2010 Temmuz Anneleri : )

Bu salondakı halın biraz parkak sanırım ama cok guzel evını cok kullanıslı dosemıssın . bak ben de albumume ekledım oradan bakarsan oturma odamı ve bebek odasınu koydum cnm .

yok cnm o parlak değil ışıktan öyle gözüküyor bir taraftan bakınca açık renk diğer yönden bakınca koyu renk bir halı o

Sonbahar nerdesin : )) Baktın mı benım albume oturma odasında koltuklar kahve perde kahve halı kahverengı .

Isıktan herhalde canım ama bazılarının ıplıklerıde oyle oluyor onları da begenıyorum kullanımı kolay ve bayagı bi tuzlu oluyor onlar .

Sonbahar nerdesin : )) Baktın mı benım albume oturma odasında koltuklar kahve perde kahve halı kahverengı .

gördüm canım aslında senin halında güzel uyumlu koltuklarınla. ben beğendim. şimdi benim shagy halı senin odana çok güzel olur. onu sarıp kaldırmasaydım gösterirdim onuda. içerisinde kahve sarı krem var turuncu bir çizgi var. yarın onu halledip göstercem sana. fikir olur.

inanki bilmiyorum yatacakmısın burdamısınn eğer bi on dk beklersen halledicem uykun varsa yarın gösteriyim

sanırım yarın gösterebilicem baktım zor yerde adamcağızıma indirttiriyim çekerim onuda. bu arada bahar uyandı uyanacak emziğini tıkıyorum ağzına. eğer kusura bakmazsan ben onunla ilgileneyim canım. çok öptüm seni. yarın örüşürük. baş baş.

hiç almıyorlarmı sevmek için_? biz gittiğimizde ki her h.sonu görüşüyoruz diyebilirim. ben kızımı alamıyorum kucağıma, kucaktan kucağa geziyor. artık otursun ya da yatıralım o dönmeye çalışıyor daha keyif alıyor,sevmiyor kucağı diyorum ki doğru..

ben hamileyken almıştım, bugünleri de düşünerek.
dr. haftaya başlatacak bize. elma,armut ya da havuç suyu verin diyormuş. işe yarayacak sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…