benimki de birara öğlen hiç uyumuyordu ..bütün gün kucakta taşımaktan sanırım. sonra yüzüstü sırtüstü daha fazla yatırmaya başladım..yorulmaya başlayınca uyumaya da başladı...
Arkadaşlar!özellikle ikinci çocuğunu doğuranlar ööööfffff yani birden fazla çocuğu olanlar sahi çok m zor ikisiyle uğraşmak?siz nasıl karar verdiniz bi de kaç yıl var aralarında.hamilelikleriniz benzer mi geçti?
zor tatlım ama bir okadarda keyifli ikisininde sevgisi çok başka ikisinede ağığım sonra mertin ardayı bu kadar sevmesi ayrı güzellik araları 20 ay ilerde evim çok şenlikli olacak beraber oynuycaklar beraber okula gidicekler ömür boyu en iyi kanki en iyi dost en iyi arkadaş olucaklar inşallahBen karar vermedim süprüz oldu ama öyle olmasaydı bile arayı en fazla 3 yaş tutmayı düşüyordum 2 yaşını geçince hamile kalmayı planlıyordum ben ayrıca hamilelikleride çok farklı geçti mert te 9 ay kustum hiç bişi yiyemedim hafta sonları bebek susuz kalmasın die serum bağlatmaya giderdim 1 veya 2 gece kalırıdım ardada aksine mert i kucakladım çok yoruldum vs ama hamileliğim çok kolay geçti birde mert hep zor bi bebekti ama arda çok şükür zorluk çıkartmıyor her bebek kadar tabikide ama mert te halaa çok zorlanıyoruz yani kişilikleri karakterleri tipleri herşeyleri ayrı
iyi geceler bayanlar. nasılsınız?
kızım şimdi uyudu bende sizlere bir bakayım dedim...
bugün manisaya gittim geldim. annemleri gördüm. mutlu oldum
özlüyor ya insan
anne özlenmez mi
ben sadece bugün görmedim ama keşke gitseydim diyorum
krikitos merhaba arkadaşım!sağol deneyimlerini yazmışsın.ben sürpriz yaşamaktansa kendimi b fikre iyice alıştırıp 2. Yi kucaklamak istiyorum.o yüzden sordum.
Bu arada doğm günü hazırlıkları nasıl gidiyor?pastayı 06 ya mı yaptırıyorsun?bu arada mert ne giyecek?nette bi çocuk kostümleri sitesi buldum da ondan sordum,belki öyle bi fikir geçer aklından diye.
benımoğlumda ole emzık ılk dğduğu zamnlar alıyodu artık almıyo napıcam bılmıyprum keşkealsa..
parmakları sureklı ağzındaaa(
iyi gecelerr........
benimkilerin tek öğünleri 150 cc..bazan 100 cc bazan 180 cc de oluyor..Maksimum 210 cc içtiler tek öğünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?