bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:
bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:
sogutulabilen damak ne demek ilk defa duydumiyi geceler kızlar,
benim kıza yaklaşık 6 tane emzik denedik. silikon , kauçuk, damaklı, damaksız. sadece şu eski bakkal emzikleri var ya.onu kabul etti. o da kayboldu. şimdi arıyorum bulamıyorum. kafayı yiycem.
biz ek gıdaya geçmedik.soğutulabilen damaklardan aldım. onunla da çok ilgilenmiyor.
en son gittiğimizde 5700 dü 2 hafta oluyor ama bana hep zayıf geliyornuk kızımın yanaklarını kesti ya. o yüzden bebedor almak zorunda kaldım ben. gece emziği de oluyormuş hem. karanlıkta parlıyor :81:
genelde uykusu geldiğinde alıyor sadece...
evet o sorun var çok emdiği zaman iz bırakıyor. bende eşime demiştim gece emziği uyku emziği alalım diye one ya emzik emziktir ne farkı var demişti herşeyye bir itirazı var zaten
sen doktorun geç demeden geçme bence ek gıdalara canım...
kaç kg bebişin?
Hergün spora başlıyacam diyorum ama günü hiçbişey yapmadan bitiriyorum.Aslında sıkılaştırma hareketi yapsam çok iyi olacak ama üşencilikten bir türlü başlayamadım. ..
en iyi spor yürüyüş şu aşamada
Biz yürüyüş bandı aldıkk:124:
Bizim de karı koca spor vaktimiz gelmişti çoktan..
Ama pazartesi gelecek firmadan..:124:
Hemen başlıycam günde 1 saat tempolu yürüdüm mü çok faydasını görücem eminim.
daha önce de spor salonlarında kullanmıştım alışkınım
hayırlı olsun güle güle kullanın nereden aldınız merak ettim fiyatı çok iyiymiş dunlopta iyiy markadır. ben eliptik almıştım kullanmaya hala vaktim olmadı hamile olduğumu öğrenmeden önce almıştım çok yoruyor ısınmadanda çıkmamak grekiyor en iyyi koşu bandı şimdiki aklım olsa koşu bandı alırdım. bunu satım alsammı acaba zira bir spor aletine daha yer yok evde:)Dunlop marka..800 dü..servis elemanı bekleyin kampanyaya girecek diyordu uzun zamandır ..
burda da yazmıştım hatta alıcaz erteliyoruz diye..
Cuma günü aradı eleman 600 e düşmüş hemen aldık..
Garantili servisli güzel bir alet..
Hediyesi falan yok.
Zaten eleman bize bunu tavsiye etmişti..çünkü biz, bizi yürütsün, sağlam olsun, servis garanti olanakları olsun, iyi bir marka olsun, ehh bir de ekonomik olsun yeter..şeklinde talebimizi belirtmiştik..
Markası da iyi.Dunlop ..
1-2 senedir hep düşünüyorduk çünkü eşimin de fazla kiloları var.spor yapmaya vakti de yok.
İyi oldu..
mutlu yıllar yavsip:) bebeişin ve eşinle uzun bir ömür diliyorumbugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:
Dunlop marka..800 dü..servis elemanı bekleyin kampanyaya girecek diyordu uzun zamandır ..
Hediyesi falan yok.
Zaten eleman bize bunu tavsiye etmişti..çünkü biz, bizi yürütsün, sağlam olsun, servis garanti olanakları olsun, iyi bir marka olsun, ehh bir de ekonomik olsun yeter..şeklinde talebimizi belirtmiştik..
Markası da iyi.Dunlop ..
1-2 senedir hep düşünüyorduk çünkü eşimin de fazla kiloları var.spor yapmaya vakti de yok.
İyi oldu..
Dunlop marka..800 dü..servis elemanı bekleyin kampanyaya girecek diyordu uzun zamandır ..
Hediyesi falan yok.
Markası da iyi.Dunlop ..
İyi oldu..
Emel çok geçmiş olsun..İnşallah hemen iyileşir.Mamayı bir iki kaşık ver sıkmadan yada biberonu gezerken vermeyi dene.Başka ne yapılır ki bilemedim..Gerçekten zor bir durum.
barışımın bayramlığını aldık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?