hoşgeldin primoşİyi geceler herkese
ben de yatıyorum kızlar..iyi geceler..
hoşgeldin cnm. geçenlerde senin nickinin açılımını düşünüyordum. eşimde kadınlar kulübü genel müdürü dedi doğru mu acaba???selam kızlarrr:)
face e Çınar ın dönme videosunu eklemeye çalışıyorum..ilk başlarda dönemiyor diye ağlıyordu,şimdi kolayca dönüyor..
hoşgeldin cnm. geçenlerde senin nickinin açılımını düşünüyordum. eşimde kadınlar kulübü genel müdürü dedi doğru mu acaba???
maşallahhhhhh
[COLOR="Red"kadınlar kulübü genel müdürü][/COLOR] allah iyiliğinizi versin emi hiç güleceğim yoktu gece gece...
eşim nişanlıyken hep bana KoklamayaKıyamadığımGülüM derdi dedi.kısaltması bu sadece
komik miyiz neyiz??
:86::86:
ayy cok komiksin sonbahar hıc guselim yoktu yaa : )))
bu arada ben 59 kılodan 57 kıloya indim bunun şerefıne bı kac gundur yemediğim sey kalmadı : ))))))
Bu arada ben 59 kılodan 57 kıloya indim bunun şerefıne bı kac gundur yemediğim sey kalmadı : ))))))
Hosbulduk kızlar ; bızımkı tontikoyu uyutmaya calısıyoruz ama sık sık kalkıyor.
Almina ben de bakayım sen ekledıkten sonra bızımki de donmeye calısyor cok merak edıyorum nasıl olucak diye Bızımkı donme isini bıraktı dırek kafayı ve govdeyıkaldırmaya calısıyor öne dogru .
komik az kalıyo bence.öldüm kızm yaa burda gülmekten
şu an eklemeye çalışıyorum 2-3 dakka daha kalmış eklenmesi için..videoda görüceksiniz..ağlıyor dönemiyor diye :)) ama artık ağlamadan daha hızlı dönüyor..bu aralar altlarını alırken iki sıpam da yan dönüyorlardı..herhalde dönmeye çalışıyorlar dedik..2 gün sonra dönmeye başladılar..dönmeye çalışırlarken kolları kafalarının altında kalıyor,kurtaramıyorlar da ağlıyorlar :)) yardım etmiyorum,kendileri başarsınlar diye...
ben de hiç alakası yok ama kagebe diye okuyorum..ajan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?