- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
zaten filiz ablamda yani eşimin ablası ilk yıllar paralı diğer yıllar hep burslu okumuş bence oda bir başarı şimddide kuzenim için yani melis için ilkokul saonrası sınav varmış onu kazanırsa burslu okuyacak ve mühtemelen kazanır ama benim ilerde param olursa nereye gönderirim amerikan kolleji biraz fazlasını veririm ama oraya gönderirim bu benim fikrim
selam kızlar,
bir öğretmen ve kolej mezunu olarak şunu söylemek istiyorum. devlet okullarında eğitim bitmiş durumda. tüm derskitapları boş ve ideoloji propagandası yapan bilgilerle dolu. öğretmen olarak içim sızlıyo.
kolejlere gelince çoğu dediğiniz gibi lüzumsuz. ama gerçekten eğitim verenleri de var. onlar da dünyanın parası. ingilizce öğretmeni olarak öğrencilerimin üniv. sınavına 1-0 yenik başladığını söyleyebilirim.
çocuğun tavrı tamamen ailesinin tavrıdır. eğer aile çocuğa şımarma hakkı vermez, iyi terbiye verirse çocuk da söylediğiniz tavırları sergilemez.
ahh ozamnlar bir gelsin inşallah hepimizin çocukları akıllı çalışkan terbiyeli olsunlar merhametli devletine faydalı olsunlar hernrede okurlarsa okusunlar yeterki iyi olsun herşey
benim şimdiki araştırmam mert için iyi bir oyun gurubu olan kreş ve yaz için değişik aktiviteler
o zamanlar gelsin de bir karar veririz..çocuğa kim bakacak derken nerden nereye geldi konu ...ama bağlantılı çocuğa kendin bakmayınca ailenin bütçesi düşüyor bu sefer çocuğun eğitimi riske girebilir...sadece özel okullar değil ne bileyim piyano kursu, yüzme dersleri, bunlar da var..şimdi çalışmayınca bunlara ayıracak para kısıtlı olacak..bunları düşünüyorum..hayırlısı olsun artık..işe mi başlamak evde mi kalmak diye düşündükçe valla sinirlerim bozuluyor..
o zamanlar gelsin de bir karar veririz..çocuğa kim bakacak derken nerden nereye geldi konu ...ama bağlantılı çocuğa kendin bakmayınca ailenin bütçesi düşüyor bu sefer çocuğun eğitimi riske girebilir...sadece özel okullar değil ne bileyim piyano kursu, yüzme dersleri, bunlar da var..şimdi çalışmayınca bunlara ayıracak para kısıtlı olacak..bunları düşünüyorum..hayırlısı olsun artık..işe mi başlamak evde mi kalmak diye düşündükçe valla sinirlerim bozuluyor..
off yaa çok can sıkıcı bir iş şu süt sağmak 1 aydr sağıyorum fenalık geldi şimdiden hele okulda sağmak işkence gibi :95:
oğlumu yatırdım geldim,yani uyku vakti geldiği zaman nasılda fabrika ayarlarına geri dönüyor bu oğlan anlamıyorum başım gözüm döndüüüüüüüüüü
İŞte ben bunları düşününce kadın çalışmalı diyorum yaaa..Bide benim eşim ticaret yaptıgı için ne olcağımız hiç beli değil şuan iyi ama bir kriz patlasa yine,yandık..devlet memuru olsa hiç düşünmezdim,gerçi oralar bile sllanıyor artık..
Çocugumun her ihtiyacını karşılamalıyım,en azından benim belirlediğim ihtiyaçları...Ve bunu içinde mutlaka çalışcam..
Size çok fecileri denk gelmiş,çok şanssızmıssınız bu konuda..asla bakıcıya bırakıp gidemem ..bakıcı ancak ben evdeyken bana yardımcı olucak,işlerimi hafifleticek..
anneannemde kalmadığım dönemlerde eve bakıcı kızlar gelirdi..Onlardan birinin yaptığı edepsizlikler hala aklımda...aynanın karşısında çırılçıplak soyunurdu..
daha beteri,eski bir tanıdığımın kızkardeşi oğlu için bakıcı tutuyor..çocuk mehmet abi geldi ,mehmet abi gitti..(mehmet abi bakıcı ablanın nişanlısıymış..)neyse bir gün tabi çocuktan al haberi derler ya mehmet abi ablaya işedi demiş..
ne olduğu malum..işine son vermişler.........
Size çok fecileri denk gelmiş,çok şanssızmıssınız bu konuda..
oğlan 5 dir uyanıyor,sallıyorum uyuyor,ellerine eldiven taktım,sürekli eli ağzında yahu..öle öle uykusunu kaçırıyor kereta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?