2010 Temmuz Anneleri : )

Sen de benim gibi sadece mama verenlerdensinBen emzirmeyi çok isterdim ama sadece 2,5 ay emzirebildim.Benim oğlum da zayıf bir bebek.2700 gr doğmuştu.Şu an 5500 gr.Senin kızın kaç kilo doğdu?

Ben de yeni mama alıcamm..
Huysuzluk yaptığı geceler için.
Aptamil Nite önermişti bazı arkadaşlar sanırım..
8 kasımda doktorda randevumuz var pazartesi yanii..
Ek gıdalara geçirir mi acaba?

Sen de benim gibi sadece mama verenlerdensinBen emzirmeyi çok isterdim ama sadece 2,5 ay emzirebildim.Benim oğlum da zayıf bir bebek.2700 gr doğmuştu.Şu an 5500 gr.Senin kızın kaç kilo doğdu?

3500 gr 50 cm doğdu bizim bıdık. kilo aldıramıyorum kendi kendine boyu uzuyor. artık yapısı bu deyipte kabullenmeye başladık.

slm yavsib çok merak ettim sen bu kdr iş yaparken kızın ne yapıyor? uyuyormu? yoksa birimi bakıyor?

sonbaharcığım ben işe başlamadan önce uyuttum 1.5 saat kadar uyudu o arada bir posta perde attım ondan sonra uyandı emzirdim gönlünü yaptım tv nin karsısına koyuyorum bir onala ilgileniyorum biraz durunca iş yapıyorum derken bu şekilde ama hiç ne oturdum nede yemek yedim bugün tabiii hep fedakarlık yaptım işim bitsin diye çünkü ramazan bayramında hiç yıkamadım perdelerim çok kirliydi içime sindi şimdi yapmam lazımdı.birazda ağlıyor tabiii her dk yetişemiyorum merdivenden aşagı inip çıkamam hemen perdeleri takarken ağladı bayagı ama ne yapayım tek başıma anca yetişiyorum.ben doğum yaptıgımdan beri bana bir allahın kulu yardım etmedi nir saat bile çocuguma bakmadı kimse bende kimseden yardım istemedim herşeyimi kendim yaptım sonbahar ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEYE YETİŞDİM ALLAH KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN..

bugün eşime diyorumki hemen 2. bebeği yapsak sütüm olsa onu emzirirken pompa ile sağıp bahara versem... eşimin tepkisi; bayramda biryerlere gidip birkaç gün kalalım. senin buralardan uzaklaşmaya ihtiyacın var...

tebrik ederim yavsib.

hamile kalırsan emzirmeyi kesmek zorunda kalırsın..çünkü karnındaki bebek için zararlı olur emzirmen..oksidasin hormonu salgılar vücudun..yani rahmin kasılması demek..rahmin kasılması da bebeğini dışarı itmen demek...

naber şeker? nasılsın görüşmeyeli?

iyilik şeker ne olsun çok şükür işte..:121:
Genel anlamda ev işleri:122: komşu kahveleri bebek ve KK arasında :126:vakit geçiyor şimdilik..

Haftasonu gelse de gezsekkk:118:
Bebekle yalnız gezmek zor geliyor bana

ah canımmm ben bu konuda muzdaribim zaten sıfır emme,sıfır süt. 2. pompayı boşuna almış oldum.

arkadaşlar bu arada elimde nuk marka 2 kez kullanılmış elektirikli süt pompası var ihtiyacı olan bir arkadaşım varsa bana özelden mesaj atsın seve seve kargoyla gönderirim. kaynatılıp dezenfekte edilip kullanılabilir. birisinin işine yararsa mutlu olurum .

Yavsib ben de tebrik ederim..
Ne olursa olsun o kadar işi 1 güne sığdırmak her babayiğidin harcı değil..
Ben yapamam şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…