- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
bi kez elma bi kez de mandalina suyu sıktım ağzına bikaç damla..memeye böyle tepki vermez :) çok sevdi sıpa :) akşam babasına söyledim,limon deneyelim bakalım yalayınca yüzünü buruştucak mı dedi..denedik korka korka,aa limonu nasıl yalıyo,dondurma gibi :)onu da sevdi kerata..
sorunu mama ile o zaman..mama değişikliği yap istersen..ya da dr umun önerdiği gibi çok az pekmez ilavesi yap...çay kaşığı ile vermiyorum mama kaşığı ile veriyorum..çay kaşığı canını acıtabilir çünkü..damağını falan çizer..
ben de yoğurt denedim 2 kaşık..yüzlerini buruşturdular :))
multitabs ı da ilk verdiğimde sanki çok iğrenç bir şey veriyormuşum gibi yüzlerini buruşturmuşlardı ,şimdi seviyorlar...
benim kız da mama yı almıyordu ama anne sütünü alıyordu..mama değiştirdim almaya başladı..ama ne zaman sevmediği mamayı vermeye kalksam yine içmiyor..eksper gibi ,gurme gibi mübarek..evet yaa biberonla ilgili değil sanki, hatırlıyorum sütü içmişti
bende silikon mama kaşığı var ama baya geniş geldi bana. o yüzden çay kaşığı ile denedim. 2 kez mama değiştirdim, sürekli dr.u ara sor bilmem ne. en sonunda tamam zorlayıp verme o zaman dedi. anne sütüne devam dedi. ama yinede arada mama deniyorum. pekmez tavsiyeni okudum,evde olsa deneyecektim. ama aklımda sağol..
dr umuzun verdiği vitamin damlası canım..multitabs ne ayşe?ilk kez duydum..
makinada kızımın çamaşırları var aslaya o kadar üşeniyorum ki(
sizler ayrımı yuıkıyorsunuz bebişinizin çamaşırlarını ben ayrı yıkıyorım. mikrop kapar falan diye. birde bebek deterjani aldım
benim kız da mama yı almıyordu ama anne sütünü alıyordu..mama değiştirdim almaya başladı..ama ne zaman sevmediği mamayı vermeye kalksam yine içmiyor..eksper gibi ,gurme gibi mübarek..
dr umuzun verdiği vitamin damlası canım..
ben de ayrı yıkıyorum canım..hacışakir bebe detarjanıyla...
iyi akşamlar kızlar..
kalabalık burası bu gece maşallah :86:
bende ayrı yıkıyorum dalin granül sabun tozu ile.makinada kızımın çamaşırları var aslaya o kadar üşeniyorum ki(
sizler ayrımı yuıkıyorsunuz bebişinizin çamaşırlarını ben ayrı yıkıyorım. mikrop kapar falan diye. birde bebek deterjani aldım
küvezde biberonla veriyorlardı..evde kaşıkla denedim olmadı...sulu gıdaları kaşıkla vermek ölüm gibi..çok zor..mamaları hep biberonla verdim..sütüm yetersiz olduğu halde memeyi hiç reddetmediler..üstelik küvezde ilk biberonla alıştıkları halde...şimdi anca meyve pürelerini kaşıkla verebiliyorum..O da çok zor oluyor..Kafaları sabit tutmuyorlar ki ,fır fır döndürüyorlar aniden..ağız çevresi mama oluyor,sürekli silmek zorunda kalıyorum..
multitabsıda smanın yada comformilin içine 1 ölçü karıştırıp veriyorummultitabs ne ayşe?ilk kez duydum..
slm herkeze eşim maç izliyor kızımla bende size takılayım dedim bugün hiç giremedim kk ya.işlerim yogundu bugün temizlik yaptım evimin tüm perdelerini yıkadım güneşliklerde dahil balkon ve banyoyu hypoladım yıkadım.evleri süpürdüm sildim sonra kızım sırtına kadar kaka yapmış onu soyundurdum yıkadım.sonra yemek yaptım ve kendim duş aldım kızımın çamaşırlarını makineye attım ve astım,biraz önce meyvemi yedim ve şimdi burdayımsizler ne yapıyorsunuz? ek gıdalara başlamışsınız maşlhh ben öbür hafta başında başlayacagım sebze çorbası ve cici bebe muhallebiyle devam edecegim siz nasıl planladınız
slm herkeze eşim maç izliyor kızımla bende size takılayım dedim bugün hiç giremedim kk ya.işlerim yogundu bugün temizlik yaptım evimin tüm perdelerini yıkadım güneşliklerde dahil balkon ve banyoyu hypoladım yıkadım.evleri süpürdüm sildim sonra kızım sırtına kadar kaka yapmış onu soyundurdum yıkadım.sonra yemek yaptım ve kendim duş aldım kızımın çamaşırlarını makineye attım ve astım,biraz önce meyvemi yedim ve şimdi burdayımsizler ne yapıyorsunuz? ek gıdalara başlamışsınız maşlhh ben öbür hafta başında başlayacagım sebze çorbası ve cici bebe muhallebiyle devam edecegim siz nasıl planladınız
Sonbaharcığım merhaba.Kızın kaç kilo oldu canım?En son zayıf diyordun.Hala az mı iştahı?
bu arada ben artık kızımı 21.30 'da yatırıyorum. nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüp çalışmalara başladım. yoksa 23:00'de yatıyordu. 3 gecedir böyle maşallah, umarım alışır tatlişim benim :) yoksa bana oturmaya zaman kalmıyordu..
ii geceler kızlar uykum geldi yatsam ıyı olacak
aptamili seviyor kızım..biz hipp1 organik ve similac1 mamalarını denedik. aptamili çok duyuyorum ama 3.yü alsammı bilemedim. haftaya ek gıdaya başlayacağız, dr. yoğurt ve meyve suyu demişti. o gün sorarım artık..
bende roxy dalan sabun tozu ile yıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?