2010 Temmuz Anneleri : )

kıyamam ya yerim ben onu

bende duygulandımm ...........ne sanslısın asallah kuzulara..

dişleri çıkınca emzirebileceğimi hiç sanmıyorum,olduğu kadar sağıp veririm artık..şimdiden damakları ile ısırıyorlar keratalar..canım acıyor...

banada öyle dediler aman sakın yanlız bırakma çok kıskanır hayır mert ardayı hiç kıskanmıyor tebiki ben temkinli davranıyorum ama insanlar mertin hırçınlığını bile kıskanıyoda yapıyo diyolar mert eskidende zor bi çocuktu şimdi 2 yaş sendromunla iyice zorlaştı ama ardayı kıskandığını düşünmüyorum o ağlayınca ooooo ardaya cici diyor anne ağlıyo diyo bana oyuncaklarını getiriyor ardaya ağlamasın die ve arda ne zaman ağlasa oda ağlamaya başlıyor dudağını büke büke arda ağlıyor diyor göz yaşı döküyor yavrucum çok seviyor kardeşini bende onları

kardeşim olsun diye çıldırıyordum ben..abla olmak gözümde çok büyük ayrıcalık ve karizmatik bir durumdu..Annem hamileyken her gece yatağımda dua okuturdu bana..Sağlıklı bir kardeşim olsun diye dua ederdim..

normal ama alt sınırda kilo alıyor diyor sağlık ocağındaki doktor canım..neden 600 gr alıyor ayda diyor...çocuk doktorumuz bu ayın sonuna kadar takip edelim dedi..beklicem mecbur..çok sağol canım..

benimkide 3.ayda 490 gr.aldı, 1 hafta sonra gelin dedi 7 günde 90 gr. aldı. Ya ben ne yapayım ? Sadece sabah ve akşam mama ver 2 kez dedi, kızım mama içmiyor. Herşeyi denedim içmiyor. Dr.u aradım, zorlama o zaman dedi. Haftaya 4.ay kontrolü olacak, kilosunu çok merak ediyorum ama geçen aydan pek farklı değil gibi. Bilmiyorum bu kez belki bizdende tahlil ister... Ama kilosu tabloya göre normal. ortalamada dedi dr.

Son düzenleme:

ya ben ya ben.3.ayda sadece 30 gram almıştı.kızımı aç bırakmışım resmen.mama yemege falan başlayınca kızım hep keyifli.bide doymuyor çok komik artık susuyor.tek derdi açlıkmış yavrumun.valla ben öğlen bir veriyorum bir yandanda emziriyorum .sütüm keislmesin diye.ilkindi bir kez daha.bide akşam veriyorum.anca yetiyor gece zaten sütüm oluyor iki kezde gece emiyor.sabaha karşı daha doğrusu

acıktım ben yemek yemeğe gidiyorum.mucukss hepinize

benimki de keşke mama yesede az daha kilo alsa, en son 5.610 grdı. 3 ay 1 haftalık falandı.Seninki kaç kilo canım?

Son düzenleme:
selamlar!
geçmişi tam okuyamadım ama kuzey bebek ishal olmuş,onu gördüm. baharcım çok geçmiş olsun. aynı şey bizde de olmuştu,kanlı ishal. tahlil sonucunda bol lökosit çıktı. yani bağırsaklarda bulunan bir mikrop. şebeke suyundan bulaşmış olabilir banyo esnasında,elleri temiz olmayan birilerinden geçmiş olabilir veya emzik,biberon gibi şeylerden geçmiş olabilir dedi. antibiyotik kullandık ve iyileşti çok şükür. inşallah bir daha olmaz. kuzey de hemen iyileşir inşallah.
bugün kızımla bol bol müzik dinledik,şarkılar söyledik. çok hoşuna gidiyor, hareketleniyor müzikle maşallah.

benimki de keşke mama yesede az daha kilo alsa, en son 5.610 grdı. 3 ay 1 haftalık falandı.Seninki kaç kilo canım?

canım benim ki tam üç aylıkken 5210 gramdı.iki aylıkken 5190 gramdı.ama mama verdikden 4 gün sonra 5400 gram olmuştu.4 gün içinde 180 gram almış:)) cuma yine gidicem bakalım ne çıkcak

merhaba arkadaşlar nasılsınız,ben hala iyileşemedim deli gibi öksürüyorum.boğazım çok acıyor.hergün 40 kişilik sınıflara ders anlatmak çok yoruyor beni.

Kuzey bebek gibi benim bebişim de hasta.dün çığlık çığlığa ağladı doktora götürdük idrar yolları iltihap yapmış birazcık da kulağında rahatsızlık varmış.

saati saatine günde 4 kez kaka yapan kızım artık kabızlık çekiyor ama kakası bi değişik geldi.yapış yapış gibi.kabız olunca böyle mi oluyor bebişlerin kakası bilen var mı?

canım çok geçmiş olsun. baharcım sana da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…