2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın çalışkan anne:)
kolay gelsin sana...

çok teşekkür ederim cevabın için..şekerli su yapsam iyi gelir mi acaba?
mide gazı yürüyünce geçermi ki?geçerse hemen sitenin etrafında tur atayım..

yeşil çayın varsa ondan iç mesela...
valla benim her türlü gaz sorunuma yürümek iyi gelir...,
inşallah sen de seneye bu sıralar 2012 temmuz annelerine tavsiyede bulunuyor olursun:)

yeşil çayın varsa ondan iç mesela...
valla benim her türlü gaz sorunuma yürümek iyi gelir...,
inşallah sen de seneye bu sıralar 2012 temmuz annelerine tavsiyede bulunuyor olursun:)

yeşil çayım yok ama alabilirim sorun değil...yürümeyi ilk defa duymuştum hemen 2 tur atıp geleyim sitenin etrafında..çok teşekkür ederim

kızlar ben yeni hamişken doktorum bitki çaylarını kesinlikle yasaklamıştı bana ..
yeşil cay da aralarındaydıı ...

kızlar ben yeni hamişken doktorum bitki çaylarını kesinlikle yasaklamıştı bana ..
yeşil cay da aralarındaydıı ...

aa ben de sormuştum çünkü ben çay içmem kahve ve yeşil çay içerim normalde.
o da abartmadan günde 1-2 fincan içebilirsin demişti..
bazılarının adet söktürücü etkisi olduğu için zaralıdır tabi de yeşil çayın öle bir etkisi yok datlum:94:

inşallah benim oğlumunkide seninki gibi düzgün olur
saol canım çok teşekkür ederiz..
teşekkürler cnmm
Selamlar sanırım forumun ilk dişlerini benim kızım çıkardı :))) hemde iki tane aynı anda çıktılar:) çok şeker 2 tane pirinç tanemiz var
ayy maşallah kuzunaa hayırlı olsunn cnm...

Benim oğlum da çok zor bir bebek.Çok yoruyor.Hep battaniyede sallanmak istiyor.Ancak öyle uykuya rahat geçiyor.Son günlerde de çok huysuz.Ben hep iki çocuk derdim bir oğlum olacak 2. de inşallah kız olsun derdim.Ama çok zor artık 2.yi düşünmem.Belki 4-5 yıl sonra düşünürüm ama şu an bir tane yeter diyorum.Benim gibi düşünen var mı?

Hergün spora başlıyacam diyorum ama günü hiçbişey yapmadan bitiriyorum.Aslında sıkılaştırma hareketi yapsam çok iyi olacak ama üşencilikten bir türlü başlayamadım. ..

Hergün spora başlıyacam diyorum ama günü hiçbişey yapmadan bitiriyorum.Aslında sıkılaştırma hareketi yapsam çok iyi olacak ama üşencilikten bir türlü başlayamadım. ..

Biz yürüyüş bandı aldıkk:124:
Bizim de karı koca spor vaktimiz gelmişti çoktan..
Ama pazartesi gelecek firmadan..:124:
Hemen başlıycam günde 1 saat tempolu yürüdüm mü çok faydasını görücem eminim.
daha önce de spor salonlarında kullanmıştım alışkınım

Kaça aldınız.Geçen gün limangoda vardı 800 civarıydı herhalde bide mekik çekme aleti hediyesi vardı..

Kaça aldınız.Geçen gün limangoda vardı 800 civarıydı herhalde bide mekik çekme aleti hediyesi vardı..

Dunlop marka..800 dü..servis elemanı bekleyin kampanyaya girecek diyordu uzun zamandır ..
burda da yazmıştım hatta alıcaz erteliyoruz diye..
Cuma günü aradı eleman 600 e düşmüş hemen aldık..
Garantili servisli güzel bir alet..
Hediyesi falan yok.
Zaten eleman bize bunu tavsiye etmişti..çünkü biz, bizi yürütsün, sağlam olsun, servis garanti olanakları olsun, iyi bir marka olsun, ehh bir de ekonomik olsun yeter..şeklinde talebimizi belirtmiştik..
Markası da iyi.Dunlop ..

1-2 senedir hep düşünüyorduk çünkü eşimin de fazla kiloları var.spor yapmaya vakti de yok.
İyi oldu..

selam kızlar geçmişi okuyup geleceğim....
selva sana mesaj attım canım....

canım ben aldım ama yazmayı unutmuşum.
saftirik ben oyuncak reyonuna baktım baktım göremedim meğer arkada bebek ıvır zıvır reyonu varmış ordaymış, geçen hafta aldım.
ben aldığımda 3 tane kalmıştı bitti demek ki:)

hayırlı olsun valla bizimde ihtiyacımız var benim kilo namına bişeyim kalmadı ama eşimin acayip ihtiyacı var inaşşalh oda verir benim için kilo vermek çok basit ben su an 53 54 kiloyum hamile kalmadanda öncede 52 idim annem kızıyor birazda kilo kalsın yakıştı diyor yapı meselesi yaa ben hemn veririm karnım vucudum düm düz bişey kalmadı 38 giyiyorum az daha istesem 36 giyecegim ama fazla dar sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…