- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kız ben de kim bu Ahmet Uğur,fotoma yorum yapan diyordumbende facedeyim kızlar artık...
oğlum ahmet uğurun facesiyle...
sanırım oğlumun diş belirtileri erken başladıı yaa aşırı huysuz
ankaradayız şu an annem baktıı taş gibi dioo damakları..
Canım dr doğru söylemiş..Çok dikkat et..progesteron eksiliğin olabilir..tedaviyle mi hamile kaldın ? kendini fazla yorma dinlenmeye çalış..dr un belki progestan hap ,jel veya iğne takviyesi verebilir..veya hamatom da olabilir..iyice muayne olmanda fayda var..vajinada bazan bartolin kisti oluyor ama hamilelikte de oluyor mu bilmiyorum..herkese iyi aksamlar ben 2011 anne adayi olarak biseler sormak istedim... ben 4+4 oldum ama dum hafif bi kahverengi kanamam oldu.. bugun yok zannettim ama aksama dogru dunden birazdaha fazla kanamam ver... tabi dun doktora gittik cook ciddiye almamami ama agirlasirsa tekrar gitmemi istedi.... ayrica beni korkutan baska bisede vajinam acayip sisti.. kapsul kullaniyorum anu kullanmakta nerdeyse zorlaniyorum yani okadar sistiyarin tekrar doktora gidecez onuda soracam ama acaba bunun sebebi nedir.. ilkonce hamilelikten olabilir diye dusundum ama bukadar siskinlik normal olamaz biliyorummm... deneyimlerinize cook ihtiyacim var.. simdiden tesekkurler
öncelikle hayırlı olsun.benim arkadaşımda kanaması baya olmuştu.ilça kullanmıştı.sağ salim çoçugunu kucagına aldı.ama şişkinlikle ilgili bilgim yok canımherkese iyi aksamlar ben 2011 anne adayi olarak biseler sormak istedim... ben 4+4 oldum ama dum hafif bi kahverengi kanamam oldu.. bugun yok zannettim ama aksama dogru dunden birazdaha fazla kanamam ver... tabi dun doktora gittik cook ciddiye almamami ama agirlasirsa tekrar gitmemi istedi.... ayrica beni korkutan baska bisede vajinam acayip sisti.. kapsul kullaniyorum anu kullanmakta nerdeyse zorlaniyorum yani okadar sistiyarin tekrar doktora gidecez onuda soracam ama acaba bunun sebebi nedir.. ilkonce hamilelikten olabilir diye dusundum ama bukadar siskinlik normal olamaz biliyorummm... deneyimlerinize cook ihtiyacim var.. simdiden tesekkurler
esım tasıyordu aslında arabada tasıyoruz ama olacak varya bıde kemerde baglı dııldı aman aklınızda olsun kemerı takın anakucagının.
kız ben de kim bu Ahmet Uğur,fotoma yorum yapan diyordumben aynen Almina Çınar olarak varım gurupta ..
Canım dr doğru söylemiş..Çok dikkat et..progesteron eksiliğin olabilir..tedaviyle mi hamile kaldın ? kendini fazla yorma dinlenmeye çalış..dr un belki progestan hap ,jel veya iğne takviyesi verebilir..veya hamatom da olabilir..iyice muayne olmanda fayda var..vajinada bazan bartolin kisti oluyor ama hamilelikte de oluyor mu bilmiyorum..
bende facedeyim kızlar artık...
oğlum ahmet uğurun facesiyle...
sanırım oğlumun diş belirtileri erken başladıı yaa aşırı huysuz
ankaradayız şu an annem baktıı taş gibi dioo damakları..
herkese iyi aksamlar ben 2011 anne adayi olarak biseler sormak istedim... ben 4+4 oldum ama dum hafif bi kahverengi kanamam oldu.. bugun yok zannettim ama aksama dogru dunden birazdaha fazla kanamam ver... tabi dun doktora gittik cook ciddiye almamami ama agirlasirsa tekrar gitmemi istedi.... ayrica beni korkutan baska bisede vajinam acayip sisti.. kapsul kullaniyorum anu kullanmakta nerdeyse zorlaniyorum yani okadar sistiyarin tekrar doktora gidecez onuda soracam ama acaba bunun sebebi nedir.. ilkonce hamilelikten olabilir diye dusundum ama bukadar siskinlik normal olamaz biliyorummm... deneyimlerinize cook ihtiyacim var.. simdiden tesekkurler
Canım öyle düşünme,her bebeğin gelişimi farklı..bak benimkilerin de oturmakla alakaları yok henüz...
selvacım şeker ,reçel vs önermiyor dr lar ama pekmez için şöyle diyeyim dr umuz eğer mamayı almazsa çok az pekmez ilave edin mamasına dedi..Öyle veriyorum arasıra..
benim 2 kardeş çok farklı..mesela Almina yüz üstüyken sırt üstü dönüyor,Çınar da sırt üstünden yüz üstüne dönüyor..Çınar çok hareketli,sesli sesli gülüyor ,kahkahalar atıyor,aguluyor,Almina ise ender ses çıkartıyor gülerken,ender aguluyor..Çınar gece çok rahat uykuya dalarken Almina 1 e ,2 ye dek uyumuyor..
canım biberonu değiştirsen?
mesela bebedorun biberonu anne memesine çok yakın tasarlanmış güya. ben alırken öyle dediler. daha hiç denemedim gerçi de..
seninki nasıl bilmiyorum ama emzik gibi düşün, belki ucunu sevmemiştir.
arkadaşlar facede kim kimdir hiç bilmiyorum..birileri oğlumu beğenmiş ama selvanın dısındakileri bilmiyorummm
yok canim benim tutmaktan bahsettigim biberonu ememiyor
agzinda geveliyor ama emme isini beceremiyor
dilinin altina aliyor yanina aliyor ama yok damagina yapistiramiyor
ilkenin biberonu da bebedorun froyacım, cam olanından.
ben hep diyorum ilkenin sadece adı ilke diye, çünkü ne emziği ne biberonu reddetti.
hiç ilkeli bir bebek değil ne versen alıyo
canım bana özelden adını yaz sana kk nicklerimizin bulundugu mjı atım
arkadaşlar facede kim kimdir hiç bilmiyorum..birileri oğlumu beğenmiş ama selvanın dısındakileri bilmiyorummm
tedaviyleyse muhakkak progesterona devam etmen lazım..hap yerine günlük progynex iğnelerden veya haftada 2 defa proluton depot yaptırmanda fayda var..değilse kaybedebilirsin yavrunu Allah korusun..ben de tedaviyle hamile kaldım..Evet canim tedaviyle ,, benim sole bi sorunumda var.. ben tedaviyi turkiyede yaptirdim ... sonucu pozitif aldik ama ilaclara devam etmem gerekirken bana recete yazmiyorler..(bu arada ingilteredeyim) igne, kapsul. hap ve jel kullaniyordum ama su an sadece progestan kapsulum kaldi digerleri bitti haletmeye calisiyorum ama zaman alacak.... alti ustu bi recete ama yazmamakta inad ediyorlarr :84: bu durumda aslinda canimi cook sikiyor... yarin yine doktora didiyoruz... zaten kacgundur sadece dinleniyorum.. riske etmemek icin iside biraktim..
hoşgeldin canım, gördüm ben oğluşunu pek yakışıklı maşallah....
canım benim ilk üç ay kanamam oldu,
sürekli progestan kullandım.
hem de öyle kahverengi falan değil adet kanaması gibiydi resmen.
2 gün sürüyodu yatıyodum filan, kesiliyodu bi kaç gün sonra tekrar başlıyodu...
sen sürekli drunla irtibat halinde ol.
fazlalaşırsa,kanamaya eşlik eden ağrı sancı vs olursa mutlaka haber ver druna...
evet balı midelerine ağır geldiği için, reçeli de şekerli olduğu için önermiyolar drlar, ben de o yüzden pekmez demiştim çünkü pekmez doğal en azından meyveden şeker ilave edilmeden yapılan birşey..
ilke de biraz ağırkanlı hareket konusunda, elleri ayakları sürekli oynuyo ama dönmek için bir çabası yok henüz.
hatta ben kızıyorum ona bak bahar dönüyo, alminayla çınar dönüyo sen daha eşek gibi yatıyosun totonu büyütüyosun diye
ilkenin biberonu da bebedorun froyacım, cam olanından.
ben hep diyorum ilkenin sadece adı ilke diye, çünkü ne emziği ne biberonu reddetti.
hiç ilkeli bir bebek değil ne versen alıyo
attım tatlımmm...
yok canim benim tutmaktan bahsettigim biberonu ememiyor
agzinda geveliyor ama emme isini beceremiyor
dilinin altina aliyor yanina aliyor ama yok damagina yapistiramiyor
damaklı biberon diye birşey var onlardan kullanan var mı ? sanırım bizim ihtiyacımız olan damaklı biberon olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?