selammmmmmmmmmmmmmmmm
canım ben havuç suyu verdim ek mamayı beklemedim.doktor bir kaşık verebilirsin dedi hergün çoğaltırsın dedi.ben 10 cc verdim.begendi benim kız.kakasında falanda bir sorun yaşamadım.ben hamileyken almıştım, bugünleri de düşünerek.
dr. haftaya başlatacak bize. elma,armut ya da havuç suyu verin diyormuş. işe yarayacak sanırım..
çok hareketli..eşim şunun ayaklarını jenaratöre bağlasak 2 gün idare ederiz diyor :))
ayy halı cinslerinden hiç anlamam canım..beğendim ,aldık...shagy halı nasıl oluyor ki ???
krem rengi tiftik gibi..düz renk halım..yer ve koltuklarla kontras olsun diye öyle aldık..
selam herkeze
canım ben havuç suyu verdim ek mamayı beklemedim.doktor bir kaşık verebilirsin dedi hergün çoğaltırsın dedi.ben 10 cc verdim.begendi benim kız.kakasında falanda bir sorun yaşamadım.
benim kızımın ayaklarıda öyle durmak bilmiyor.deli oluyorum ben.ayana uzu çorap giyidiriyorum çıkarıyor.ayakkabı bilmem ne ne olsa.bende neşeli ayaklar diyorum :))
kızlar bide günlük ne kdar mama veriyorsunuz toplamda kaç cc yani.ben kızıma günde 300 cc veriyorum çok gibi geliyor bana.normali nedir bunun.ama doyuramadım gitit kızı ya.ben açlığa alıştırmıstım yavrumu sesi solugu çıkmıyor du halsizdişimdi yemegi geciksin kıyamet kopyur evde
benimkilerin tek öğünleri 150 cc..bazan 100 cc bazan 180 cc de oluyor..Maksimum 210 cc içtiler tek öğünde...
kizlar bizim oglan damakli biberon ucunuda elmiyor
cesit bu cocuk adam gibi emmiyorda
dun hastanenin emzirme odasina girdim kaka yapmasini bekledim tahlil verecegim bir yandan da emzirmeye calisiyorum
o ara emzirmek icin iceriye birileri girdi hop otutdular acti kadin memeyi cocuk ih demeden aldi emdi kalkti gitti ben daha memeyi tutturmaya calisiyordum
sinir krizleri gecirdim onlari ogle gorunce bizimki de homur homur homurdaniyordu fonda
ne yapacagim ben yawwww
kizlar bizim oglan damakli biberon ucunuda elmiyor
cesit bu cocuk adam gibi emmiyorda
dun hastanenin emzirme odasina girdim kaka yapmasini bekledim tahlil verecegim bir yandan da emzirmeye calisiyorum
o ara emzirmek icin iceriye birileri girdi hop otutdular acti kadin memeyi cocuk ih demeden aldi emdi kalkti gitti ben daha memeyi tutturmaya calisiyordum
sinir krizleri gecirdim onlari ogle gorunce bizimki de homur homur homurdaniyordu fonda
ne yapacagim ben yawwww
gökcek canım Zeyland Pembe Kozmonot ben baktım güzel begendim.ama bedensiz mi oluyor bunlar ben beden bulamadım
benimkilerin tek öğünleri 150 cc..bazan 100 cc bazan 180 cc de oluyor..Maksimum 210 cc içtiler tek öğünde...
gökcek canım Zeyland Pembe Kozmonot ben baktım güzel begendim.ama bedensiz mi oluyor bunlar ben beden bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?