Valla okuyunca çok şaşırdım kızlar.
Nasıl yani günde 2,3 kez kaka yapıyor;
Yağız günde 1 kez,bazende 2 günde 1 yapıyor.
Acaba biz anne sütü ve mama ağırlıklı beslendiğimiz içinmi,yoksa ay olarak sizden büyük olduğumuz içinmi?
bana zayıf gibi geliyor ama ana sağlıkta ortalama değerde kilosu dediler. ama sonra gıdalara geçiste sorun yaşasın istemiyorum burada bir çok kişi başlamış meyve suyu falan vermeye yanlışmı düşünüyorum acab suyu bile zorla veriyorum.
Yavsib doğum günün kutlu olsun canım..
Emel59 geçmiş olsun canım..
Benim kız kucağımda kaldırdığım zaman ayaklarıyla ittiriyor yani basmaya çalışıyor gibi ama ben bastırmıyorum tabii..
bu aylarda zorlamamak lazım bastırmak ve oturtmak için, omurilik eğrilikleri olabilir bence..
Herkes uyumuşş..... Tatlı rüyalar hepinize...
Gezmeden geldik yeni.Kızım çok huysuzdu birkaç gündür. Bir türlü giremedim nete..Gündüz hiç uyumuyor tam kucak kuşu olup çıktı. Birde maşallahı var ağırlaştı. Kollarım kopuyo yaa..
İstanbul sis içinde göz gözü görmüyo.. Sezeryan yerim sızlıyo bugünlerde ve dört ay oldu adet olmadım...Varmı benim gibi henüz olmayan yoksa bendemi bir tuhaflık var?...Valla askerin teskereyi beklediği gibi bekliyorum kırmızıları....Göbeğim şiş hala ve ödem var sürekli. Adet olunca geçer diyorlar da bakacaz artık.. Monolog gibi oldu böyle tek başıma. Bende yatayım artık....
Canım ben de olmadım daha..Normal yani..10 ay adet görmeyen var..Kişiden kişiye değişiyor..
Adet olunca cidden göbiş düzleşiyor muymuş ?
( Umarım 5000. sayfa olmuştur artık :))
herkese selammmmmmmmm
biz bügün erkenciyiz aslında bir haftadır böyle kzım cok erken uyanmaya başladı önceden 9 a dogru kalkardı artık 7 dedı mı kalkıyor 9 kadar oynuyoruz çıglık atıyor falan sonra uykusu gelıyor benide uykumdan etti bende tekrar yatmayayım dedim.bebim bebişim dün yerde sırtüstü yatıyordu bi baktım dönmuş nasıl oldu anlamadım ama dahada yapmadı. ellerını emmeye o kadar konsantre oluyorki dönmek hıç umrunda degıl.:)))
benmoğluşumda sadece anne sutu alıyo hergn 50 ml verdğim ıhlamur hariçç:))
gunde 2-3 kez yapıo bazen bı kez bazende 4-5 kez ama azcık azcık kakasıda hala sarı ve sulu
sanrım katı gıdalra gecnce koyulaşıyo..
biz prematüre olduğumuz için mecburen 1 aylıkken rop muaynesi için gitmiştik,sonra 1 kez daha gittik..Şu an sorun yok..Ancak kızımın gözyaşı kanalı hala tam açılmadı...Eğer 9. aya dek açılmazsa ameliyat olucak..Her gün masaj yapıyorum,burun köklerine basınca cerehat gibi sıvı çıkıyor,o sıvıyı temizliyorum...
bizim de aynen..
genelde günde 1 kez, o da akşamları..
Nadiren 2 günde 1 kez..
İlk 2 ay günde 4-5 kez yapardı ama şimdi düzeni böyle..
nice mutlu senelere sevdiklerinle...bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl? daha iyidir inşallah.slm kızlar merhaba deyip kaçıyorum ipeğim hastaateşimiz çıkıyor malesef fitille düşürdüm ılık banyomuzu yaptık şimdi uyuyor meleğim,
size birşey danışacağım rahatsız olduğu için hiç emmiyor kaşık maması aldık onuda yemıyor bıberonuda reddediyor ne yapacağım ben akıl verin bana
güzel günlerde giydir inşallah yakışıklıya...barışımın bayramlığını aldık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?