2010 Temmuz Anneleri : )

Merhabalar kızlar...Bugün sabahtan anneme geldim keyif yapıyorum.Kızımı uyuttum sizlere bir bakayım dedim..Aslında benimde çok uykum var sabah eşimle birlikte geldik erken kalktım..Birazda şekerleme yaparım...

sogutulabilen damak ne demek ilk defa duydum
en son gittiğimizde 5700 dü 2 hafta oluyor ama bana hep zayıf geliyor azıcık tatlarını denettiriyorum ama yinede meyvelerin
Hergün spora başlıyacam diyorum ama günü hiçbişey yapmadan bitiriyorum.Aslında sıkılaştırma hareketi yapsam çok iyi olacak ama üşencilikten bir türlü başlayamadım. ..

en iyi spor yürüyüş şu aşamada
hayırlı olsun güle güle kullanın nereden aldınız merak ettim fiyatı çok iyiymiş dunlopta iyiy markadır. ben eliptik almıştım kullanmaya hala vaktim olmadı hamile olduğumu öğrenmeden önce almıştım çok yoruyor ısınmadanda çıkmamak grekiyor en iyyi koşu bandı şimdiki aklım olsa koşu bandı alırdım. bunu satım alsammı acaba zira bir spor aletine daha yer yok evde:)

bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:
mutlu yıllar yavsip:) bebeişin ve eşinle uzun bir ömür diliyorum

kızllar benim alttakş çizelge neden göstermiyor anlamadım 3. ayda takıldı kaldı 3 ay 2 hafta 2 gün yazmalıdüzeltemiyorumda. çizelge sitesinden resim konumunu kopyala demiyormuyduk

düzelttim:))

Son düzenleme:

canım netten mi aldınız?fiyatı çok iyiymiş
hayırlı olsun bu arada
kolay kolay zayıflarsınız inş.
darısı da başıma

Bende almayı düşünüyorumda, eşiminde tek göbek sorunu var o da spora başlıyacam diyor bende birlikte gideriz diyorum o da senin ihtiyacın yok diyor laf işte. Öyle aşırı kilom yokta karın kısmını sıkılaştırmam lazım..

bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:

Doğum günün kutlu olsun canım..

Mumları üfle bakalım dilek tutmasını unutma sakın...

slm kızlar ben ek gıdalara gectım kızımın mamasına meyve purelerınden katıyorum ya da kasıkla yedırıyorum aYrıca bugun mamadan yogurt mayaladım bakalım nasıl olcak ve ne farkettım bılıyor musunuz sütüm bol kızım emmesıne ragmen 3 4 gunde kaka yapıyordu şimdi gunde 3 defa falan yapmaya basladı hem de bıraz katı şekilde demek kı tum sorun doymamasındanmış diye düşünüyorum ayrıca kavanoz mamaları bim de daha ucuz belırteyım

slm kızlar merhaba deyip kaçıyorum ipeğim hasta ateşimiz çıkıyor malesef fitille düşürdüm ılık banyomuzu yaptık şimdi uyuyor meleğim,
size birşey danışacağım rahatsız olduğu için hiç emmiyor kaşık maması aldık onuda yemıyor bıberonuda reddediyor ne yapacağım ben akıl verin bana

Emel çok geçmiş olsun..İnşallah hemen iyileşir.Mamayı bir iki kaşık ver sıkmadan yada biberonu gezerken vermeyi dene.Başka ne yapılır ki bilemedim..Gerçekten zor bir durum.

YAVSİB canım doğum günün kutlu olsun
ailenle birlikte mutlu bi yıl geçirmen dileğiyle..
tüm dileklerin kabul olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…