2010 Temmuz Anneleri : )

Benim de sag tarafımdakı dıkısın ucu sızlıyor ve o bacagım agrıyor sogukta yada yorulunca : ((

Fulik arkadasım cok uzuldum cnm gecmıs olsun . Baska turlu gecıremedıler mı yaa apseyı ara ara gogusler sutle doluyor gercekten elle kontrol edıp eger acıma varsa bol bol emzırmek gerekıyor .
Ben de sadece anne sutu verıyorum ara ara yumusak oluyor ara ara da kocaman ve sert oluyor boyle zamanlar da bol bol emzırıyorum .

ya kızlar kızım inanılmaz derecede yabancı biliyor... öyle böyle değil yani. babası ile benim dışımda kimi görse basıyor yaygarayı... insanlarda bozuluyor. hayır yani sanki 3 aylık çocuğa biz öğretiyoruz böyle yap diye... bazılarına yapması işime gelmiyor değil ama hemen hemen herkese yapıyor yani.. huyu böyle herhalde... umarım geçer sonra

baktım ,güzelmiş..Ancak benim öyle aman aman bir kilo sorunum yok..sadece göbiş insin istiyorum..zaten akşamdan akşama yiyorum,ekmek hiç yemiyorum.tatlı yemiyorum vs vs..çok iştahlı değilim yani..ama rejim de yapmaya kalkarsam zaten az olan sütüm daha da azalır diye düşünüyorum..
bu arada hemen hemen her arkadaş sıpaların artık emmek istemediğini yazmış..tam tersi oldu benimkilerde..eskiye göre daha hırslı emiyorlar,hatta damakları ile nerdeyse kendilerinden geçercesine,ne ısırıyorlar,canım acıyor..ilk zamanlar çoğu arkadaş göğüs uçlarının acıdığından bahsetmişti..Allah Allah diyordum bende hiiç öyle acı,yara vs olmadı..lansinoh krem almıştım ama doğru dürüst hiç kullanmamıştım,çünkü canımı acıtcak kadar emmiyorlardı sanırım..Şimdi durum değişti..
Herkes gider mersine biz gideriz tersine durumu oldu...

Son düzenleme:
Nazo sonra dan gecer buyuk ıgtımalle cnm suanda ufak oldugu ıcın belkı urkuyordur yabancılardan bızımkı de agladı aglıcak pozısyonda oluyor baskasının kucagında kesın aglıyorda onunla konusurlarsa fılan aglamıyor yerındeyse

umarım geçer tatlım.
yani çok dert ettiğim bişey değil açıkçası ama insanlar tepki gösteriyor. çok garip ya :26:

benimkilerin şimdilik yabancıları reddetme durumları yok,aksine gülücükler saçıyorlar...:26:

dedim ya tersineyiz biz..

sıpalar uyudu,hala yatmadım..yatayım da azcık olan sütüm daha da aza inmesin..İyi geceler,tatlı rüyalar herkese...

örgü modelleri bakıcam öğrencem diye canım çıktı.ama bişey anladım mı hayır.sadece belim ağrıdı.örgü bebek yapımını denicem en kısa zamanda ama:)) biraz baktım sık iğne diyo tığ işim çok iyidir denicez bakalım.

şu kilo olayında çevremdekilere bazen sinir oluyorum.çok kilolu oldum zaman.yeni doğum yaptı demezler aaa bu ne çok kilo,biraz ver.genç yaşda böylemi kalcaksın ne.benim gibi iki varsın gibi bir çok cümleye maruz kalırsın.ki bunların başını benim kendi annem çeker.neler demişti bana:))

şimdi de zayıfladım.bana hastalıklı muamelesi yaptı.çok zayıflamışsın ne olmuş sana geldigindne beri bana ne yapcanı şaşırdı yemek olarak.hayır diyorum kilom iyi 56 kiloyum zayıflamadım diyorum.eşime diyo sne bu kıza bakamıyormusun.sonra hepsi beraber gerçekdne çok zayıfladın biraz ye.ki yediklerimi kendileride görüyor iştahım iyi.kocamı nasıl gaza getirdiyse.gece bana yatakda diyo sen rejim falanmı yapıyorsun.
bunu bana amcam bile yapıyor zayıken çok zayıfsın der dalga geçerdi.kilo aldım kapıdan geçebiliyormu diye dalga gçemeye başladı.bu insanları nasıl memmun edebiliriz acaba

nazoson insanların buna garip tepki vermleri çok şaşırıtcı asıl.bebek bu o şuan en çok sizi görüyor ve size güveniyor.benim kızım öyle deil ama herkeze samimi olsun istmeiyorum kızım:)) senin kızın akıll canım.boşver mikrop falan kapmaz.bende sevmedim insanlarda çingenelik yapınca seviniyorum.özellikle kaynanamlara gittimizde durmadıgı zaman sürekli bebekle ilgileniyorum.kimseylke samimi olmuyorum :)) çok iyi oluyor canım

durdum dur bir yazdım sayfayı doldurcam.kızlar ben çıkıyorum biraz örgü örüm :))) iyi sohbetler herkeze

barış ta ben hariç pek kimsede durmuyo ve bu benimde işime geliyo :))
gerçi karşıdan konuşulunca bizimki şebeklik yapıyo

Son düzenleme:
günaydın..............

günaydın herkeseee
gece geç yat sabah erken kalk ne zaman uyuycaz biz yaaa
:26:

günaydın herkese:)

günaydın herkeze.müge anlıyı izliyorum.kadın sevgilisi tarafından hamile kalmış.babası subaymış kızın.duyarlarsa beni öldürüler demiş.bir kadınla adamın bebegi olmuyormuş.onlar doğumunu yaptırmış bakmış.şimdi kız beş yaşında annesi istiyormuş.kadın demişki ilk doğum yaptıgında sizolmasanız ben bebegi çöpeatcaktım.bebege bakan kadıun nasıl aglıyor ya

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................

Günaydın..Herkese güzel bir hafta olur inşallah..Bayramda yaklaştı iyice..Havalarda güzel gider de, rahat gezebilelim.

canım içine karanfille tarçın atmadan yapsam olurmu acaba.hiç aram yoktur ikisiylede.tarif hoşuam gitti.limon elma severim.tşkler tarif için.bide sıcakmı içiliyor soğukmu

karanfil atmasan da tarçın atman lazım..ılındıktan sonra kafana göre iç işte ..istersen sıcak iç istersen soğuk ister gün içerisinde ister bir seferde..elma çayı sonuçta doğal ...

günde kaç bardağa kadar içilebiliyor?
birde sanırım emzirirken bir sakıncası yok içmenin değil mi?

günde en fazla 1 litre olarak biliyorum ben.
ben geçen yaz haftada 3-4 kere yapıyordum
.ama primera idrar söktürücü şeyler emzirirken içilmemeli demiş doğru olabilir bilemem
..sen bilirsin..ben bugün yine yapıcam..

canım bu gazlı birşey değilki..öyle olsa haklısın..gerçi ben gazlı falan da içiyorum canım çekerse..
elma çayı sonuçta.ben doğumdan sonraki ilk zamanlar 1-2 hafta içmiştim..bir zararı olmadı.
ama başkasında olabilir tabii bilemem yine siz bilirsiniz.

canım bu zaten zayıflatıcı birşey değil aslında..
idrar söktürücü şişkinlik giderici birşey..yani tam sana göre şişklinliğin varsa gider..tabii siz bilirsiniz ben uzun süre denediğim için biliyrum..

tabii ki rejim yapılacak dönem değil haklısın,ben de yapamam şu an emzirdiğim içni.sadece dikkat ediyorum o kadar..
Ama şişkinliği olanlar için birebir bir çaydır..
siz bilirsiniz tabii..
Olmazsa ilerde arada yapılıp içilebilir..

Son düzenleme:
günaydın bu arada herkese..
kızım uyanmadı daha..
gidip uyandırayım..12.30 da doktorda randevumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…