2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bildiğiniz düzgün bir sebze çorbası tarifi var mı ?

elimde pırasa kabak kereviz havuç patates var..nası yapsam acaba bilen var mı ?

sırf patatesle olucaksa patatesleri iyice haşla soy..blendırdan geçir,püre kıvamına gelsin..tencerede un,süt ve yağ ile beşamal sosu hazırla..sonra su ilave et,tuz,isteğine göre baharatlar ilave et.patates püresini ilave et..iyice karıştır..isteğine göre baharat ilavesi yap..kaynayınca yumurta sarısı+limon ile terbiyesini yap...Hiç adet vermedim ,elimin ayarı ile yaparım da ben..:26:

çeşitli sebzeleri bu şekilde çorbaya çeviriyorum ben..istersen sadece patatesle değil bir kaç sebzeyi püre haline getirip çorba yapabilirsin..karnabahar,brokoli,ısırganotu çorbaları yapıyorum aynı şekilde...

hayırlısı olsun incileriniz :)

maşallah kuzucuğa.annesi hızla büyüyo maşallah erkenci çıktı seninki..

hayırlı olsun canım. damaklarıyla ısırıyor mu gögüslerini

almina çınarın videosunu izledim çok tatlı maşallah.dönmek için baya uğraştı ama pes etmedi.umarım hayatı boyunca tüm isteklerini yapmak için sonuna kadar uğraşır çabalar..

bize doktorumuz tattırma babında ek gıdaya başlattı..Hala biberon maması ağırlıklı + anne sütü ilavesi besleniyor sıpalarım..meyve suyu,meyve püreleri de verebilirsin dedi..

senin sıpalar 5 aylık sayılıyor ama değil mi ?

teşekkürler bir deneyeyim bakalım..

Selamlar bugun doktor da kontrolumuz vardı bebişko ; 300 grm almıs bir ayda sımdı 6.700 kg olmus .
Pel almamıs zaten cok da emmemıstı sanki . Bu arada bana Bebelac ın mama tarıflerı olan kıtabını verdı . Buraya da yazarım tarıfleri . Ek gıdaya gecebılırsın eger sutun azaldıgını hıssedersen dedı ama ben gıdebılecegım yere kadar anne sutuyle gıdıcem baktım olmuyor kendı yaptıgım mamalara baslıycam .

canım kilosu normal bence hem emzir hem ek gıda ver tarifleri yazarsan sevinirim canım

tarifleri werirsen bende çok sewinirim cnm sütüm yetmiyo mama da içmiyo oğlum ama kaşıkla kavanoz maması wermeye başlaıdm sewdi onu..

selam cnm hoşgeldin..

teşşekkür ederiz..
yok cnm erteledik taşınmayıı bu kış sonuna kadar kayserideyiz daha..
ama şu an ankaradayım kasım sonuna kadar burda kalıcaz annemlerde

yasmin06 görüşürüz inşlhh bende senle aynı semtte oturuyorum özelden msn adresini yaz konuşalım.ben şimdi çıkıyorum benimki uyandı feryadı basıyor:84:

senin sıpalar 5 aylık sayılıyor ama değil mi ?

teşekkürler bir deneyeyim bakalım..
hayır canım kronolojik 5 aylıklar ama düzeltilmiş 3 aylıklar..2 ay erken doğdu sıpalarım..
saol teyzesi ama erken çıkması kötü derler bide çok ağlıyo yawrum ondan üzülüyorum..

ewet öyle canım ama erken çıkması kötü diolar neden acaba
valla benim de 4,5 aylıkken çıktı ama gayet düzgün diş yapım..
almina çınarın videosunu izledim çok tatlı maşallah.dönmek için baya uğraştı ama pes etmedi.umarım hayatı boyunca tüm isteklerini yapmak için sonuna kadar uğraşır çabalar..

ah şimdi sorma..iyiki öğrendi öyle dönmeyi..artık zorlanmadan dönüyor..altını alırken de dönmeye kalkıyor kerata..sırt üstü yatırıyorum arkama dönmeye gelmiyor..yüz üstü dönmüş oluyor..,bir de o halde 360 derece tur atıyor olduğu yerde...
dönmelerini istiyoruz ama hareketlendikçe daha zor olucak sanırım...

alminaçınar canım bebeini nasıl koyuyorsun da dönüyor benımkı tüm gün anakucagında oturuyor o yuzden mı daha öğrenemedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…