günaydın annişler nasılsınız bakalım.ben kızımı uyuttum şimdi kahvaltı yapıyorum.kahvaltıdan sonra da yazılı okumam lazım kızım izin verirse 200 civarı kağıt okumamı bekliyor :96:
çok teşekkür ederim cevabın için..şekerli su yapsam iyi gelir mi acaba?
mide gazı yürüyünce geçermi ki?geçerse hemen sitenin etrafında tur atayım..
yeşil çayın varsa ondan iç mesela...
valla benim her türlü gaz sorunuma yürümek iyi gelir...,
inşallah sen de seneye bu sıralar 2012 temmuz annelerine tavsiyede bulunuyor olursun:)
selammmmmmmmmm..
kızlar ben yeni hamişken doktorum bitki çaylarını kesinlikle yasaklamıştı bana ..
yeşil cay da aralarındaydıı ...
inşallah benim oğlumunkide seninki gibi düzgün olurhayır canım kronolojik 5 aylıklar ama düzeltilmiş 3 aylıklar..2 ay erken doğdu sıpalarım..
valla benim de 4,5 aylıkken çıktı ama gayet düzgün diş yapım..
ah şimdi sorma..iyiki öğrendi öyle dönmeyi..artık zorlanmadan dönüyor..altını alırken de dönmeye kalkıyor kerata..sırt üstü yatırıyorum arkama dönmeye gelmiyor..yüz üstü dönmüş oluyor..,bir de o halde 360 derece tur atıyor olduğu yerde...
dönmelerini istiyoruz ama hareketlendikçe daha zor olucak sanırım...
saol canım çok teşekkür ederiz..canım benim oğlumla senin oğluşun arasında çok fark yok,ama benim sıpam daha dönmeyi beceremiyor.
Her geçen gün farklı hareketleri var,artık ben konuşunca cevap veriyor bana,sesler çıkartıyor kendi kendine,çığlıklar atıyor,emziğini tutuyor ağzına götürüyor ama elini bırakmayı beceremiyor emziği geri çekiyor eliyle sonra çığlığı basıyor tabi
Maşallah canım oğluşuna.Bir yandanda allah kolaylık versin ikinizede sıkıntılı günler tabi.
Ben daha hiç ekgıda vermedim canım.Aslında başlamak istiyorum ama dr.daha erken diyor.
Önceleri sütüm fazlasıyla yetiyordu ama şimdi günde sadece 4 kez anne sütü alabiliyor.
Bakalım 1 ay sonra bizde başlarız ekgıdaya.
Kesinlikle katılıyorum canım.Sütü en iyi su arttırıyor,gerisi boş bence.
Canım dr.dediki artık sütün yağlanmıştır eskiye göre az bile olsa yeterli gelir doyurucu olur.
Benim tek olmasına rağmen bende mama veriyorum.Sen iki taneye çok normal canım.
Ama ben yağıza ilk günden itibaren mama veriyorum.ilk günler sütüm yeterliydi fazla bile geliyordu dolapta istifliyordum.Ama hastanedeki dr.mama ver mutlaka 1 anne sütü 1 öğün mama ver demişlerdi.Yağız prematüre olduğu için gelişimine kilo alımına yardımcı olur mama demişlerdi.
teşekkürler cnmmKızlar mama tariflerinin linkini gonderıyorum . Bızım ıcın en azından fikir olur cunku ben bu mama ısınden hıc anlamıyorum .yalnız benım bır konuda kafam karıstı .Burda bebelac mamada ekleyın dıyor bızım doktor eklemeden yapabılırsınız dedı sanki tekrar sorayım bari .
Bırde bazı doktorlar ek gıdaya mamayla gecisi onerıyor cocugun sındırımıne bır anda yuklenılmesın dıye . 1 er cay kasıgı fılan . Ben tam emın olamadıgım ıcın bu ayda gecmem ya da gercek mama verırım dıye dusunuyorum ıyıce bı arastırmak lazım yaaa.
Bebelac Web Sayfası
ayy maşallah kuzunaa hayırlı olsunn cnm...Selamlar sanırım forumun ilk dişlerini benim kızım çıkardı :))) hemde iki tane aynı anda çıktılar:) çok şeker 2 tane pirinç tanemiz var
Hergün spora başlıyacam diyorum ama günü hiçbişey yapmadan bitiriyorum.Aslında sıkılaştırma hareketi yapsam çok iyi olacak ama üşencilikten bir türlü başlayamadım. ..
Hergün spora başlıyacam diyorum ama günü hiçbişey yapmadan bitiriyorum.Aslında sıkılaştırma hareketi yapsam çok iyi olacak ama üşencilikten bir türlü başlayamadım. ..
Biz yürüyüş bandı aldıkk:124:
Bizim de karı koca spor vaktimiz gelmişti çoktan..
Ama pazartesi gelecek firmadan..:124:
Hemen başlıycam günde 1 saat tempolu yürüdüm mü çok faydasını görücem eminim.
daha önce de spor salonlarında kullanmıştım alışkınım
Kaça aldınız.Geçen gün limangoda vardı 800 civarıydı herhalde bide mekik çekme aleti hediyesi vardı..
selam kızlar geçmişi okuyup geleceğim....
selva sana mesaj attım canım....
Dunlop marka..800 dü..servis elemanı bekleyin kampanyaya girecek diyordu uzun zamandır ..
burda da yazmıştım hatta alıcaz erteliyoruz diye..
Cuma günü aradı eleman 600 e düşmüş hemen aldık..
Garantili servisli güzel bir alet..
Hediyesi falan yok.
Zaten eleman bize bunu tavsiye etmişti..çünkü biz, bizi yürütsün, sağlam olsun, servis garanti olanakları olsun, iyi bir marka olsun, ehh bir de ekonomik olsun yeter..şeklinde talebimizi belirtmiştik..
Markası da iyi.Dunlop ..
1-2 senedir hep düşünüyorduk çünkü eşimin de fazla kiloları var.spor yapmaya vakti de yok.
İyi oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?