günaydın canlarım
bizimkide günde 1 defa en fazla 2 günde 1 yapıyor ve çokta sulu değil eğer çok sulu ve günde 5 ten fazla yapıyorsa kuzular bi kaka tahlili yaptırmakta fayda bişi kaybetmessiniz bazen kakada mikrop olabiliyormuş ve buda kilo alımını azaltıyormuş dr. öyle demişti mert küçükken
bastırmak mıdaha hiç bastırmadım oturtmayıda foto çekerken 2 kere falan yaptım onun dışında hep yatar pozisyonda tutuyorumen fazla hafif yükselterek yatırıyorum bazı şeyler için acele etmemek lazım zaten yapıcaklar bunları zamanı gelince acele edip zarar verilecek ilerde pişmanlık yaratacak şeyler yapmamalı bu benim fikrim sabırlı olmak zamanını beklemek lazım eğer benim doktorum 4 aylık bebemi bastırsaydı bir daha o doktora gitmezdim
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim artık oğlumu emziremiyorum meme absesi oldum geçen perşembe ameliyat oldum ve mecburen sütümü tamamen ilaçla kestiler sürekli antibiyotik kullanıyorum oğlum sütü kesilince çok stres yaptı hastalandı 2 gece hastanede yattı şuan iyi Allaha şükür yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum
hipp natal işe yarıyor mu?
slm cnm h.geldin... nasılsınnyaa hiç kimse yokmuş.kendi kendime yazıyorum.yasmin06 merhaba!şimdilik ikimiz sohbet edicez gibi
selaaam dünden beri yoktum, geçmişi sonra okurum. avm ye gittik bugün, emzirme odasında cinnet geçiren anne olacaktım :) emmiyor kızım yaaa, acıkmıyor mu anlamıyorum. sabah çok ağladı açlıktan sanırım dedim, 4.aydan itibaren buğdaylı yulaflı kaşık maması vardı arkadaşta, süt gibi sıvı halde ondan yaptım, baya içti.. aç olunca neler yeniyormuş demek ki. bi de beni emse.. bu arada regl oldum bugünn.
iyilik yasmin kızım bugün erken uyudu.bende erkenden oturdum pc başına.
gökçek merhaba!Allah sabır versin.yaa belki yanlış olacak ama zorlama emmesi için istersen.seni anlıyorum,anne sütü gibi olmaz hiçbirşey ama benim düşünceme göre bebek olumsuz olan herşeyden çok etkileniyor.hani zorlarsan hırçınlaşabilir.bide emmeyeceğini bilerek emzirmeye uğraştığın için senin stresini de hissedip daha aksi olabilir.kısmeti buymuş napıcaksın,Allah sağlık versin
benim bebeğimde annemle oynuyoo
bende fırsatı değerlendiriyorum..
iyiki warsın anneee diyorum içimden de...
ne güzel..valla haklısın yasmin.bazen hızır gibi yetişiyorlar.benimki de ananesiyle çok iyi anlaşıyor.bazen öyle yorulmuş oluyorum ki yarım saat ilgilense yetiyor.
iyilik yasmin kızım bugün erken uyudu.bende erkenden oturdum pc başına.
gökçek merhaba!Allah sabır versin.yaa belki yanlış olacak ama zorlama emmesi için istersen.seni anlıyorum,anne sütü gibi olmaz hiçbirşey ama benim düşünceme göre bebek olumsuz olan herşeyden çok etkileniyor.hani zorlarsan hırçınlaşabilir.bide emmeyeceğini bilerek emzirmeye uğraştığın için senin stresini de hissedip daha aksi olabilir.kısmeti buymuş napıcaksın,Allah sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?