2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada mamaları açtıktan sonra bir ay içinde tüketebiliyomusunuz?
üzerinde bir aydan fazla kullanılmamalı yazıyo bitmezse atıyomusunuz kalanı

biz mamayı çok nadir verdiğimiz için, mamanın yarısı bitmeden malesef atıyoruz ..
Çünkü açıldıktan 1 ay sonra kullanılmalı yazıyor, 1 ayda bitmediği için atıyoruz yeni alıyoruz, onun da anca yarısı bile bitmeden o da atılıyor falan..
Müsriflik oluyor aslında.
,

geçmiş olsun ilk defa duydum..
yok yok 1 zorluyorum 2 zorluyorum sonra bırakıyorum. emmedi şimdi acıkınca ağlarsın dedim uyuttum :) yapacak birşey yok, elbet sinyal verecek yani..yavrum benim..

Allah allah ısrarla emzirmeye çalış yine de.
hoşgeldiiin!biz de bugün avm yaptık.bizimki ondan erkenden uyudu herhalde

evet yorulduk gezdik gezdik, ordan ananeye gittik, gelince de babanne yıkadı ,uyudu ama sanmam gece uykusu olsun:26:

yaaaa!geçmiş olsun

saol cnm..
keşke doğumdan sonra taktırsaydım hemen yaa çok pişman oldum zaten sprial yara yapıyomuş iyice büyür die tamkamadılar önce yarayı yaktırmam gerekiyormuş birde adetim benim 9 gün sürüyo 15 güne çıkar pişman olursun dedi dokotr hormonlu ria tawsiye etti bende şimdilik iğne yaptırcam bakalım
zararlarını iice araştırayımda...

katılıyorum sana bende 2 defa öyle mama attım müsriflik bencede naapcaksın işte..
ama bebelac web sayfasında bu mamaların içine elma havuç suyu falan koyuluyomuş tarfiler wardı deneyip wericem artık bende ..

evet evet iyi araştır gerçekten.daha önce de konuşulmuştu.ben bazı yan etkiler v.s. duymuştum spiralle ilgili.gerçi çok zaman oldu ama.ben araştırmadım hiç.spiral düşünmediğim için

yok yok 1 zorluyorum 2 zorluyorum sonra bırakıyorum. emmedi şimdi acıkınca ağlarsın dedim uyuttum :) yapacak birşey yok, elbet sinyal verecek yani..yavrum benim..

Dunstan’a göre hangi etnik kökenden gelirse gelsin tüm bebekler aynı sesleri çıkarıyor ve bu bebek dilinde “neh” sesi bebeğin aç olduğu anlamına geliyor.

Bebeğinizin ağzı oval bir şekil aldığında ve “auv” sesini çıkardığındaysa bebeğiniz uykusu olduğunu anlatmaya çalışıyor.

evet evet iyi araştır gerçekten.daha önce de konuşulmuştu.ben bazı yan etkiler v.s. duymuştum spiralle ilgili.gerçi çok zaman oldu ama.ben araştırmadım hiç.spiral düşünmediğim için

spiral değilde canım ben bu 3 aylık iğnelerin zararını merak ediyorum..

iyi geceler hanımlar

bizde bugün gezdik gezdik geldik büyük oğlan kuduruyor daha uyusada yatsak geceleride ağlamaz inşallah ufaklık uyuyor mert uyumuyor yaa nasıl iş anlamadım

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar

bizde bugün gezdik gezdik geldik büyük oğlan kuduruyor daha uyusada yatsak geceleride ağlamaz inşallah ufaklık uyuyor mert uyumuyor yaa nasıl iş anlamadım

bak sen şu yaramaza
enerji çok şimdiki çocuklarda yaa maşallah..

Benimki bu akşam banyodan sonra çok huysuzlandı..
çok ağladı şimdi de 15 dk uyuyor uyanıp ağlıyor emziriyorum geri uyuyor 20 dk sonra tekrar uyanıp ağlıyor..
Off ya yıkamasaydık keşke.
ne oldu bu akşam anlamadım zaten yıkanırken de ilk defa çok ağladı halbuki suyu çok seviyordu hiç ağlamazdı anlamadık gitti babannesi de çok şaşırdı ağlamasına yıkanırken..

Bu akşam yaramadı banyo ufff

kızlar sezeryan yaralarınız ne durumda ?

normalde bende bir ağrı yok ama elimle oraya sert bir şekilde dokununca ağrıyor.

bu nedenle de dar sert kot kumaşı filan giymek istemiyorum birşey olur diye..normal pantolonlar giyiyorum..

ben de öyle deniyeyim ,sağolasın canım..
biz mama ağırlıklı beslendiğimiz için 2-3 gün içinde bitiyor mama kutusu..

Çok geçmiş olsun canım...

bak sen şu yaramaza
enerji çok şimdiki çocuklarda yaa maşallah..

acayipp bi enerjisi var ya felaket bişi yorulmak nedir bilmiyor 10 dkk uyuyor 10 saat koşturuyor hızlı şarj modu var galiba mertin ardada abisine benzerse yandım ben
izlerken yoruluyorsun ya o derece

Bu arada bugün kızıma bayramlık pembe bir elbise aldım..Jile gibi pembe, içinde beyaz body var, altına da beyaz kilotlu çorap aldım..

Yarın da doktorda randevu var..4 aylık aşısı olacak ne aşısı bilmiyorum valla..
Bakalım gelişimi falan nasıl?

hiçbir ağrı falan yok bende canım çok şükür ..

bizimkide banyodan sonra öyle yapıyo sonra bi dalıyo uykuya uyanmıyo uzun bi süre
sanırım bi rahatsızlıkları oluyo gaz sancısı falan olabilir ne kadar dikkat etsekte bebekler hemen alıyo..
sıkma canını uyur kuzucuk..

babası da şimdi oğlumu yıkadı giydiriyor..kendi de yıkanıyor aslında ama babayla daha hoşuna gidiyor.
oğlanı yatırayım gelirim belki sonra..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…