2010 Temmuz Anneleri : )

süper..
çok eğlenceli oluyor ya..

öyle valla çok eğleniyoruz
artık barışta var hiç bişeye elimide sürmüyorum
çoğu zaman önüme özel masa kuruluyo tek kişilik malum barıi durmuyo
bende bu bayram sadece bi gömlek alabildim pantolon beğenemdim sanırım geçen bayramda aldığımı giycem gene

iyi geceler geçmişi okuyamadım herkesin bebişide kendiside iyidir umarım.

Haklısın cnm en son bı magza var onun sıtesınden maksı bı elbıse almıstım hamıleyken cok uygun fıyatu dıye hıc bı sekılde olmadı halen daha da olmuyordur sen bılındık bı markadan aldın merak ettım bana da zayıf gosteren bısey lazım ; ))

Yok Sonbaharcığım ben Malkara'da oturuyorum.Saray deyince anlayamadım birden.Medaa sağol canım.

malkarada güzeldir gerçi orayı hiç gezmedim babam vizenin köylerinden
muratlı da da halamlar var ve tekirdağ sahilindede gezmeyi çok severim
araba almadan önce bakırköye gitmek yerine tekirdağ giderdik gezmeye
çünkü her ikisinede aynı saatte ulaşıyorduk

iyi geceler geçmişi okuyamadım herkesin bebişide kendiside iyidir umarım.

İyi geceler canım.Biz de bu akşam apartman gününe gittik iki saate yakın da oturduk.Maşallah oğlum pek uslu durdu.Ben kesin durmaz yarım saate eve döneriz demiştim ama beni utandırdı.Keşke hep böyle uslu dursa da ben yanılsam.

Ben de bır gun ayırıp tüm ziyaretlerı bıtırmek ıstıyorum ınsallah da bıter zaten bı yere de gidemıycez barı evde dınlenelim : ))

bende önce çerkezköyde 2 sene yüksekokulda okudum 1 sene dgs ye hazırlanıp istanbul üniv. geçiş yaptım. çerkezköydeyken oraları fethetmiştim. lüleburgaza kadar uzandım.

Ben de bır gun ayırıp tüm ziyaretlerı bıtırmek ıstıyorum ınsallah da bıter zaten bı yere de gidemıycez barı evde dınlenelim : ))

ziyaretleri bitir tamamda evde neden oturcan
iki tane adam var evde
birinden biri biyerler götürür artık

annecim artık büyüyorum diyor oğlun işte:))) sosyal ortam onunda hoşuna gıtmış.maşallah

maşallah benim kızım böyle durduğu gün mutluluktan önce zıplayıp ardından halay çekicem.

bende önce çerkezköyde 2 sene yüksekokulda okudum 1 sene dgs ye hazırlanıp istanbul üniv. geçiş yaptım. çerkezköydeyken oraları fethetmiştim. lüleburgaza kadar uzandım.

burgazda güzeldir
orda da hala oğlu var
her yerdede akrabam var yavvv

yok canım marka değil..sıradan bir butikten aldım.

sade bir kıyafet dediğim gibi kemer takınca daha güzel oldu.
kemeri de tam belime değil biraz aşağı uyguladım düşük bele, daha güzel oldu..

biz de öyle yaparız genelde.tekrar tekrar giyin süslen 2 çocukla çok zor oldu geçen bayram.
ilk gün tüm ziyaretleri bitirmeye çalışırız.
ertesi günde üzerimizde rahat günlük kıyafetlerle AVM lere falan gideriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…