Deniz bu kürü uygulamaya başladın mı, bende denemek istiyorum öyle bebeğe zarar verecek madde yok.Belki sütü de çogaltabilir...Elmayı zaten çok severim hergün yerim bide içeyim. Tarif için sağol..
Yani ne kadar boş,ne kadar gereksiz ve ne kadar hayırsız insanları sokmusum hayatıma..
Hamileyken herkes etrafımdaydı arkadaş sandıklarım tabi..Oğlum doğdu ne bir telefon ne bir tebrik..HAni bu kadar mı olur demekten kendimi alamıyorum!!!!!!!!!!!!
Hiç beklemediğim insanlar çaldı kapımı,,hiç ummadıklarım aradı ama beklediklerimde hala tık yok!!
tık olmadıgı gibi maleseef aynı ortama geldiğimiz zaman laf vuruyorum,,hahahaha gülerek haklısın diyorlar..nefreet ettim,arınıyorum şimdi fazlalıklarımdan!
Yani ne kadar boş,ne kadar gereksiz ve ne kadar hayırsız insanları sokmusum hayatıma..
Hamileyken herkes etrafımdaydı arkadaş sandıklarım tabi..Oğlum doğdu ne bir telefon ne bir tebrik..HAni bu kadar mı olur demekten kendimi alamıyorum!!!!!!!!!!!!
Hiç beklemediğim insanlar çaldı kapımı,,hiç ummadıklarım aradı ama beklediklerimde hala tık yok!!
tık olmadıgı gibi maleseef aynı ortama geldiğimiz zaman laf vuruyorum,,hahahaha gülerek haklısın diyorlar..nefreet ettim,arınıyorum şimdi fazlalıklarımdan!
canım malesef en yakınımız,dostumuz sandığımız kişiler böyle çıkabiliyor..ben de bu hamilelik dönemimde ve sonrasında kimin dost kimin yalandan dost olduğunu çok iyi anladım...boşver,hiç değmez kendini üzdüğüne.....
hım üzücü..
benim hiç ummadığım kişiler tebriğe geldi sevindim..
ama beklediklerim de ya geldi ya aradı
Çok haklısın değmez ama ya ne biliyim,çok üzülüyorum.."Ik" dese burunlarının dibindeydim..elbette karşılıgını beklediğim için yapmadım hiçbirşeyi ama bu kadar önemli bir olay..bir bebek geliyor dünyaya ve o zamana kadar çok çk ilgililer sözde..hastane adresleri alınıyor bilmem neler yapılıyor..tık yok...ayyy var yaa ..bu yaşıma geldim hep birilerini tanıdıgımı zannettim ama hüsranlarım çok oldu..çok iyi olmamak mı lazım anlamadım ki...herkesi kendim gibi görüyorum sanırım..neyse arınıyorum artık ...
Çok haklısın değmez ama ya ne biliyim,çok üzülüyorum.."Ik" dese burunlarının dibindeydim..elbette karşılıgını beklediğim için yapmadım hiçbirşeyi ama bu kadar önemli bir olay..bir bebek geliyor dünyaya ve o zamana kadar çok çk ilgililer sözde..hastane adresleri alınıyor bilmem neler yapılıyor..tık yok...ayyy var yaa ..bu yaşıma geldim hep birilerini tanıdıgımı zannettim ama hüsranlarım çok oldu..çok iyi olmamak mı lazım anlamadım ki...herkesi kendim gibi görüyorum sanırım..neyse arınıyorum artık ...
canım malesef en yakınımız,dostumuz sandığımız kişiler böyle çıkabiliyor..ben de bu hamilelik dönemimde ve sonrasında kimin dost kimin yalandan dost olduğunu çok iyi anladım...boşver,hiç değmez kendini üzdüğüne.....
ben de en ufak sıkıntılarında paylaşıyordum ama artık o kişilerle arama mesafe koydum..Eşim hala çok verici,anaç bir insansın kendine gel,onlar sen çırpınırken onlar için,senin ihtiyacın olduğunda onlar nerede der..Haklı da...ben de kısmen arındım,yavaş yavaş daha da arınıyorum...kimi insan çok bencil..Gülümseyişleri,hatır soruşları herşeyleri yapmacık ve sahte..İşte böyle zamanlarda maskeler düşüyor...hastanede yattığımda gelicem gelicem deyip gelmeyen arkadaşlarım oldu...Lafa değil işe bakmak lazım...Ağız konuşuyor ama uygulamaya gelince yok....Umrumda değiller artık açıkçası....
oyacım selam. şimdi fotoğraflarına baktım oğluşun ne kadar çok büyümüş maşallah kuzuya
bu arada sende çok hoş hatunsun ama :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?