2010 Temmuz Anneleri : )

bende facedeyim kızlar artık...
oğlum ahmet uğurun facesiyle...
sanırım oğlumun diş belirtileri erken başladıı yaa aşırı huysuz
ankaradayız şu an annem baktıı taş gibi dioo damakları..
kız ben de kim bu Ahmet Uğur,fotoma yorum yapan diyordum ben aynen Almina Çınar olarak varım gurupta ..
Canım dr doğru söylemiş..Çok dikkat et..progesteron eksiliğin olabilir..tedaviyle mi hamile kaldın ? kendini fazla yorma dinlenmeye çalış..dr un belki progestan hap ,jel veya iğne takviyesi verebilir..veya hamatom da olabilir..iyice muayne olmanda fayda var..vajinada bazan bartolin kisti oluyor ama hamilelikte de oluyor mu bilmiyorum..

öncelikle hayırlı olsun.benim arkadaşımda kanaması baya olmuştu.ilça kullanmıştı.sağ salim çoçugunu kucagına aldı.ama şişkinlikle ilgili bilgim yok canım
esım tasıyordu aslında arabada tasıyoruz ama olacak varya bıde kemerde baglı dııldı aman aklınızda olsun kemerı takın anakucagının.

geçmiş olsun cnaım.Allah daha kötülerinden korusun

bir arkadaş yazmış kızımın gelişiminde sorun mu var diye.her bebk farklı oluyor arkadaşalr doğru söylüyor canım.benim kızım biberonu kendi tutup emiyor mesela.sırtüstüyen yüzüstü dönüyor.ama sesli gülemiyor .yüzüstü durmuyor hemen düşüyor.ve çok güleç bir kız deil.

o yüzden öyle düşünme.onunda farklıdır.

Evet canim tedaviyle ,, benim sole bi sorunumda var.. ben tedaviyi turkiyede yaptirdim ... sonucu pozitif aldik ama ilaclara devam etmem gerekirken bana recete yazmiyorler..(bu arada ingilteredeyim) igne, kapsul. hap ve jel kullaniyordum ama su an sadece progestan kapsulum kaldi digerleri bitti haletmeye calisiyorum ama zaman alacak.... alti ustu bi recete ama yazmamakta inad ediyorlarr :84: bu durumda aslinda canimi cook sikiyor... yarin yine doktora didiyoruz... zaten kacgundur sadece dinleniyorum.. riske etmemek icin iside biraktim..

bende facedeyim kızlar artık...
oğlum ahmet uğurun facesiyle...
sanırım oğlumun diş belirtileri erken başladıı yaa aşırı huysuz
ankaradayız şu an annem baktıı taş gibi dioo damakları..

hoşgeldin canım, gördüm ben oğluşunu pek yakışıklı maşallah....

canım benim ilk üç ay kanamam oldu,
sürekli progestan kullandım.
hem de öyle kahverengi falan değil adet kanaması gibiydi resmen.
2 gün sürüyodu yatıyodum filan, kesiliyodu bi kaç gün sonra tekrar başlıyodu...
sen sürekli drunla irtibat halinde ol.
fazlalaşırsa,kanamaya eşlik eden ağrı sancı vs olursa mutlaka haber ver druna...

evet balı midelerine ağır geldiği için, reçeli de şekerli olduğu için önermiyolar drlar, ben de o yüzden pekmez demiştim çünkü pekmez doğal en azından meyveden şeker ilave edilmeden yapılan birşey..

ilke de biraz ağırkanlı hareket konusunda, elleri ayakları sürekli oynuyo ama dönmek için bir çabası yok henüz.

hatta ben kızıyorum ona bak bahar dönüyo, alminayla çınar dönüyo sen daha eşek gibi yatıyosun totonu büyütüyosun diye

ilkenin biberonu da bebedorun froyacım, cam olanından.

ben hep diyorum ilkenin sadece adı ilke diye, çünkü ne emziği ne biberonu reddetti.

hiç ilkeli bir bebek değil ne versen alıyo

yok canim benim tutmaktan bahsettigim biberonu ememiyor

agzinda geveliyor ama emme isini beceremiyor

dilinin altina aliyor yanina aliyor ama yok damagina yapistiramiyor

bir çok doktor zaten biberon değil de kaşığı öneriyor. ama biberon kullanmak istersen ben cam chicco kullanıyorum. memnunum. bir de kızım biberonu benim elimden almıyo. benden sadece memeyi kabul ediyo. eşim ya da teyzemden kabul ediyo biberonu.

buarada hepinize teşekkür ederim kızlar. içim rahatladı.

ilkenin biberonu da bebedorun froyacım, cam olanından.

ben hep diyorum ilkenin sadece adı ilke diye, çünkü ne emziği ne biberonu reddetti.

hiç ilkeli bir bebek değil ne versen alıyo

ne güzel canım yaa..
emzik konusunda bizde sıkıntı var. aventin 0-3 ünü beğendi bir tek, hala onu kullanıyor. 3-6 ayını kesinlikle almıyor. başka markaların da denedik ama yok,hiç birini istemiyor.
0-3 ile devam ediyoruz biz de napalım :93:

bende aventin biberonunu kullanıyorum memmunuz biz.gerçi bneim kızım ne versem alıyor maş:))

tedaviyleyse muhakkak progesterona devam etmen lazım..hap yerine günlük progynex iğnelerden veya haftada 2 defa proluton depot yaptırmanda fayda var..değilse kaybedebilirsin yavrunu Allah korusun..ben de tedaviyle hamile kaldım..

Son düzenleme:
yok canim benim tutmaktan bahsettigim biberonu ememiyor

agzinda geveliyor ama emme isini beceremiyor

dilinin altina aliyor yanina aliyor ama yok damagina yapistiramiyor

aynı benim kızım. kesinlikle biberonla mama içemiyor. diliyle itiyor, damağıyla ısıryor. kaşıklada yavaş yavaş alıştı gibi ama baştan dilinin altında biriktirip tükürüyordu. kaşıklada vermek sitemiyorum. dr. normal akışta biberonla ver dedi. çok akarsa memeyi istemez diye. zaten eğer emzirirken az geliyorsa ağlıyor. ya kaşıkla bol bol alışırsa memeden kesilirse versen dert vermesen dert..

benim kızım da biberonu reddediyor..süt sağıp bırakıyorum anneme kaşıkla veriyor..3 tane biberon var chicco, nuk, bebedor hiçbirini istemedi. ağzını kocaman açıyor biberon başlıkları ufak kalıyor..avent ini görmedim ama onun başlığı nasıl büyükçe mi ? bu biberon işini çözmek lazım yoksa işe başlayınca çok zorluk yaşanabilir...

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlarrr!hele şükür geçmişi bitirebildim.ne çok sohbet olmuş.bebişleri ve kendileri hasta olan herkese acil şifalar diliyorum.
Valla yetişemedim size,kaynanalardan girip mamadan çıkmışsınız.helal olsun hızınıza yetişilmiyor.hemen yorumlarımı döktüreyim:
Kaynanalarla ne olursa olsun mesafeli olmakta fayda var bence.kocalar konsunda alminanın yorumları ve bi arkadaşın kocasına uyguladığı taktiğe tamamen katılıyorum.
çocukların gelişimi için ise varsın biraz geç dönsünler,geç gülsünler.sağ salim yanımızdalar ya yeter!
Bizde sonradan mama sevmeyenlerdeniz.zorlamıyorum artık.saatte bir emiyoruz gündüzleri.gece uyku ağır basıyor.biberonu çiğneme adeti bizde de var sanırım dişler yüzünden esas işlevini unutuyorlar.dişetlerine dokununca herşeyi unutup çiğniyor emziği bizimki :)

damaklı biberon diye birşey var onlardan kullanan var mı ? sanırım bizim ihtiyacımız olan damaklı biberon olabilir.

damaklı biberon diye birşey var onlardan kullanan var mı ? sanırım bizim ihtiyacımız olan damaklı biberon olabilir.

bende öyle düşündüm. damaklı emziği gayet güzel emiyor. biberonu emmiyor. mamayı sevmedi diye mamada değiştirdik, yok.. biberon bakayım ben en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…