bizde her iki taraftada ünlüdür
resmen ramazan ayında yarışırlar ilk kim çağırırsa ramazan bayramında oraya gideriz diğeri kurban bayramına kalır
tekirdağ sarayda mı oturuyorsun diyor arkadaş ilçe olarak :))
bende tekirdağlı sayılırım
süper..
çok eğlenceli oluyor ya..
bence alma netten..
tabii bilemem kilo durumunu..
ben bu bayram alışverişinde çok sinir oldum..
ne beğendiysem ..güzel olmadııııııı...şeklinde çıktım hep kabinden.....
yani fazlalıklar olunca askıda duran sende iyi durmuyor..
en son bir tane beni biraz ince gösteren birşey buldum..
sen bilirsin..
denemeden almak taraftarı değilim ben şu dönemler..
Sorunu anlayamadım.
tekirdağ sarayda mı oturuyorsun diyor arkadaş ilçe olarak :))
bende tekirdağlı sayılırım
Yok Sonbaharcığım ben Malkara'da oturuyorum.Saray deyince anlayamadım birden.Medaa sağol canım.
iyi geceler geçmişi okuyamadım herkesin bebişide kendiside iyidir umarım.
iyi geceler geçmişi okuyamadım herkesin bebişide kendiside iyidir umarım.
güle güle giy denizcim. ben henüz kendime bir şey almadım. bayrama kadar belki biraz daha zayıflarım diye düşünürken göbiş top gibi oldu. ramazan bayramında yeterince eleştirmüşlerdi arkamdan fıs fıs yaptıklarına bile şahit olmuştum. sanki 34 kiloyu ben isteyerek keyfimden aldım. sanki kendileri hiç doğum yapmadılar. bu bayramda aynı şeyleri duyarım muhtemelen. bayram ziyaretlerinde yüzüme uzaylı görmüş gibi bakıyorlar kaldı ki bayram ziyaretlerini hiç sevmem. bakalım bu bayram nelerle karşılaşıcam..
malkarada güzeldir gerçi orayı hiç gezmedim babam vizenin köylerinden
muratlı da da halamlar var ve tekirdağ sahilindede gezmeyi çok severim
araba almadan önce bakırköye gitmek yerine tekirdağ giderdik gezmeye
çünkü her ikisinede aynı saatte ulaşıyorduk
Ben de bır gun ayırıp tüm ziyaretlerı bıtırmek ıstıyorum ınsallah da bıter zaten bı yere de gidemıycez barı evde dınlenelim : ))
İyi geceler canım.Biz de bu akşam apartman gününe gittik iki saate yakın da oturduk.Maşallah oğlum pek uslu durdu.Ben kesin durmaz yarım saate eve döneriz demiştim ama beni utandırdı.Keşke hep böyle uslu dursa da ben yanılsam.
İyi geceler canım.Biz de bu akşam apartman gününe gittik iki saate yakın da oturduk.Maşallah oğlum pek uslu durdu.Ben kesin durmaz yarım saate eve döneriz demiştim ama beni utandırdı.Keşke hep böyle uslu dursa da ben yanılsam.
bende önce çerkezköyde 2 sene yüksekokulda okudum 1 sene dgs ye hazırlanıp istanbul üniv. geçiş yaptım. çerkezköydeyken oraları fethetmiştim. lüleburgaza kadar uzandım.
Haklısın cnm en son bı magza var onun sıtesınden maksı bı elbıse almıstım hamıleyken cok uygun fıyatu dıye hıc bı sekılde olmadı halen daha da olmuyordur sen bılındık bı markadan aldın merak ettım bana da zayıf gosteren bısey lazım ; ))
burgazda güzeldir
orda da hala oğlu var
her yerdede akrabam var yavvv
ziyaretleri bitir tamamda evde neden oturcan
iki tane adam var evde
birinden biri biyerler götürür artık
Ben de bır gun ayırıp tüm ziyaretlerı bıtırmek ıstıyorum ınsallah da bıter zaten bı yere de gidemıycez barı evde dınlenelim : ))
geçen gece bahsetmiştik ya burgazın eğlencesi güzel. aynı taksim gibi. açıkca yazmadım. anladın sen onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?