2010 Temmuz Anneleri : )

ooo güle güle kullanın bayramlıklarınızı..

biz geçen bayram aldığımızı sadece 1 kez giyebildik, bu bayram evde bulunan elbiselerden birini mi giydirsem diye düşünüyorum...

ya da yeni elbise mi alsam kararsızım zaten bir yere gittiğimiz yok 2 kapıdan başka.

Son düzenleme:

benim bi sorunum yok çok şükür.biraz hassasiyet olması normal sanırım.genelde 6 ay 1 yıl böyle olur diye biliyorum.benim doktorum da uyuşukluk falan 1 yılda geçer dedi.ama ağrı acı v.s. yok

acayipp bi enerjisi var ya felaket bişi yorulmak nedir bilmiyor 10 dkk uyuyor 10 saat koşturuyor hızlı şarj modu var galiba mertin ardada abisine benzerse yandım ben
izlerken yoruluyorsun ya o derece

çok çok kolay gelsin arkadaşım.bende ikincide böyle olursa diye korkuyorum işte.yoksa hemen doğurucam.

Canım bende daha olmadım desem yeridir.. 4-5 gün önce çizgi çizgi bir kanamam oldu. Sonrasında dışarı çıkmıştım baya yürüdüm, geldiğimde 1 ped yarım yamalak lekelenmişti.. Şimdi ise kesildi.. Benimde hala senin gibi bugünlerde göbeğim biraz şiş...

katılıyorum sana bende 2 defa öyle mama attım müsriflik bencede naapcaksın işte..
ama bebelac web sayfasında bu mamaların içine elma havuç suyu falan koyuluyomuş tarfiler wardı deneyip wericem artık bende ..

Aaa o zaman bilmeden güzel mama yapmışım hehe

mamanın içine havuç suyu ve muz ilave ettim çok az..4 tane de cici bebe bisküvi..biberonlarına koydum içtiler..önce meyve filesinin içine azcık muz koydum onu emdiler,sonra eşimin sıktığı havuç suyundan 1-2 kaşık verdim..sonra da mamalarına ilave ettim..

300 cc lik mama için bunlar..yarısını Almina ,yarısını Çınar içti..

Son düzenleme:
geçmiş olsun ilk defa duydum..

Allah allah ısrarla emzirmeye çalış yine de.

evet yorulduk gezdik gezdik, ordan ananeye gittik, gelince de babanne yıkadı ,uyudu ama sanmam gece uykusu olsun:26:

Fulik çok geçmiş olsun.. Bende tam 3 kere oldum lohusalığımda.. Çok zor bir durum.. Allah kimseye vermesin..

selamlar

geçmiş olsuin canım.herşeyin hayırlısı.benim gögsümde bişi yok ama kızımı zor emdiriyorum
çok ilginçmiş.daha dkkatli izlicem kızımı bundan sonra bakıcam:))

benim dikiş yerim de yanık gibi etrafı elimi sert şekilde sürünce değişik bir his bacamdada var öyle bir şey yanık gibi el sürtünce hafif bir acıma

kompleks canım ben det oldum.ama çok az oldum.normaldede az olurum.sanki çok az bir inme oldu ama emin değilim.annem ler gelmişti bugün gittiler.çok zayıflamışsın falan dedi.belki dedim göbek inmiştir:))

ben de daha adet olmadım..Olucam sandım ama olmadım daha..adet olan arkadaşların göbişleri indi mi ??

merhabalar kızlar...
ben geçen ay adet olmuştum. bu ay daha olmadım.. 4 gün falan geçti. ama doktorum emziren annelerde adet düzensizliği çok normaldir meraklanma dedi.
herşeye rağmen tedbirli olmakta fayda var tabiii

Ayy bu tarıf cok guzelmıs ama emzırme donemınde boyle ıdrar sokturucu vs ıcılmesını onermıyorlar . Cunku bız ne ıcersek yersek aynen bebege gecıyor ve aynı seyı yapıyor . Orn gazlı yıyecekler . Emzırme den sonra ıcebılırım baya ıse yarar bence de ..

Bız de bugun acık havada bol bol yuruduk .Oglum da eve gelınce bı havalar bı havalar sormayın ..: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…