2010 Temmuz Anneleri : )

Nası da sinir yapıyor donemeyince : )) Bızımkı uyanmasın dıye seslı ızleyemedım ama bı yerde actım : ) Bu arada halın kaşmir mi ? Hala shaggy mı alsam yoksa duz mu karar veremedım de .

hey maşallah gözlere bak ben halıyı görmedim wallahi. çınara odaklanmıştım. ha böle izledim

sularımız hala kesik. biboşları kaynatmam gerek. stokta az su kaldı. olmassa damacanadan kullanıcam baharın sabah içine şey ettiği çarşaf yatak yorgan hala banyoda ıslak bekliyor. kokucazzzzzz :18::18::18:

Benim de sabah koslaya yatırdıgım bodyler var ama cok usenıyorum . Sabahtan berı mı kesık off ne zor oluyor ya kesık olunca ben de hıc stok yok bı kesılse dımdızlak kalırız ortada

Nası da sinir yapıyor donemeyince : )) Bızımkı uyanmasın dıye seslı ızleyemedım ama bı yerde actım : ) Bu arada halın kaşmir mi ? Hala shaggy mı alsam yoksa duz mu karar veremedım de .

çok hareketli..eşim şunun ayaklarını jenaratöre bağlasak 2 gün idare ederiz diyor :))

ayy halı cinslerinden hiç anlamam canım..beğendim ,aldık...shagy halı nasıl oluyor ki ???
krem rengi tiftik gibi..düz renk halım..yer ve koltuklarla kontras olsun diye öyle aldık..

Shaggy oluyor iste o cnm : )) benım kafa basmıyordu ozamanlar kontrast yerıne her bı yerı aynı renk yapmısım da şimdik degıstırıcem artık: ))

Gı Halı arıyorum sen de fikir versene duz halı mı kullanıyorsun ?

hı hı düz halı büyük salon kaşmir güzel halılar. şık duruyor tek renk. minik oda gümüşsuyu idare eder çok memnun olduğumu söyleyemem.1 yıl içerisinde 3 kez yıkanmasına rağmen hala tüylü tüylü ıykkkk . shaggy var onu kullanmıyorum çünkü bahara oda yapınca onu kaldırdım. mutfakta merinos var beğenerek almadım hediye geldi. yatak odası antre markasız onlarıda sevmiyorum. aslında ben halı sevmiyorum. heryer cıbıl olsun istiyorum

çok uykum geldi..gözlerim kapanıyor..öpüyorum fıstıklar..baş baş..

Saol cnm ben de haftasonu gezım de bakayım bari hergun supurmek de hıc ısıme gelmıyor ama napalım .

Cok guzelmıss markası ne bu halının ozaman bu tuyu bıraz yukarda olanlardan herhalde hani havı yuksek mı denıyor oyle bısey . Ayakların gomuluyor ben de onlardan ıstıyorum .

Ahh ben neler yapıcam aslında da bızım koca bıraz usengec :)) Ama cocuk odamdan cok memnunum . Orayı guzel yaptım .

iyi geceler hanımlar yatmadan uğrayayım dedim

sonbaharcım çok zevkli hatunsun tatlışım iyi günlerde kullanın bu ara fırçayı biraz ıslatıp tüylerini toplarsan 2 günde 1 baya azalıyor tüğ dökmesi halının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…