2010 Temmuz Anneleri : )

face e Çınar ın dönme videosunu eklemeye çalışıyorum..ilk başlarda dönemiyor diye ağlıyordu,şimdi kolayca dönüyor..

iyigeceler yatan arkadaşlara ve yeni gelenlere cümleten hoşgeldiniz diyorum..ama sanırım en geç yarım saat sonra ben de yatarım :)

Hosbulduk kızlar ; bızımkı tontikoyu uyutmaya calısıyoruz ama sık sık kalkıyor.
Almina ben de bakayım sen ekledıkten sonra bızımki de donmeye calısyor cok merak edıyorum nasıl olucak diye Bızımkı donme isini bıraktı dırek kafayı ve govdeyıkaldırmaya calısıyor öne dogru .

hoşgeldin cnm. geçenlerde senin nickinin açılımını düşünüyordum. eşimde kadınlar kulübü genel müdürü dedi doğru mu acaba???

maşallahhhhhh

[COLOR="Red"kadınlar kulübü genel müdürü][/COLOR] allah iyiliğinizi versin emi hiç güleceğim yoktu gece gece...
eşim nişanlıyken hep bana KoklamayaKıyamadığımGülüM derdi dedi.kısaltması bu sadece

Bu arada ben 59 kılodan 57 kıloya indim bunun şerefıne bı kac gundur yemediğim sey kalmadı : ))))))

Bu arada ben 59 kılodan 57 kıloya indim bunun şerefıne bı kac gundur yemediğim sey kalmadı : ))))))

şu an eklemeye çalışıyorum 2-3 dakka daha kalmış eklenmesi için..videoda görüceksiniz..ağlıyor dönemiyor diye :)) ama artık ağlamadan daha hızlı dönüyor..bu aralar altlarını alırken iki sıpam da yan dönüyorlardı..herhalde dönmeye çalışıyorlar dedik..2 gün sonra dönmeye başladılar..dönmeye çalışırlarken kolları kafalarının altında kalıyor,kurtaramıyorlar da ağlıyorlar :)) yardım etmiyorum,kendileri başarsınlar diye...

önce yana sonra yüzüstü. altları açıkken çok daha rahat dönüyorlar değil mi? 1-2 gün sonrada kollarının üstünde durup kafalarını tutmayada başlarlar dönmüş vaziyette.

Benım sıpa da surekli yan donuyor ozellikle sert bı yere yatınca hatta kac tane resmını cektım oyle ama bı turlu tam donmedi ama farkındayım donerse elını cekemıycek su anda zamanı var demek kı beklıycez artık : )

burdan bir kaç arkadaşın nicki gün içinde sık sık aklıma geliyor. çünkü bazı şeylerin markaları ve kullandığım eşyalar nckleri anımsatıyor bana. şuan aklıma gelmiyor. ama geldikçe not edicem tamamlayınca yazıcam sizlere. ben kızımdan kalan vakitlerde böyle şeylerle uğraşıyorum işte.
:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…