Farkediyor canım..benim gerçekten farkettii.
Bir de şu topiğe bakın..
Birşeyler yazdım..
şişkinlik ve fazlalıklar için tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi-65.html
Nazo sonra dan gecer buyuk ıgtımalle cnm suanda ufak oldugu ıcın belkı urkuyordur yabancılardan bızımkı de agladı aglıcak pozısyonda oluyor baskasının kucagında kesın aglıyorda onunla konusurlarsa fılan aglamıyor yerındeyse
günaydın..............
günaydın herkeseee
gece geç yat sabah erken kalk ne zaman uyuycaz biz yaaa :26:
günaydın herkese:)
canım içine karanfille tarçın atmadan yapsam olurmu acaba.hiç aram yoktur ikisiylede.tarif hoşuam gitti.limon elma severim.tşkler tarif için.bide sıcakmı içiliyor soğukmu
günde kaç bardağa kadar içilebiliyor?
birde sanırım emzirirken bir sakıncası yok içmenin değil mi?
Ayy bu tarıf cok guzelmıs ama emzırme donemınde boyle ıdrar sokturucu vs ıcılmesını onermıyorlar . Cunku bız ne ıcersek yersek aynen bebege gecıyor ve aynı seyı yapıyor . Orn gazlı yıyecekler . Emzırme den sonra ıcebılırım baya ıse yarar bence de ..
baktım ,güzelmiş..Ancak benim öyle aman aman bir kilo sorunum yok..sadece göbiş insin istiyorum..zaten akşamdan akşama yiyorum,ekmek hiç yemiyorum.tatlı yemiyorum vs vs..çok iştahlı değilim yani..ama rejim de yapmaya kalkarsam zaten az olan sütüm daha da azalır diye düşünüyorum..
bu arada hemen hemen her arkadaş sıpaların artık emmek istemediğini yazmış..tam tersi oldu benimkilerde..eskiye göre daha hırslı emiyorlar,hatta damakları ile nerdeyse kendilerinden geçercesine,ne ısırıyorlar,canım acıyor..ilk zamanlar çoğu arkadaş göğüs uçlarının acıdığından bahsetmişti..Allah Allah diyordum bende hiiç öyle acı,yara vs olmadı..lansinoh krem almıştım ama doğru dürüst hiç kullanmamıştım,çünkü canımı acıtcak kadar emmiyorlardı sanırım..Şimdi durum değişti..
Herkes gider mersine biz gideriz tersine durumu oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?