Bu arada bugün kızıma bayramlık pembe bir elbise aldım..Jile gibi pembe, içinde beyaz body var, altına da beyaz kilotlu çorap aldım..
Yarın da doktorda randevu var..4 aylık aşısı olacak ne aşısı bilmiyorum valla..
Bakalım gelişimi falan nasıl?
spiral değilde canım ben bu 3 aylık iğnelerin zararını merak ediyorum..
kızlar sezeryan yaralarınız ne durumda ?
normalde bende bir ağrı yok ama elimle oraya sert bir şekilde dokununca ağrıyor.
bu nedenle de dar sert kot kumaşı filan giymek istemiyorum birşey olur diye..normal pantolonlar giyiyorum..
acayipp bi enerjisi var ya felaket bişi yorulmak nedir bilmiyor 10 dkk uyuyor 10 saat koşturuyor hızlı şarj modu var galiba mertinardada abisine benzerse yandım ben
izlerken yoruluyorsun ya o derece
Herkes uyumuşş..... Tatlı rüyalar hepinize...
Gezmeden geldik yeni.Kızım çok huysuzdu birkaç gündür. Bir türlü giremedim nete..Gündüz hiç uyumuyor tam kucak kuşu olup çıktı. Birde maşallahı var ağırlaştı. Kollarım kopuyo yaa..
İstanbul sis içinde göz gözü görmüyo.. Sezeryan yerim sızlıyo bugünlerde ve dört ay oldu adet olmadım...Varmı benim gibi henüz olmayan yoksa bendemi bir tuhaflık var?...Valla askerin teskereyi beklediği gibi bekliyorum kırmızıları....Göbeğim şiş hala ve ödem var sürekli. Adet olunca geçer diyorlar da bakacaz artık.. Monolog gibi oldu böyle tek başıma. Bende yatayım artık....
katılıyorum sana bende 2 defa öyle mama attım müsriflik bencede naapcaksın işte..
ama bebelac web sayfasında bu mamaların içine elma havuç suyu falan koyuluyomuş tarfiler wardı deneyip wericem artık bende ..
geçmiş olsun ilk defa duydum..
Allah allah ısrarla emzirmeye çalış yine de.
evet yorulduk gezdik gezdik, ordan ananeye gittik, gelince de babanne yıkadı ,uyudu ama sanmam gece uykusu olsun:26:
geçmiş olsuin canım.herşeyin hayırlısı.benim gögsümde bişi yok ama kızımı zor emdiriyorummerhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim artık oğlumu emziremiyorum meme absesi oldum geçen perşembe ameliyat oldum ve mecburen sütümü tamamen ilaçla kestiler sürekli antibiyotik kullanıyorum oğlum sütü kesilince çok stres yaptı hastalandı 2 gece hastanede yattı şuan iyi Allaha şükür yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum
çok ilginçmiş.daha dkkatli izlicem kızımı bundan sonra bakıcam:))Dunstan’a göre hangi etnik kökenden gelirse gelsin tüm bebekler aynı sesleri çıkarıyor ve bu bebek dilinde “neh” sesi bebeğin aç olduğu anlamına geliyor.
Bebeğinizin ağzı oval bir şekil aldığında ve “auv” sesini çıkardığındaysa bebeğiniz uykusu olduğunu anlatmaya çalışıyor.
kızlar sezeryan yaralarınız ne durumda ?
normalde bende bir ağrı yok ama elimle oraya sert bir şekilde dokununca ağrıyor.
bu nedenle de dar sert kot kumaşı filan giymek istemiyorum birşey olur diye..normal pantolonlar giyiyorum..
ben de daha adet olmadım..Olucam sandım ama olmadım daha..adet olan arkadaşların göbişleri indi mi ??
Farkediyor canım..benim gerçekten farkettii.
Bir de şu topiğe bakın..
Birşeyler yazdım..
şişkinlik ve fazlalıklar için tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi-65.html
Farkediyor canım..benim gerçekten farkettii.
Bir de şu topiğe bakın..
Birşeyler yazdım..
şişkinlik ve fazlalıklar için tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi-65.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?