ben bayramları hiç sevmem
karnım adet olunca biraz daha indi evet...
oo hadi bakalım sen kesin kararı verdin evdesin yani..hakkınızda hayırlısı olsun canım barışınla.
hadi yaa göbek iniyorsa iyiymiş benimki bayağı bi duruyo 4 aylık hamile gibi :26:
)
bir de bayram sorunu var..
kendime bayramlık olarak lacivert dizlerde dar sayılabilir bir elbise aldım ama hatları belli edecek derecede dar değil..
baktım çok sade geldi..nasıl hareketlendirsem diye düşündüm ertesi gün gittim düşük bel şeklinde takabileceleğim 5 parmak kalınlığında kalın camel rengi bir kemer ve altına da bayram ziyaretlerinde ev içinde giyeceğim camel rengi bilekte topuklu bot aldım..
evde denedim çok hoş durdu..saçlarımı da maşa yaptırıcam arefe gecesi.
lacivert ince çorap da giydim mi tamamdır bayramlığım..
bayram ziyaretleri yapınca mecbur giyinmek
ben de pek sevmem çocukken ayrıydı tabii.
ama akşam yemeğinde kendi annemde toplanırız kardeşler her bayramın ilk günü..
en çok o hoşuma gider..
kayınvalidemde bu tür alışkanlıklar pek yok..
Bayramı o da pek sevmiyor galiba..
ben bayramları hiç sevmem
güle güle giy denizcim. ben henüz kendime bir şey almadım. bayrama kadar belki biraz daha zayıflarım diye düşünürken göbiş top gibi oldu. ramazan bayramında yeterince eleştirmüşlerdi arkamdan fıs fıs yaptıklarına bile şahit olmuştum. sanki 34 kiloyu ben isteyerek keyfimden aldım. sanki kendileri hiç doğum yapmadılar. bu bayramda aynı şeyleri duyarım muhtemelen. bayram ziyaretlerinde yüzüme uzaylı görmüş gibi bakıyorlar kaldı ki bayram ziyaretlerini hiç sevmem. bakalım bu bayram nelerle karşılaşıcam..
canım adet olunca kesinlikle iniyor..normal fazla kilon varsa ondan kaynaklanan hafif bir göbek kalıyor o kadar.
güle güle giy denizcim. ben henüz kendime bir şey almadım. bayrama kadar belki biraz daha zayıflarım diye düşünürken göbiş top gibi oldu. ramazan bayramında yeterince eleştirmüşlerdi arkamdan fıs fıs yaptıklarına bile şahit olmuştum. sanki 34 kiloyu ben isteyerek keyfimden aldım. sanki kendileri hiç doğum yapmadılar. bu bayramda aynı şeyleri duyarım muhtemelen. bayram ziyaretlerinde yüzüme uzaylı görmüş gibi bakıyorlar kaldı ki bayram ziyaretlerini hiç sevmem. bakalım bu bayram nelerle karşılaşıcam..
sezen59 sen sarayda mı oturuyorsun?
Sorunu anlayamadım.
neden kız
ben çok severim milli bayramlarda geçit törenlerine giderim
dini bayramlarda da bi bayram sahaı annemlere diğerindede kaynanaya gideriz
bizde gelenek gereği bayrmın ilk günü sabah kahvaltı yapılmaz yemek yenir
tekirdağ sarayda mı oturuyorsun diyor arkadaş ilçe olarak :))
bende tekirdağlı sayılırım
bayram kahvaltıları benim annemde de ünlüdür, ama kayınvalidemin öyle adetleri yok..:2::26:
Ee kayınvalidemler de 2 apartman ötede onları geçip kahvaltıya kendi annemlere gitmek olmazmışşşşşşşş diye:) evde eşimle kahvaltı yapıp kayınvalidemlere gidip sonra da annemlere gidiyoruz..o da akşamı buluyor
Selamlar herkese ben de henuz bayramlık almadım aslında bı ınternet sıtesı var adını vermıyım sımdı yasaktır herhalde orda baya guzel bıseyler var ama cesaret edemedım sıparıse ne de olsa beden belllı degıl henuz : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?