Benım sıpa da surekli yan donuyor ozellikle sert bı yere yatınca hatta kac tane resmını cektım oyle ama bı turlu tam donmedi ama farkındayım donerse elını cekemıycek su anda zamanı var demek kı beklıycez artık : )
sabah kayınvalideme gidicem kızlar.dua edin de kavgasız gürültüsüz geleyim.tüm haftasonu orda olucaz.umarım herşey yolunda olur...
giderken yüzüne gülen boya sürmeyi unutma
sabah kayınvalideme gidicem kızlar.dua edin de kavgasız gürültüsüz geleyim.tüm haftasonu orda olucaz.umarım herşey yolunda olur...
Olmaz cnm sen bebıslerle ılgılenmekten onun yaptıklarını bıle goremezsın ıkı cocukla .. Ben gıttıgımde artık sırf bebekle ılgılenıyorum genelde ..
Benımkınlerde sehır dısındalar bayramdan once gelıceklermıs zaten bu bayram burdayız artık tum akrabaları gzerız cumbur cemaat .
Benim oğluş tombik evet en son 6.700 fılandı şimdi 7 kılo olmustur dıye dusunuyorum .
Yarın gıdıcez bakalım aslında boyu da uzun bızımkının bakalım beklıcez artık .
geçmişi okuyayım dedm ama okuyamıyorum.nasıl akıyor bu gece gözümden uyku.zaten erken gidicez manisaya sabah.hpazar dönerim sanırmı.hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın kızlar.özlücem hepinizi.görüşürz.ii geceler...
Kıyamam ben ona yaa .. Bızımkıde yapıyor onu ben de anlıyorum hemen alt agzını acmaya calısıyorum yutuyor hemen : ))
Katı meyva sıkacagı almayı dusunuyor musunuz ? Yakında ek gıdaya gecınce lazım olucak sanırım .
önce yana sonra yüzüstü. altları açıkken çok daha rahat dönüyorlar değil mi? 1-2 gün sonrada kollarının üstünde durup kafalarını tutmayada başlarlar dönmüş vaziyette.
uzun süredir yüz üstüyken kollarının üzerinde durum kafalarını kaldırıyorlar..ama yeni dönmeye başladılar..videom eklendi bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?