2010 Temmuz Anneleri : )

bizim de aynen..
genelde günde 1 kez, o da akşamları..
Nadiren 2 günde 1 kez..
İlk 2 ay günde 4-5 kez yapardı ama şimdi düzeni böyle..

Biz 4 aylık olduk anne sütünden ve nadiren mamadan başka birşeyin tadını bilmiyor henüz..
Pazartesi doktorda randevumuz var sorucam ben de..
Yavaş yavaş birşeyler tattırmak istiyorum ben de..:26:

Kızlar yürüyüş bandını Carrefourdan aldık soranlar olmuş..Dunlop marka 599 TL.

Çok farklı fonksiyonları olanlar var ama fiyatlar uçuk..
Bizim amacımız evde yürümek olduğu için ekstra fonksiyonlar aramadık..
Tabii fiyat da önemliydi bizim için.
Kredi kartına da 12 taksit yapıyorlar.

benimkiler ilk günler her altlarını açtığımda kakalı oluyordu bezleri..Ama daha sonraları günde 1 veya 2 kez kaka yapmaya başladılar..sanırım biriktirip yapıyorlar..çünkü oldukça doluyor bezleri..1-2 gündür arada meyve püresi ve cici bebeli mama verince kaka sayıları arttı...Her gün en 1 kez kaka yapıyorlar..Kaka yapmadıkları gün yok şimdilik çok şükür

Yavsib doğum günün kutlu olsun canım..
Emel59 geçmiş olsun canım..

Benim kız kucağımda kaldırdığım zaman ayaklarıyla ittiriyor yani basmaya çalışıyor gibi ama ben bastırmıyorum tabii..

bu aylarda zorlamamak lazım bastırmak ve oturtmak için, omurilik eğrilikleri olabilir bence..

Kesinlikle,aynı fikirdeyim..Nasılsa zamanı gelince olucak o da...

5000. sayfa oldu oleyyyyyyyy olmamış daha kim yazarsa onun olucak 5000. sayfa açılışı :))

Son düzenleme:
Herkes uyumuşş..... Tatlı rüyalar hepinize...
Gezmeden geldik yeni.Kızım çok huysuzdu birkaç gündür. Bir türlü giremedim nete..Gündüz hiç uyumuyor tam kucak kuşu olup çıktı. Birde maşallahı var ağırlaştı. Kollarım kopuyo yaa..
İstanbul sis içinde göz gözü görmüyo.. Sezeryan yerim sızlıyo bugünlerde ve dört ay oldu adet olmadım...Varmı benim gibi henüz olmayan yoksa bendemi bir tuhaflık var?...Valla askerin teskereyi beklediği gibi bekliyorum kırmızıları....Göbeğim şiş hala ve ödem var sürekli. Adet olunca geçer diyorlar da bakacaz artık.. Monolog gibi oldu böyle tek başıma. Bende yatayım artık....

Son düzenleme:

Canım ben de olmadım daha..Normal yani..10 ay adet görmeyen var..Kişiden kişiye değişiyor..

Adet olunca cidden göbiş düzleşiyor muymuş ?

( Umarım 5000. sayfa olmuştur artık :))

herkese selammmmmmmmm

biz bügün erkenciyiz aslında bir haftadır böyle kzım cok erken uyanmaya başladı önceden 9 a dogru kalkardı artık 7 dedı mı kalkıyor 9 kadar oynuyoruz çıglık atıyor falan sonra uykusu gelıyor benide uykumdan etti bende tekrar yatmayayım dedim.bebim bebişim dün yerde sırtüstü yatıyordu bi baktım dönmuş nasıl oldu anlamadım ama dahada yapmadı. ellerını emmeye o kadar konsantre oluyorki dönmek hıç umrunda degıl.:)))

Canım ben de olmadım daha..Normal yani..10 ay adet görmeyen var..Kişiden kişiye değişiyor..

Adet olunca cidden göbiş düzleşiyor muymuş ?

( Umarım 5000. sayfa olmuştur artık :))

Neyse yanlız fdeğilmişimm..Göbek konusunda da vallahi öyle dediler bana ama bilemiycem yinede. Süt olsun diye homini homini yedğimden pek veremedim kilolarımı.
Yaşayıp görecez bakalımm.

Benim kızım hiç dönmedi henüz. Anası kılıklı tembel bu kız.....

Son düzenleme:
günaydın iyi pazarlar..
yeni kalktık kızım da uyumuş bu saate kadar..iyice uykumuzu almışız...

günaydın canlarım

bizimkide günde 1 defa en fazla 2 günde 1 yapıyor ve çokta sulu değil eğer çok sulu ve günde 5 ten fazla yapıyorsa kuzular bi kaka tahlili yaptırmakta fayda bişi kaybetmessiniz bazen kakada mikrop olabiliyormuş ve buda kilo alımını azaltıyormuş dr. öyle demişti mert küçükken

bastırmak mı daha hiç bastırmadım oturtmayıda foto çekerken 2 kere falan yaptım onun dışında hep yatar pozisyonda tutuyorumen fazla hafif yükselterek yatırıyorum bazı şeyler için acele etmemek lazım zaten yapıcaklar bunları zamanı gelince acele edip zarar verilecek ilerde pişmanlık yaratacak şeyler yapmamalı bu benim fikrim sabırlı olmak zamanını beklemek lazım eğer benim doktorum 4 aylık bebemi bastırsaydı bir daha o doktora gitmezdim

ıhlamuru nasıl yapıyosun canım ve neden veriyosun gaz için filan mı?

canım bizimkinde 20 günden sonra başladı çapaklanma doktorumuz masaj yap dedi
sürekli yaptım ama değişiklik olmadı
sonra bir sabah gözü kızardı ve şişmeye başladı bu defa göz doktoruna götürdük
verdiği damlayı bir kez kullandık ve iyileşti
çapaklanma için ise masajın gereksiz olduğunu söyledi çocuk doktorunun aksine
gözyaşı kanalının dıştaki ucunu kapatıp burnunun kenarına doğru bastırdı biraz ağladı bebeğim ama bir daha da ne sulanma ne de çapaklanma oldu. geçti maşallah.
eğer geçmezse 1-2 gün kadar günde bir iki kez böyle yap dedi.

bizim de aynen..
genelde günde 1 kez, o da akşamları..
Nadiren 2 günde 1 kez..
İlk 2 ay günde 4-5 kez yapardı ama şimdi düzeni böyle..

ben hiç mama vermiyorum 3 aylık oldu.
ilk zamanlar her bezi kakalıydı ama şimdi 4 kez filan yapıyo
annem bu çocuk doymuyomu filan diyo ama ben de diyorum ki
doymasa nasıl kaka yapıcak

bu arada mamaları açtıktan sonra bir ay içinde tüketebiliyomusunuz?
üzerinde bir aydan fazla kullanılmamalı yazıyo bitmezse atıyomusunuz kalanı

selam kızlar, anca geçmişi oku filan selam verebiliyorum :)

bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:
nice mutlu senelere sevdiklerinle...

canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl? daha iyidir inşallah.

barışımın bayramlığını aldık :))
güzel günlerde giydir inşallah yakışıklıya...

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim artık oğlumu emziremiyorum meme absesi oldum geçen perşembe ameliyat oldum ve mecburen sütümü tamamen ilaçla kestiler sürekli antibiyotik kullanıyorum oğlum sütü kesilince çok stres yaptı hastalandı 2 gece hastanede yattı şuan iyi Allaha şükür yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…