dün çok duygulandım ve sizlerle paylaşmak istedim.dün bebişimi banyo yaptırıken çok ağladı.üzerini falan giydirdim sonra büyük oğluma bakayım dedim.bi baktımki odasında yatağın altında ağlıyor.oğlum neyin var dedim noldu.anne kardeşimin ağlamasına dayanamıyorum çok üzülüyorum dedi.o an okadar duygulandımki.bebeğim doğana kadar herkes çok kıskanır kardeşini zarar verir dikkat et diye beni uyarırlrdı.şimdi bakıyorumda maşşalah oğlum okadar benimsemişki kardeşini onun banyoda ağlamasına bile dayanamıyor.yavrum benim çok duygusal zaten.canlarım benim ikisinide çok seviyorum..
dün çok duygulandım ve sizlerle paylaşmak istedim.dün bebişimi banyo yaptırıken çok ağladı.üzerini falan giydirdim sonra büyük oğluma bakayım dedim.bi baktımki odasında yatağın altında ağlıyor.oğlum neyin var dedim noldu.anne kardeşimin ağlamasına dayanamıyorum çok üzülüyorum dedi.o an okadar duygulandımki.bebeğim doğana kadar herkes çok kıskanır kardeşini zarar verir dikkat et diye beni uyarırlrdı.şimdi bakıyorumda maşşalah oğlum okadar benimsemişki kardeşini onun banyoda ağlamasına bile dayanamıyor.yavrum benim çok duygusal zaten.canlarım benim ikisinide çok seviyorum..
bende duygulandımm ...........ne sanslısın asallah kuzulara..
normal ama alt sınırda kilo alıyor diyor sağlık ocağındaki doktor canım..neden 600 gr alıyor ayda diyor...çocuk doktorumuz bu ayın sonuna kadar takip edelim dedi..beklicem mecbur..çok sağol canım..
benimkide 3.ayda 490 gr.aldı, 1 hafta sonra gelin dedi 7 günde 90 gr. aldı. Ya ben ne yapayım ?Sadece sabah ve akşam mama ver 2 kez dedi, kızım mama içmiyor. Herşeyi denedim içmiyor. Dr.u aradım, zorlama o zaman dedi. Haftaya 4.ay kontrolü olacak, kilosunu çok merak ediyorum ama geçen aydan pek farklı değil gibi. Bilmiyorum bu kez belki bizdende tahlil ister... Ama kilosu tabloya göre normal. ortalamada dedi dr.
ya ben ya ben.3.ayda sadece 30 gram almıştı.kızımı aç bırakmışım resmen.mama yemege falan başlayınca kızım hep keyifli.bide doymuyor çok komik artık susuyor.tek derdi açlıkmış yavrumun.valla ben öğlen bir veriyorum bir yandanda emziriyorum .sütüm keislmesin diye.ilkindi bir kez daha.bide akşam veriyorum.anca yetiyor gece zaten sütüm oluyor iki kezde gece emiyor.sabaha karşı daha doğrusu
acıktım ben yemek yemeğe gidiyorum.mucukss hepinize
benimki de keşke mama yesede az daha kilo alsa, en son 5.610 grdı. 3 ay 1 haftalık falandı.Seninki kaç kilo canım?
merhaba arkadaşlar nasılsınız,ben hala iyileşemedim deli gibi öksürüyorum.boğazım çok acıyor.hergün 40 kişilik sınıflara ders anlatmak çok yoruyor beni.
Kuzey bebek gibi benim bebişim de hasta.dün çığlık çığlığa ağladı doktora götürdük idrar yolları iltihap yapmış birazcık da kulağında rahatsızlık varmış.
saati saatine günde 4 kez kaka yapan kızım artık kabızlık çekiyor ama kakası bi değişik geldi.yapış yapış gibi.kabız olunca böyle mi oluyor bebişlerin kakası bilen var mı?
merhaba arkadslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?