2010 Temmuz Anneleri : )

benimki de birara öğlen hiç uyumuyordu ..bütün gün kucakta taşımaktan sanırım. sonra yüzüstü sırtüstü daha fazla yatırmaya başladım..yorulmaya başlayınca uyumaya da başladı...

bugun annem geldi istanbuldan ıkı gun kalıcak çok mutluyum uykuya doyucam:))))

Arkadaşlar!özellikle ikinci çocuğunu doğuranlar ööööfffff yani birden fazla çocuğu olanlar sahi çok m zor ikisiyle uğraşmak?siz nasıl karar verdiniz bi de kaç yıl var aralarında.hamilelikleriniz benzer mi geçti?

zor tatlım ama bir okadarda keyifli ikisininde sevgisi çok başka ikisinede ağığım sonra mertin ardayı bu kadar sevmesi ayrı güzellik araları 20 ay ilerde evim çok şenlikli olacak beraber oynuycaklar beraber okula gidicekler ömür boyu en iyi kanki en iyi dost en iyi arkadaş olucaklar inşallah ben karar vermedim süprüz oldu ama öyle olmasaydı bile arayı en fazla 3 yaş tutmayı düşüyordum 2 yaşını geçince hamile kalmayı planlıyordum ben ayrıca hamilelikleride çok farklı geçti mert te 9 ay kustum hiç bişi yiyemedim hafta sonları bebek susuz kalmasın die serum bağlatmaya giderdim 1 veya 2 gece kalırıdım ardada aksine mert i kucakladım çok yoruldum vs ama hamileliğim çok kolay geçti birde mert hep zor bi bebekti ama arda çok şükür zorluk çıkartmıyor her bebek kadar tabikide ama mert te halaa çok zorlanıyoruz yani kişilikleri karakterleri tipleri herşeyleri ayrı

medaa hiç merak etme endişelenecek bişey yok benim yengemin kız kardeşininde bebeğinin ağzından kan gelmiş nasıl korkmuşlar hemen hastaneye götürmüşler meğerse o gögsü yaraymış oradaki kanı yutmuş onu çıkarmış çocuk korkma yani seninkide odurrr

krikitos merhaba arkadaşım!sağol deneyimlerini yazmışsın.ben sürpriz yaşamaktansa kendimi b fikre iyice alıştırıp 2. Yi kucaklamak istiyorum.o yüzden sordum.
Bu arada doğm günü hazırlıkları nasıl gidiyor?pastayı 06 ya mı yaptırıyorsun?bu arada mert ne giyecek?nette bi çocuk kostümleri sitesi buldum da ondan sordum,belki öyle bi fikir geçer aklından diye.

iyi geceler bayanlar. nasılsınız?
kızım şimdi uyudu bende sizlere bir bakayım dedim...

iyi geceler kızlar nasılsınız?
2 gündür pek takılamıyorum bakıp çıkıyorum ipek yaramazlık yapıyor.
benımde 2 çocuğum var ve o kadar güzel güzel ki ikisininde yeri çok ayrı bayılıyorum onlara çok zor ama tavsiye ederim .33 ay var aralarında iki hamileliğimde çok zor ve kötü geçti ama meleklerim için herşeye değer.

mertin hazılıkları tam gaz devam ediyor büyük ihtimal pasta oradan olacak ani bir karar değiştirmessem tabii batman kıyafeti düşünmüştüm yada farklı bir kostüm düşünmüştüm ama yarın bi arkadaşımızın daha doğum günü onu kızı miki fare olcakmış ee gelen arkadaşlar da ortak gördü yaptı olmak istemedim seneye hem daha ne t anlar kostümden falan öyle kaldı bu sene seneye inşallah takvimlerimizi bastırcaz bu hafta yarın davetiyelerimizi dağıtıcam vs işte sağol tatlışım ilgin için

kızlar Ceren bariz parmağını emiyor.
doktora söyledim emziği öneriyorum böyle durumlarda dedi. biz zaten emzik kullanıyoruz. elini çıkarıp emziğini veriyorum oda tükürüp emziğini elini emiyor :76:
umarım bu hep böyle devam etmez çünkü parmak emmeye bu aylarda başlıyorlarmış :26:

benımoğlumda ole emzık ılk dğduğu zamnlar alıyodu artık almıyo napıcam bılmıyprum keşkealsa..
parmakları sureklı ağzındaaa(

benımoğlumda ole emzık ılk dğduğu zamnlar alıyodu artık almıyo napıcam bılmıyprum keşkealsa..
parmakları sureklı ağzındaaa(

çeşit çeşit denesen emzikleri. kızım sadece avent alıyordu başlarda. şimdi damaklı da alıyor. kauçuk asla almıyor.

benimkilerin tek öğünleri 150 cc..bazan 100 cc bazan 180 cc de oluyor..Maksimum 210 cc içtiler tek öğünde...

meyve suyunu biboronlamı veriyorsunuz ben kaşıkla veriyorum zaten bir-iki kaşık vermeye başladım ben ama dr. ve ana sağlıktaki hemşire sakın birşey verme' sadece anne sütü, sadece anne sütü' diyorlar bir tarafatr korkuyorum ek gıda geçmek zor olur diye vermek istiyorum bir tarafatan da annem memeyi bırak başlatma diyor ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…