2010 Temmuz Anneleri : )

Canım bastırmak derken doktor bastırmak için zorlamıyor,muayene ederken bastırma hareketi yapıyor ..Topu topu 2 snlik bişi ..Benim kayınvalide basması lazım falan dedi de ..bende çok erken oldugunu söledim..Büyükler herşeyi çok iyi bildiklerini sanıyorlar.Bacaklarını eğecek yavrumun

geçmiş olsun canım

selam güzel anneler ve bebişleri
fulik geiş olsun canım
ben şimdi ütü yapıyorum
biyandan hipp natal süt artırıcı çayımı içiyorum
müzik dinliyorum
bi taraftan da size bakıyım dedim ama sohbet pek durgunmuşş

selammm...
kimsecikler yok
fulik çok geçmiş olsun cnmm üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşirsin..

Son düzenleme:
selam arkadaşlarrrr!!!!!nasılsınız?

fulik meme absesi nasıl bişey?hiç duymamıştım.çok geçmiş olsun.

selaaam dünden beri yoktum, geçmişi sonra okurum. avm ye gittik bugün, emzirme odasında cinnet geçiren anne olacaktım :) emmiyor kızım yaaa, acıkmıyor mu anlamıyorum. sabah çok ağladı açlıktan sanırım dedim, 4.aydan itibaren buğdaylı yulaflı kaşık maması vardı arkadaşta, süt gibi sıvı halde ondan yaptım, baya içti.. aç olunca neler yeniyormuş demek ki. bi de beni emse.. bu arada regl oldum bugünn.

yaa hiç kimse yokmuş.kendi kendime yazıyorum.yasmin06 merhaba!şimdilik ikimiz sohbet edicez gibi
slm cnm h.geldin... nasılsınn

maşallah bebeğinee

iyilik yasmin kızım bugün erken uyudu.bende erkenden oturdum pc başına.

gökçek merhaba!Allah sabır versin.yaa belki yanlış olacak ama zorlama emmesi için istersen.seni anlıyorum,anne sütü gibi olmaz hiçbirşey ama benim düşünceme göre bebek olumsuz olan herşeyden çok etkileniyor.hani zorlarsan hırçınlaşabilir.bide emmeyeceğini bilerek emzirmeye uğraştığın için senin stresini de hissedip daha aksi olabilir.kısmeti buymuş napıcaksın,Allah sağlık versin

benim bebeğimde annemle oynuyoo
bende fırsatı değerlendiriyorum..
iyiki warsın anneee diyorum içimden de...

benim bebeğimde annemle oynuyoo
bende fırsatı değerlendiriyorum..
iyiki warsın anneee diyorum içimden de...

valla haklısın yasmin.bazen hızır gibi yetişiyorlar.benimki de ananesiyle çok iyi anlaşıyor.bazen öyle yorulmuş oluyorum ki yarım saat ilgilense yetiyor.

yok yok 1 zorluyorum 2 zorluyorum sonra bırakıyorum. emmedi şimdi acıkınca ağlarsın dedim uyuttum :) yapacak birşey yok, elbet sinyal verecek yani..yavrum benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…