilir,moralim bozuluyor..
selam kızlar..bi konuda yardımınız lazım..aras ilk iki ay 1er kilo aldığı halde 3. ay 500 gr gibi birşey aldı.bu hafta takip edeyim dedi sağlık ocağındaki dr.gittik tartıldı 150 gr almış son haftadadüşük dedi dr.3,5 aylık şu anda ve 6.900..emmesi iyi,sütüm bol sağdım baktım,yağlı da..günde 6 7 kere çiş 3 kere de kaka yapar..açım diye ağlamaz 2 saatte bir emer...idrar gaita tahlili yapıldı farklı sebeplerle,temiz..neden kilo almıyor olabilir,moralim bozuluyor..
3,5 aylık 6900 kg..normal aslında bilemicem canım..
aç olsa ağlar.demek ki doyuyor...
son haftada 150 gr demişsin..1 hafta için çok mu azmış ki?
Bizim doktor bebekler bu aylarda 1 ayda 600 gr-1 kilo arası alması normal demişti..Ama büyüdükçe azalır demişti..
Bence normal gibi bilemicem canım ya..
hareketlendiler artık bundan dolayı fazla almamış olabilir:26:
ama genel anlamda kilosu iyi kakası çişi de normalse bence endişelenmene gerek yok canım
bence hiç moralini bozma bu ay burdaki çoğu kişinin bebeğinin kilo alımı biraz düştü.
benim kızım 3,5 kilo doğdu şimdi 6kg.
bu aydan sonra daha da az alacaklar dert etme...
bu arada seninle ortak arkadaşlarımız varmış facede:)
dünya çok küçük:86:
canım çok normal bence.benim oğlumda 6800 gr bugün tarttırdım.canım önemli olan doğum ağırlığını 2 katına ulaşmış olması.kaç kilo doğmuştu
kızlar sağolun ya rahatladım valla :) ayşegülcüm 4.300 doğmuştu,persentil denen şey yüzünden mi takılıyor acaba doktor?selvacım istanbulda büyüdüm ben :) arkadaşım çok orda..du bakayım kimlermiş..
canım ozaman doktorun haklı.3 ilaa 4.ayın içinde doğum ağırlığının 2 katını bulmuş olması lazım.belki sütün yeterli gelmiyordur.yada kilo aldıırmıyordur.benim oğlumda son ay 500 gr aldı.ama doktor artık kilo alımı az olacak normal dedi.
Slm kızlar,
Ayy sizi çok özlemişim ben yaa,
Bir ka.ç gündür girmiyordum,
Dün girdim kimse yoktu,
SAdece son sayfayı okudum o bile yetti yani,
Sizi seviom ben yaaa:)))
Baharın oğlu KUZEY bebek hastalanmış galiba,
Kıyamam ben Kuzeyime,
Çok geçmiş olsun,
Umarım ciddi bir problem değildir,
Bebek bunlar oluyo işte bazen böyle durumlar.
Keşke olmasa,keşke bütün bebeler hastalanmadan büyüseler,
Biz de bakıcı teyzemizle birlikteyiz 4 gündür,
MAşallah diyim de nazar değmesin,
Çok memnunum,
HEm Rüzgarla çok iyi anlaştılar,
HEm çocuğa karşı yaklaşımını beğeniyorum,
Çok güzel konuşuyor ninniler şarkılar söylüyor,
Hem de altını giysilerini değiştirirken çok dikkatli,
Üstelik çok da güzel yemek yapıyor,
Dün rüzgar biraz huzursuzdu,
Miss hanım sen bununla bugün yemek yapamazsın yemeğini yapayım mı beğenirmisin dedi,
Zahmet olmazsa çok memnun olurum dedim,
Yemeğine de bayıldık valla eşimle,
Çok genç yaşta 2 çocukla dul kalmış bir insan,
Çok olgun bir bayan,
Hayatı kendi kendine tırnaklarıyla kazanmış,
Allahıma şükürler olsun maşallah çok iyiyiz şimdilik.
hımm çocuk doktorumuz 5.ayda doğum ağırlığının 2 katını bekliyoruz demişti bana,rahattım o yüzden....bir sorayım tekrar..seğer süt yetmiyosa da ek gıdaya başlarım napalım..sağol canım..
canım mrb.senin adına çok sevindim.umarım bizim bakıcıda iyi olur.canım işe başlamadan bebek alışsın tanısın diye kadını çağırdınmı.benimki artık yabancıları biliyor.inş çabuk alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?