2010 Temmuz Anneleri : )

ben de yoğurt denedim 2 kaşık..yüzlerini buruşturdular :))
multitabs ı da ilk verdiğimde sanki çok iğrenç bir şey veriyormuşum gibi yüzlerini buruşturmuşlardı ,şimdi seviyorlar...

evet yaa biberonla ilgili değil sanki, hatırlıyorum sütü içmişti
bende silikon mama kaşığı var ama baya geniş geldi bana. o yüzden çay kaşığı ile denedim. 2 kez mama değiştirdim, sürekli dr.u ara sor bilmem ne. en sonunda tamam zorlayıp verme o zaman dedi. anne sütüne devam dedi. ama yinede arada mama deniyorum. pekmez tavsiyeni okudum,evde olsa deneyecektim. ama aklımda sağol..

bu arada ben artık kızımı 21.30 'da yatırıyorum. nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüp çalışmalara başladım. yoksa 23:00'de yatıyordu. 3 gecedir böyle maşallah, umarım alışır tatlişim benim :) yoksa bana oturmaya zaman kalmıyordu..

benim kız da mama yı almıyordu ama anne sütünü alıyordu..mama değiştirdim almaya başladı..ama ne zaman sevmediği mamayı vermeye kalksam yine içmiyor..eksper gibi ,gurme gibi mübarek..
multitabs ne ayşe?ilk kez duydum..
dr umuzun verdiği vitamin damlası canım..

ben de ayrı yıkıyorum canım..hacışakir bebe detarjanıyla...

Son düzenleme:

biz hipp1 organik ve similac1 mamalarını denedik. aptamili çok duyuyorum ama 3.yü alsammı bilemedim. haftaya ek gıdaya başlayacağız, dr. yoğurt ve meyve suyu demişti. o gün sorarım artık..

bende roxy dalan sabun tozu ile yıkıyorum..

Son düzenleme:
slm herkeze eşim maç izliyor kızımla bende size takılayım dedim bugün hiç giremedim kk ya.işlerim yogundu bugün temizlik yaptım evimin tüm perdelerini yıkadım güneşliklerde dahil balkon ve banyoyu hypoladım yıkadım.evleri süpürdüm sildim sonra kızım sırtına kadar kaka yapmış onu soyundurdum yıkadım.sonra yemek yaptım ve kendim duş aldım kızımın çamaşırlarını makineye attım ve astım,biraz önce meyvemi yedim ve şimdi burdayımsizler ne yapıyorsunuz? ek gıdalara başlamışsınız maşlhh ben öbür hafta başında başlayacagım sebze çorbası ve cici bebe muhallebiyle devam edecegim siz nasıl planladınız

mende geldimm mirabaaa
bende ayrı yıkıyorum dalin granül sabun tozu ile.

elmalı muzlu püreyi keçi sütü mamasının içerisine katıp veriyorum. ama yoğunlaştığı için orta akışlı biboş ucu kullanıyorum. yalnız sadece geceleri. kızım gündüz rejim yapıyor sanırım.
multitabs ne ayşe?ilk kez duydum..
multitabsıda smanın yada comformilin içine 1 ölçü karıştırıp veriyorum

bende bugün uzuuuun bir aradan sonra camları sildim..sende baya hamaratmışsın bugün maşallah :)
eşim maç izliyor benim de..
gözlerim yoruldu, çıkıyorum görüşürüz herkese iyi akşamlar..

hoşgeldin sonbaharcım

bu arada multitabs biz kullanmıyoruz. sadece devit3 verdi. o zorunlu değil heralde di mi ?

Son düzenleme:

slm yavsib çok merak ettim sen bu kdr iş yaparken kızın ne yapıyor? uyuyormu? yoksa birimi bakıyor?

Sonbaharcığım merhaba.Kızın kaç kilo oldu canım?En son zayıf diyordun.Hala az mı iştahı?

Sonbaharcığım merhaba.Kızın kaç kilo oldu canım?En son zayıf diyordun.Hala az mı iştahı?

merhaba sezen cumartesi sabahı götürdüm en son 5070 gram ve 63 cm. ancak üzerinde çıtçıtlı badisi ve bezi varken 5070 gram geldi. hala iştahsız gece 4:30 dan beri 390 ml mama verebildim. bugün arkadaşımın bebeği cuk cuk annesinin memesini emiyor bense kızıma 1 yudum mama verebilmek için savaşıyorum.. ahhhhhh Edeletsiz dünya

o saatten sonra bidaa kalkıyomuu peki

aptamili seviyor kızım..

Topiğin en hamarat annesi gelmiş.. Senin sıpa epey uslu galiba,ev işlerini hiç aksatmadan yapabilecek gücü kendinde bulabiliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…