Çalışma konusundaki genel fikrim,evin geçimini sağlamak erkeğe aittir..
Kadının çalışması da ancak lükse katkı olmalı...
Sıpalar anaokuluna başladıkları zaman hatta daha erken seneye atölye işlerime başlamayı düşünüyorum..sıpalara atölyede yer ayarlıcam..
Ya hayatım çok haklısın ama sadece gece takıyorum..şuan bi görsen burnun üstünde koca bir çizik var,tırnaklarını kestiğim halde..hayatçım,sen bilirsin ama eldivenleri çıkar istersen..bırak ellerini,parmaklarını emsin ..bu aylarda doğal refleksmiş..dr umuz eldivenleri takmayın artık,keşfetme dönemi demişti..
malesef..eşimi de bakıcısı kömürlüğe kapatmış..ailecek dertliyiz yani...bakalım biz nasıl halledeceğiz çocuk bakımını...
bugün biraz havuc suyunu diline sürdüm sadece amaninnnnnnnnn bi görseydiniz nasıl tiksindi anlatamam.bide mememi almak istemediği zaman böle yapıyor gıcık oluyorum..........
elbette öle.....evet hayat müşterektir,kadın da çalışmaya başladığında kadın yemek yaparken adam da yerleri süpürmeli,kadın toz alırken adam da camları silmeli,kadın çocuğa bakarken adam ütüleri yapmalı.....ve sıra ile ikisi de evdeki her işi yapmalı....eğer adam evde hiç bir şeye el sürmüyorsa kadın hem evde hem de dışarda çalışıyorsa hayat müşterek olmuyor o zaman..hayatın müşterekliği sadece kadının dışarda çalışması üzerine olmamalı....
evet onlar süper alcam bende.mamanın içine ilave ettim azcık havuç suyu..bir de sebze fileleri var.içine sebze meyve koyuyorsun ,bebek emiyor cak cak cak
evet onlar süper alcam bende.
seni o Çınar sıpasını yirim yiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr ikiside çok tatlı maşallah..allah size bağışlasınkabuklarını soydum,elma emiyor filede çınar sıpası :) filede olduğu için boğazına kaçar korkusu da yok ..tavsiye ederim valla :)
Çalışma konusundaki genel fikrim,evin geçimini sağlamak erkeğe aittir..
Kadının çalışması da ancak lükse katkı olmalı...
Sıpalar anaokuluna başladıkları zaman hatta daha erken seneye atölye işlerime başlamayı düşünüyorum..sıpalara atölyede yer ayarlıcam..
Amin canım,Allah hepimizinkileri bizlere bağışlasınseni o Çınar sıpasını yirim yiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr ikiside çok tatlı maşallah..allah size bağışlasın
bence de evin geçimi erkeğe ait..hayat müşterek elbette ama kadın da çalıştığı zaman malesef kadının evdeki görevleri yine çoğunlukla kadına kalıyor..erkek anneleri oğullarını bu konuda yetiştirmiyor...yapabilen de tembellikten ya da bu benim gorevim degil zihniyetinden dolayı yapmıyor..
kadın evi geçindirmek için değil, ayakları üzerinde durabilmek için çalışmalı...ayakları üzerinde durmak önemlidir..kim ne derse desin, çalışmıyor olmak evdeki güç dengelerini altüst eder uzun dönemde...erkeği de rahatsız eder, kadını da.
ben adet oldum, karnım ağrıyo, belim ağrıyo :95:
geçmiş olsun canım..Topikte adet olmayan bir kaç kişi kaldık sanırım..
AlminaCinar+, efim, froya, LayLayLooM, platin, sue82 selam güzel anneler.
Biraz geçmişe göz attım.Çalışan anne olmanın zorluklarından bahsedilmiş.Ben de bayram sonu başlayacağım işe maalesef.Çalışan anne olmak zor.Benim oğluma da annem bakacak ve eminim ki benden çok da iyi bakar.Beni asıl düşündüren ve üzen oğlumu sabah sekizden akşam dörde kadar göremeyecek olmam.Köyde öğretmenim o nedenle öğle arası eve de gelemeyeceğim.Ücretsiz izin almayı hamileyken düşünüyordum.Ama haziranda ani bir kararla ev aldık.Kredi çektik o yüzden borcumuz var.Ama şu an pek düşünemesem de ikinci çocuğu yaparsam (5 yıl sonra tabi borcumuz o zaman bitiyor) kesinlikle bir yıl ücretsiz izin kullanırım.Nedir bu kadınların çilesi.Çooook zor işimiz.Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?