canım ilk aylarda verilen mamalar anne sütü yerine olan biberon mamaları..sonraki aylarda verilen mamalar kaşık mamaları..sanırım o tarifler de kaşık mamalarıdır..kaşık mamalarına ek besin döneminde geçiliyor..
Sagol cnm evet kasık mamaları onlar sebze corbası fılan .Bu arada emzık ne kadar verıyorsunuz yaa ben korkuyorum acaba cok mu verıyorum dıye . Bızımkı uyanık oldugu cogu zaman agzında emzık cak cuk emıyor : ))
Sagol cnm evet kasık mamaları onlar sebze corbası fılan .Bu arada emzık ne kadar verıyorsunuz yaa ben korkuyorum acaba cok mu verıyorum dıye . Bızımkı uyanık oldugu cogu zaman agzında emzık cak cuk emıyor : ))
ben anakucağına koyduğumda işim varsa oyalanması için veriyorum sadece. onun dışında vermiyorum zaten o da sevmiyor. bir de sürekli sesler çıkardığı için emziği atıyor kendi kendine.
Artvinli bır sey sorucam gecmıse goz atarken gordum sızin Medical Park Suat Bey mi doktorunuzdu ?
Benım ılk doktorum oydu da .
evet var
daha önce hiç olmamıştı
birde bugün barışı doyuramdım nedense normalde 3-4 saatte bir emen çocuk bugün 1.5-2 saatte bir emdi
öyle yapıcam zaten ama göğüsümdeki çatlak hiç aklıma gelmemişti
Canım göğsünde çatlak varmış,bence ondan olmuştur çünkü benim başımada gelmişti.
Ama sen yinede dr.sor aklına takılmasın.
ben kan ilacından şüphelenmiştim gerçi onu vereli 3-4 saat oldu
ancak ağlarlarsa ne yapsam susturamazsam veriyorum emziği..yani bütün gün emzikle durmuyorlar..bir süre sonra da sıkılıp atıyorlar zaten...
Selamlar sanırım forumun ilk dişlerini benim kızım çıkardı :))) hemde iki tane aynı anda çıktılar:) çok şeker 2 tane pirinç tanemiz var
kızlar geçmişi okuyım dedim yetişemedim.
meda canım geçmiş olsun
bebeklerin gelişiminden bahşedilmiş.benim kızım da emzigi tutuyor çıkarıyor.ve takadabiliyor.sadece parmanda takılıyor.biberonunu bırakıyorum kendi içiyor.zaten dönmeye 10-15 gün önce başlamıştı.yüz üstü yatmıyor ama bizim kız.alıştırmaya çalışıyorum yok.kıyamet kopuyor.bzı cins huyları var.ana diiznde yatıyor tüm gün.uyudugunda gece 12 den önce yatagına götürürsem kalkıyor ağlıyor.eger 12 de götürürsem ağlamıyor devam ediyor uykusuna.çok garip bu bebişler
almina oğluna çok güldüm ya.yerim ben onu.nasıl sinirleniyor.bizim kız hiç sinirlenmiyor zaten çabuk dönüyor.ama seninki daha eğlenceli ya çok güldüm:))maş 41 kere Allah nazarlardan korusun bebiklerimizi
bugün çok ağladı.dışarı çıktık.kuzenim ameliyat olmuştu.onu ziyaretegitmiştik gelirkentakside kıyameit kopardı.eve geldik rahatladı kızım.
ben manuel süt pompası almıştım onla sağmaya çalıştımda sütümü hiç çıkmıyr.acab apompadan mı benim kızım ne kadar anne sütü alıyor bilmiyorum.
kuzenimin de kızı var 8 aylık on kilo taşıyamadım çoçugu.bide bebiş beni çok sevdi.habire bana gelmek istedi.onla ilgilenmekden kızımla zor ilgilendim.çokda ağırdı blim koptu:))
yazmayı unutmuşum benimde kızımın emzik sürekli ağzında uyanıkken.deirn uykuya daldığında kendi atıyor.yoksa aldıgımda ağlıyor
KIZLAR bebişlerinizi gündüz nasıl oyalıyorsunuz?
benımkı hıc durmuyor,dönenceden ve oyun halısından korkuyor halen..emzıği eliyle cıkartıyor sonra yıne aglıyor.sureklı kucak ıstıyor alsam kusuyor..yemek dahi zor yapıyorum
hayırlı olsun incileriniz ...
sürekli bir dolanma ve hareket halindeyiz biz de :) anakucağında veya oyun halısında 15-20 dakika bilemedin 30 dakika en fazla oyalayabiliyorum .. kucağa alıyorum yüzüstü yatırıyorum sırt kasları gelişsin diye..yüzüstü yatmaya zaten pek tahammülü yok bir süre sonra srtına ve bacaklarına dokunuyorum masaj yapar gibi o zaman sakinleşiyor resmen masaj hoşuna gidiyor minik sincabın.sonra yüzüstü çeviriyorum emzik veriyorum oyuncaklarını tutturuyorum olmadı evi dolandırıyorum..bu arada zaten yoruluyor bir emziriyorum uykuya dalıveriyor miniğim :))
BENDE aynen butun gun berayla ılgılenıyorum oda oda gezdırıyorum...yuz ustu sırt ustu herturlu yolu deniyor oyalıyorum yalnız gunduz hıc uyumuyor.gece ıkı ucte ancak uykuya dalıyor artık takatim kalmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?