bu arada mamaları açtıktan sonra bir ay içinde tüketebiliyomusunuz?
üzerinde bir aydan fazla kullanılmamalı yazıyo bitmezse atıyomusunuz kalanı
selammmm biz de bugün çok gezdik yeni geldik..
kızım uyudu bende buraya uğrayım dedim.
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim artık oğlumu emziremiyorum meme absesi oldum geçen perşembe ameliyat oldum ve mecburen sütümü tamamen ilaçla kestiler sürekli antibiyotik kullanıyorum oğlum sütü kesilince çok stres yaptı hastalandı 2 gece hastanede yattı şuan iyi Allaha şükür yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum
yok yok 1 zorluyorum 2 zorluyorum sonra bırakıyorum. emmedi şimdi acıkınca ağlarsın dedim uyuttum :) yapacak birşey yok, elbet sinyal verecek yani..yavrum benim..
hoşgeldiiin!biz de bugün avm yaptık.bizimki ondan erkenden uyudu herhalde
ayy kızlar geçen sprial taktırmaya gittim ufak bi yara warmış takamadılar
yaaaa!geçmiş olsun
biz mamayı çok nadir verdiğimiz için, mamanın yarısı bitmeden malesef atıyoruz ..
Çünkü açıldıktan 1 ay sonra kullanılmalı yazıyor, 1 ayda bitmediği için atıyoruz yeni alıyoruz, onun da anca yarısı bile bitmeden o da atılıyor falan..
Müsriflik oluyor aslında.
,
saol cnm..
keşke doğumdan sonra taktırsaydım hemen yaa çok pişman oldum zaten sprial yara yapıyomuş iyice büyür die tamkamadılar önce yarayı yaktırmam gerekiyormuş birde adetim benim 9 gün sürüyo 15 güne çıkar pişman olursun dedi dokotr hormonlu ria tawsiye etti bende şimdilik iğne yaptırcam bakalım
zararlarını iice araştırayımda...
yok yok 1 zorluyorum 2 zorluyorum sonra bırakıyorum. emmedi şimdi acıkınca ağlarsın dedim uyuttum :) yapacak birşey yok, elbet sinyal verecek yani..yavrum benim..
evet evet iyi araştır gerçekten.daha önce de konuşulmuştu.ben bazı yan etkiler v.s. duymuştum spiralle ilgili.gerçi çok zaman oldu ama.ben araştırmadım hiç.spiral düşünmediğim için
iyi geceler hanımlar
bizde bugün gezdik gezdik geldik büyük oğlan kuduruyor daha uyusada yatsak geceleride ağlamaz inşallah ufaklık uyuyor mert uyumuyor yaa nasıl iş anlamadım
ben de öyle deniyeyim ,sağolasın canım..
ıhlamuru nasıl yapıyosun canım ve neden veriyosun gaz için filan mı?
canım bizimkinde 20 günden sonra başladı çapaklanma doktorumuz masaj yap dedi
sürekli yaptım ama değişiklik olmadı
sonra bir sabah gözü kızardı ve şişmeye başladı bu defa göz doktoruna götürdük
verdiği damlayı bir kez kullandık ve iyileşti
çapaklanma için ise masajın gereksiz olduğunu söyledi çocuk doktorunun aksine
gözyaşı kanalının dıştaki ucunu kapatıp burnunun kenarına doğru bastırdı biraz ağladı bebeğim ama bir daha da ne sulanma ne de çapaklanma oldu. geçti maşallah.
eğer geçmezse 1-2 gün kadar günde bir iki kez böyle yap dedi.
ben hiç mama vermiyorum 3 aylık oldu.
ilk zamanlar her bezi kakalıydı ama şimdi 4 kez filan yapıyo
annem bu çocuk doymuyomu filan diyo ama ben de diyorum ki
doymasa nasıl kaka yapıcak
bu arada mamaları açtıktan sonra bir ay içinde tüketebiliyomusunuz?
üzerinde bir aydan fazla kullanılmamalı yazıyo bitmezse atıyomusunuz kalanı
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim artık oğlumu emziremiyorum meme absesi oldum geçen perşembe ameliyat oldum ve mecburen sütümü tamamen ilaçla kestiler sürekli antibiyotik kullanıyorum oğlum sütü kesilince çok stres yaptı hastalandı 2 gece hastanede yattı şuan iyi Allaha şükür yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum
bak sen şu yaramaza
enerji çok şimdiki çocuklarda yaa maşallah..
kızlar sezeryan yaralarınız ne durumda ?
normalde bende bir ağrı yok ama elimle oraya sert bir şekilde dokununca ağrıyor.
bu nedenle de dar sert kot kumaşı filan giymek istemiyorum birşey olur diye..normal pantolonlar giyiyorum..
Benimki bu akşam banyodan sonra çok huysuzlandı..
çok ağladı şimdi de 15 dk uyuyor uyanıp ağlıyor emziriyorum geri uyuyor 20 dk sonra tekrar uyanıp ağlıyor..
Off ya yıkamasaydık keşke.
ne oldu bu akşam anlamadım zaten yıkanırken de ilk defa çok ağladı halbuki suyu çok seviyordu hiç ağlamazdı anlamadık gitti babannesi de çok şaşırdı ağlamasına yıkanırken..
Bu akşam yaramadı banyo ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?