2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar, ben yatmaya gidiyorum. yarın sabah erkenden okula gitmem lazım tören için. koca 2 gün iş için şehir dışında olcak. o yüzden kızımı da götürcem okula. artık beraber konuşma yapcaz mecburen size iyi geceler. hepinizi koccaman öptüm.

ben bayramları hiç sevmem

ben de pek sevmem çocukken ayrıydı tabii.
ama akşam yemeğinde kendi annemde toplanırız kardeşler her bayramın ilk günü..

en çok o hoşuma gider..

kayınvalidemde bu tür alışkanlıklar pek yok..
Bayramı o da pek sevmiyor galiba..

karnım adet olunca biraz daha indi evet...

hadi yaa göbek iniyorsa iyiymiş benimki bayağı bi duruyo 4 aylık hamile gibi :26:

oo hadi bakalım sen kesin kararı verdin evdesin yani..hakkınızda hayırlısı olsun canım barışınla.

e biraz mecburiyet oldu
ben olmayınca barış en fazla yarım saat duruyor ki o kadar baş edende olmadı şimdilik
bırakıp gidiyorum barış ağlamaktan kıpkırmızı bakanlar (yani nineler) tansiyonları çıktığı için kıpkırmızı :))

güle güle giy denizcim. ben henüz kendime bir şey almadım. bayrama kadar belki biraz daha zayıflarım diye düşünürken göbiş top gibi oldu. ramazan bayramında yeterince eleştirmüşlerdi arkamdan fıs fıs yaptıklarına bile şahit olmuştum. sanki 34 kiloyu ben isteyerek keyfimden aldım. sanki kendileri hiç doğum yapmadılar. bu bayramda aynı şeyleri duyarım muhtemelen. bayram ziyaretlerinde yüzüme uzaylı görmüş gibi bakıyorlar kaldı ki bayram ziyaretlerini hiç sevmem. bakalım bu bayram nelerle karşılaşıcam..

evet çocukken çok severdim. bütün akrabalar biraraya gelirdik. kuzenler falan.
sonra 15 yaşından sonra bişey oldu, büyü bozuldu sanki.. şimdi hoşlanmıyorum. birde kızım çok ama çok feci yabancı biliyor. yandık bu bayram

ben bayramları hiç sevmem

neden kız
ben çok severim milli bayramlarda geçit törenlerine giderim
dini bayramlarda da bi bayram sahaı annemlere diğerindede kaynanaya gideriz
bizde gelenek gereği bayrmın ilk günü sabah kahvaltı yapılmaz yemek yenir

canım hepimizin fazla kiloları var..
ben de eski kilomda değilim napayım..

bayram ziyaretleri de mecbur olunca bana uyan birşeyler uydurdum işte üzerime(eşim de ben de buralıyız akrabalar burda)

Kalın kemer bel bölgemi de topladı..
korse kemer deniyor aklınızda olsun..
kalın lastikli gibi..elbiseyi anında değiştirdi..

uydurdum işte kafama göre

canım adet olunca kesinlikle iniyor..normal fazla kilon varsa ondan kaynaklanan hafif bir göbek kalıyor o kadar.

var var olmaz mı hala 7-8 kilo fazlam var :2:

bende belki zayıflarım almadım ama sanırım hayal kuruyorum

ay bırak boşver allah aşkına
sakın aldırma, onlar bişey derse hiçbirşey deme sadece gülümse gıcık gıcık. bak nasıl anlıyolar yaptıkları gereksizlikleri

bayram kahvaltıları benim annemde de ünlüdür, ama kayınvalidemin öyle adetleri yok..:2::26:
Ee kayınvalidemler de 2 apartman ötede onları geçip kahvaltıya kendi annemlere gitmek olmazmışşşşşşşş diye:) evde eşimle kahvaltı yapıp kayınvalidemlere gidip sonra da annemlere gidiyoruz..o da akşamı buluyor

Selamlar herkese ben de henuz bayramlık almadım aslında bı ınternet sıtesı var adını vermıyım sımdı yasaktır herhalde orda baya guzel bıseyler var ama cesaret edemedım sıparıse ne de olsa beden belllı degıl henuz : )))

bizde her iki taraftada ünlüdür
resmen ramazan ayında yarışırlar ilk kim çağırırsa ramazan bayramında oraya gideriz diğeri kurban bayramına kalır

bence alma netten..
tabii bilemem kilo durumunu..
ben bu bayram alışverişinde çok sinir oldum..
ne beğendiysem ..güzel olmadııııııı...şeklinde çıktım hep kabinden.....

yani fazlalıklar olunca askıda duran sende iyi durmuyor..
en son bir tane beni biraz ince gösteren birşey buldum..
sen bilirsin..
denemeden almak taraftarı değilim ben şu dönemler..

Son düzenleme:
ben bayramlık almayı bırakalı kaç sene oldu hatırlamıyorum...
birkaç bayramda çok üzücü olaylar yaşadım. çok soğudum bayramlardan. usulen gidiyoruz büyüklerimize yinede. aynı kahvaltı durumu bizde de oluyor. herşeye rağmen en güzel yanı bu zaten. süper oluyo kahvaltının muhteviyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…