merhaba. nasılsın?
bende facebook 2010 annelerindeyim artık
ıyıyım canım.dün keremı düsürdük eltımın kızına dogum günü hedıyesı almak ıcın magazaya gıtmıstık tam kapıdan gırerken ana kucagından yüz üstü düstü cok kötü oldum agladı bıraz sustu kuzum.hemen hastaneye gıttıl bıraz basını yan tarafı sıstı dr bısey yok dedı.esımde cok suclandı sabaha kadar uyumadı.
ıyıyım canım.dün keremı düsürdük eltımın kızına dogum günü hedıyesı almak ıcın magazaya gıtmıstık tam kapıdan gırerken ana kucagından yüz üstü düstü cok kötü oldum agladı bıraz sustu kuzum.hemen hastaneye gıttıl bıraz basını yan tarafı sıstı dr bısey yok dedı.esımde cok suclandı sabaha kadar uyumadı.
çok geçmiş olsun tatlım ya. olacağı varsa oluyo işte.
kizlar hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim
bu aksam ishal onleyici mama verdim yedirene kadar oldum
cocuk biberon tutamiyor nasil alistiririm fikri olan var mi
kasikla bir saatte yedi tukuruyor agzina verdigimi
esım tasıyordu aslında arabada tasıyoruz ama olacak varya bıde kemerde baglı dııldı aman aklınızda olsun kemerı takın anakucagının.
kızlar benim hani ayşe filan bahsetti ya bebişler dönüyomuş, bişeyleri tutabiliyomuş falan. benim kız hiç öyle şeyler yapmıyo.sadece yatarken kalkıp oturmaya çalışıyo. acaba benim kızın gelişiminde mi sorun var?
biberonu sen tutunca da mı almıyo? ben mama verince kendim tutuyorum mecburen.
canım benim ki tam üç aylıkken 5210 gramdı.iki aylıkken 5190 gramdı.ama mama verdikden 4 gün sonra 5400 gram olmuştu.4 gün içinde 180 gram almış:)) cuma yine gidicem bakalım ne çıkcak
Canım öyle düşünme,her bebeğin gelişimi farklı..bak benimkilerin de oturmakla alakaları yok henüz...kızlar benim hani ayşe filan bahsetti ya bebişler dönüyomuş, bişeyleri tutabiliyomuş falan. benim kız hiç öyle şeyler yapmıyo.sadece yatarken kalkıp oturmaya çalışıyo. acaba benim kızın gelişiminde mi sorun var?
selvacım şeker ,reçel vs önermiyor dr lar ama pekmez için şöyle diyeyim dr umuz eğer mamayı almazsa çok az pekmez ilave edin mamasına dedi..Öyle veriyorum arasıra..aslında önermiyolar drlar ama azıcık pekmez filan mı sürsen
hani emziği alsın diye sürerler ya.
şilancım hemen aklına getirme öyle şeyler.
bak ilke de dönemiyo henüz ama sesli gülüyo hem de kahkaha atıyo.
bazı bebekler de sesli gülmüyo henüz.
her bebeğin gelişimi farklıdır, biri bir hafta geç döner, öteki daha önce tutmaya başlar...
bence karşılaştırma böyle şeyleri genel olarak diğer şeyler zamanında normalse takma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?