ii geceler kızlar uykum geldi yatsam ıyı olacak
merhaba sezen cumartesi sabahı götürdüm en son 5070 gram ve 63 cm. ancak üzerinde çıtçıtlı badisi ve bezi varken 5070 gram geldi. hala iştahsız gece 4:30 dan beri 390 ml mama verebildim. bugün arkadaşımın bebeği cuk cuk annesinin memesini emiyor bense kızıma 1 yudum mama verebilmek için savaşıyorum.. ahhhhhh Edeletsiz dünya
yatanlara Allah rahatlık versin,yeni gelenlere selamlar :)
iyi uykular tatlı rüyalar..
rüyanda bizi gör..:86:[/QUO
:))
Sen de benim gibi sadece mama verenlerdensinBen emzirmeyi çok isterdim ama sadece 2,5 ay emzirebildim. Benim oğlum da zayıf bir bebek.2700 gr doğmuştu.Şu an 5500 gr.Senin kızın kaç kilo doğdu?
iyi uykular tatlı rüyalar..
rüyanda bizi gör..:86:
slm yavsib çok merak ettim sen bu kdr iş yaparken kızın ne yapıyor? uyuyormu? yoksa birimi bakıyor?
deniz_güneş
gökyüzünde o kadar martı varki bembeyaz her taraf. o kadarda alçaltan uçuyorlar ki insan bi garip oluyor .sürü halınde uçuyorlar.eşimede gösterdim.
sonbaharcığım ben işe başlamadan önce uyuttum 1.5 saat kadar uyudu o arada bir posta perde attım ondan sonra uyandı emzirdim gönlünü yaptım tv nin karsısına koyuyorum bir onala ilgileniyorum biraz durunca iş yapıyorum derken bu şekilde ama hiç ne oturdum nede yemek yedim bugün tabiii hep fedakarlık yaptım işim bitsin diye çünkü ramazan bayramında hiç yıkamadım perdelerim çok kirliydi içime sindi şimdi yapmam lazımdı.birazda ağlıyor tabiii her dk yetişemiyorum merdivenden aşagı inip çıkamam hemen perdeleri takarken ağladı bayagı ama ne yapayım tek başıma anca yetişiyorum.ben doğum yaptıgımdan beri bana bir allahın kulu yardım etmedi nir saat bile çocuguma bakmadı kimse bende kimseden yardım istemedim herşeyimi kendim yaptım sonbahar ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEYE YETİŞDİM ALLAH KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN..
hadi yaaa.. bu saattee Allah allah..
bugün eşime diyorumki hemen 2. bebeği yapsak sütüm olsa onu emzirirken pompa ile sağıp bahara versem... eşimin tepkisi; bayramda biryerlere gidip birkaç gün kalalım. senin buralardan uzaklaşmaya ihtiyacın var...
naber şeker? nasılsın görüşmeyeli?
hamile kalırsan emzirmeyi kesmek zorunda kalırsın..çünkü karnındaki bebek için zararlı olur emzirmen..oksidasin hormonu salgılar vücudun..yani rahmin kasılması demek..rahmin kasılması da bebeğini dışarı itmen demek...
hamile kalırsan emzirmeyi kesmek zorunda kalırsın..çünkü karnındaki bebek için zararlı olur emzirmen..oksidasin hormonu salgılar vücudun..yani rahmin kasılması demek..rahmin kasılması da bebeğini dışarı itmen demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?