2010 Temmuz Anneleri : )

Deniz bu kürü uygulamaya başladın mı, bende denemek istiyorum öyle bebeğe zarar verecek madde yok.Belki sütü de çogaltabilir...Elmayı zaten çok severim hergün yerim bide içeyim. Tarif için sağol..

günaydın kızlar...
oğlumun alt dudağının ortası mor gibi neden olabilir acaba

Yani ne kadar boş,ne kadar gereksiz ve ne kadar hayırsız insanları sokmusum hayatıma..
Hamileyken herkes etrafımdaydı arkadaş sandıklarım tabi..Oğlum doğdu ne bir telefon ne bir tebrik..HAni bu kadar mı olur demekten kendimi alamıyorum!!!!!!!!!!!!
Hiç beklemediğim insanlar çaldı kapımı,,hiç ummadıklarım aradı ama beklediklerimde hala tık yok!!

tık olmadıgı gibi maleseef aynı ortama geldiğimiz zaman laf vuruyorum,,hahahaha gülerek haklısın diyorlar..nefreet ettim,arınıyorum şimdi fazlalıklarımdan!

Deniz bu kürü uygulamaya başladın mı, bende denemek istiyorum öyle bebeğe zarar verecek madde yok.Belki sütü de çogaltabilir...Elmayı zaten çok severim hergün yerim bide içeyim. Tarif için sağol..

valla canım dediğim gibi doğumdan sonraki ilk 1 ay içindeydi sanırım ben yaptım 2 hafta boyunca içtim o zamanlar şişkinliklerim çok fazlaydı..
ben de süt azalma gibi birşey olmadı o dönem, hatta o dönem sütüm çok boldu..

ama bilemem arkadaşlar idrar söktürücü şişkinlik giderici şeyler sütü azaltır falan demiş.
şimdi kimseyi de etkilemek istemem sonra sütleri azalır falan benden bilinmesin korkarım öyle şeyden..

ama ben bugün tekrar yapıp içicem..
bilmiyorum ben de süt azaltmadı dediğim gibi.
sen bilirsin..
doğal elma çayı ama bilemem yine de..
ayrıca hamileyken de gittiğim farklı diyetisyen aynı çayı vermişti tesadüfen, şişersen arada yap diye..
fazla üstüne düşmedim hamileyken belki 2-3 kere yapmıştım ama

Son düzenleme:

hım üzücü..
benim hiç ummadığım kişiler tebriğe geldi sevindim..
ama beklediklerim de ya geldi ya aradı

canım malesef en yakınımız,dostumuz sandığımız kişiler böyle çıkabiliyor..ben de bu hamilelik dönemimde ve sonrasında kimin dost kimin yalandan dost olduğunu çok iyi anladım...boşver,hiç değmez kendini üzdüğüne.....

Çok haklısın değmez ama ya ne biliyim,çok üzülüyorum.."Ik" dese burunlarının dibindeydim..elbette karşılıgını beklediğim için yapmadım hiçbirşeyi ama bu kadar önemli bir olay..bir bebek geliyor dünyaya ve o zamana kadar çok çk ilgililer sözde..hastane adresleri alınıyor bilmem neler yapılıyor..tık yok...ayyy var yaa ..bu yaşıma geldim hep birilerini tanıdıgımı zannettim ama hüsranlarım çok oldu..çok iyi olmamak mı lazım anlamadım ki...herkesi kendim gibi görüyorum sanırım..neyse arınıyorum artık ...

canım sana sonuna kadar katılıyorum.okadar samimi arkadaşlarım vardı hamleyken ondan öncesi hep beraber olduğum insan doğum yaptım aradı ama yanıma gelmedi.artık çoğu insan iyi gün dostu olmuş.ben çıkarcı insandan nefret ediyorum.aslında üzülmemek lazım deymez o insnlara..

benimde bir çok arkadaşım sadece aradı.evim biraz uzak.sadece ilkokul arkadaşım vardır 20 yıldır görüşemiyorduk.hamileliğimin son ayında görüştük o geldi.sağolsun şimdi devamlı görüşüyorum.iki arkadaşım daha var onlarda öyle beni yalnız bırakmadılar.ama gerisi fasa fiso.kaynanamlar bile gelmedi anca telden torunlarını seviyolar.ben şuan hiç biriyle telde knuşmam hatta msnde bile konuşmuyoruz.anca bazen denk gelirsek naasılsın iyi sen nasılsın.dışardan bir insan gibiler

hayatcım, sevgili adaşım,
bahsettiğin ve haklı olarak kırıldığın şeylerin aynını burda çoğumuz yaşıyoruz,görüyoruz.
buranın güzel tarafı da bu işte kalbi aynı yerden kırılmış, ya da yüzü aynı sebepten aydınlanmış bir sürü kadın var burda...
sen çok güzel bir yerden bakmışsın ayrıca, fazlalıklardan arınmışsın ne güzel:87: ne mutlu sana...
geri kalan da aramayan sormayan da yerinde mutlu olsun boşver

slm kızlar

acı ama gerçek şeyler bunlar canım aynılarını bende yaşadım,en yakınlarım halâ gelmedi üstelik arayıp geçmiş olsun bile demediler oysa ben akrabalarıma çok düşkünüm ama gerek yokmuş bu kadar sıcak davranmama herkes benım gıbı değilmiş, sende üzülme canım

evet canım doğru söylüyorsun ben hamileyken toplanırdık arkadaşlarla hepimizde 1er çocuk şimdi benım 2 tane oldu herkes aman doğurda yıne gezeriz toplanırız falan dıye söylüyorlardı hiçbiri yok ortada artık bakıyorumda artık bensiz toplanıyorlar sonradan duyuyorum:2:,üstelik utanmadan banada oturmaya gelıyorlar birde

ben de en ufak sıkıntılarında paylaşıyordum ama artık o kişilerle arama mesafe koydum..Eşim hala çok verici,anaç bir insansın kendine gel, sen çırpınırken onlar için,senin ihtiyacın olduğunda onlar nerede der..Haklı da...ben de kısmen arındım,yavaş yavaş daha da arınıyorum...kimi insan çok bencil..Gülümseyişleri,hatır soruşları herşeyleri yapmacık ve sahte..İşte böyle zamanlarda maskeler düşüyor...hastanede yattığımda gelicem gelicem deyip gelmeyen arkadaşlarım oldu...Lafa değil işe bakmak lazım...Ağız konuşuyor ama uygulamaya gelince yok....Umrumda değiller artık açıkçası....

Son düzenleme:

merhabalar ,

aliminacım , hayat bizi bi kere burun buruna getirmiş, teğet geçmişiz :13:

sonra burda karşılaştık.. sana dr ve ikili test konusunda danışmıştım. hiç kmisenin yardımcı olmadığı kadar yardımcı oldun bana . buraları eskiden çok sanal bulurdum artık en yakın arkadaşlarım burda desem yalan olmaz.
çok katılmıyorum sohbetlere. çünkü herşeyimi anlatamıyorum. ama bu samimiyetsizlikten değil.
burda birinin sıkıntısı oldugunda dua ediyorum içtenlikle. senin veya bazı sıkıntılı hamilelik geçiren arkadasların evi yakın olsa mesela kesin yardıma gelirdim. o dönemlerdeki yalnızlıklara çok üzüldüm çünkü..
karşılıksız bir sevgi hissediyorum hepinize karşı.

oyacım selam. şimdi fotoğraflarına baktım oğluşun ne kadar çok büyümüş maşallah kuzuya
bu arada sende çok hoş hatunsun ama :97:

selam canım.saol canım6aylık oldu cok şükür.seninki nasıl canım.cok tşk ederimcanım osenin güzelliyin.

selamlar herkese
oğluşumu uyuttum,geçmişi okudum geldim
sıkmayın canınızı arkadaşlar öyle insanlar için yaa
walla yazık kendimizi üzüyoruz boşuna böyle şeyler için
böyle zamanda anlaşılıyo zaten dost-düşman
heralde hepimizin doğumdan sonra kırıldığımız yada değerini anladıklarımız olmuştur

bu arada hipp natal işe yarıyomu diye soranlar olmuş
ben bir haftadır içiyorum
sütüm daha çok ve daha yoğun yani daha yağlı
nataldan mı yoksa başka şeyden mi bilmiyorum
ama kızlar benim gözlemlerim şöyle süt konusunda
bu süt artırıcıları fişan uzun süre kullanınca etkisi azalıyo sanki
yani ben rezeneyi ilk içtiğim zamanlar çok faydasını gördüm
ama sonradan bi değişiklik yapmadı sütümde
rezeneye ara verdim ısırgan içtim bi ara
o da çok güzel artırdı ama bi süre sonra onu da bıraktım
tekrar rezene içtiğimde sütüm tekrar artmıştı
bende öyle oluyo yani

küçük halam aradı bir gün çocukları sorduktan sonra aydın abin prof olmuş dedi..iyi aferin dedim..sessizlik oldu..sanırım arayıp tebrik edeyim dememi bekledi...ne diye arayayım ki..yeğenim oldu ne kardeşimi ne babamı aramadı,geçen sene ikizlerimi kaybettim arayıp başsağlığı dilemedi,geçmiş olsun demedi,bu sene yine onca zorlukla ikizlerim oldu yine aramadı...ben tebrik etmek zorundamıyım bay kariyer manyağını...küçük halamınki de iş yani..aydın abi büyük halamın oğlu.estetik cerrah kendisi....eşime söyledim,ben ona prof olamazsın demedim deseydin dedi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…