2010 Temmuz Anneleri : )

selam herkesleree
ben yine süt sağıyorum geceye hazır olsun diye
ben de adet olmadım yaa
çok istiyorum olayım diye,karnım küçülür belki umuduyla

bayramlık alcam ben de cumartesi inş.
bayramları ve bayramlıkları çokk severimm

Alminacığım sen ne mezunusun canım?Genelde yazdıklarından anladığım kadarı ile bir üniversite de hangi bölüm?Hayata bakışın, güçlü duruşun, fikirlerin genellikle çok hoşuma gidiyor.
sağolasın canım,1 haftalık deü tıp ,sonra deü güzel sanatlar fak canım..güzel sanatlar sınavı yedeklerden girmiştim,kesinleşince tercihim güzel sanatlar oldu...
tekirdağ sarayda mı oturuyorsun diyor arkadaş ilçe olarak :))
bende tekirdağlı sayılırım

anneannemin akrabaları varmış tekirdağ malkara taraflarında..kiremitlik köyü idi yanılmıyorsam..bulgaristan göçmeniymişler...gitmek nasip olmadı henüz o taraflara...

Son düzenleme:

Malkara küçük bir ilçe.Biz de genellikle haftasonları Tekirdağ'a bazen de Keşan'a gidiyorduk.Artık bebekle zor.Ancak dr. için Tekirdağ'a gidiyoruz.Biz 5 yıldır buradayız.Bu yıl tayin istedik memlekete ama çıkmadı ve kolay da çıkacağı yok.Buraya alıştık aslında arkadaş çevremiz güzel.Köyde çalışıyorum yolu 15 km., servisimiz var, okulum iyi, bu yıl 3. sınıf okutacağım ve 7 öğrencim olacak.Düşününce birçok yerden rahat aslında.Bir de önceki çalıştığımız yerde çok sıkıntı çektik tayin konusunda.Eşime 120 km. uzaklıkta çalıştım bir yıldan fazla.Buraya gelince rahat ettik.Tayin çıkmaması belki de hayırlısı dedik.Ev de aldık kiradan kurtulalım diye.En az 5-6 yıl belki de daha fazla buradayız.

merhaba arkadaşlar.
sizler bebişlerinizi büyüütmüşsünüz biz daha 2 aylığız
sizlerin tecrübelerinden yararlanmaak isterim

kolay gelsin.. 2 aydır regl olunca hızlı kilo vermeye başlamıştım nerdeyse haftada 900 gram. ama bu hafta durdu. 700 gram almışım şok oldum.

Belkide bi AVM de karsılasırız kim bilir Zaten artık ne zaman bebısı benımkıne yakın bı bayan gorsem artık KK dan mı dıye dusunuyorum

Ben de nerede bir hamile görsem Allah daha neler göreceksiniz diyorum içimden.Allah yardımcıları olsun.Tabi bizim de.

kolay gelsin.. 2 aydır regl olunca hızlı kilo vermeye başlamıştım nerdeyse haftada 900 gram. ama bu hafta durdu. 700 gram almışım şok oldum.

ben 1 haftadır tartılmıyordum.dün tartıldım 2 kilo vermişim 60 kilo olmuşum.daha vermem gereken 10 kilo var ama şimdilik hedefim 57..hamilelik öncesi 57ydim..adet olmayı böyle isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Oğlum bir hafta sonra 4 aylık olacak.Ben bazen bir an önce büyüse diyorum.Bazen de acaba büyüdükçe işim daha da mı zorlaşacak diyorum.Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz?

Peeh ben nasıl verdım bı ara anlamıyorum ama bı ara sıkılmıstı cnm bıseylere ıste o anda 57 oldum sonr a bi hızla 59 - 60 arası ; sımdı de canım ne ısterse onu yiyorum .

Almina hanım da sonunda uyudu anakucağında..anası da süt sağıp yatsın gari :)
iyi geceler,tatlı rüyalar herkese..

50 den 84 e çıkmış biri olarak ben bile 17 kg verdiysem sizler incecik olursunuz inanın bana. bebişler kreşe başlarlar ben burda hala yazıyor olurum kızlar şu kiloya düştüm diye

bir süt sağma seansını daha başarıyla tamamlamış bulunuyorum
100ml koydum biberona uyanınca vercem..60 ml de dolaba attım.uyanınca sağarım tekrar.
bi de ben bu akşam gezmeye gittim bi arkadaşa
kısır bide sütlü tatlı yedim azar azar söylemesi ayıp
şimdi de muzlu süt yaptım içtim
bugün sütüm azdı
bakalım gece artıcak mı
haydin iyi geceler herkese:80:

bende içimden acaba bebiş içerdeyken mi daha rahatız yoksa dışardayken mi tartışılır.. diye geçiriyorum içimden.

Hamileyken oğlumu çok merak ediyor ve bir an önce doğsun istiyordum.Hamilelik de aslında zevkli ama merak dolu bir süreç aslında.Acaba sağlıklı mı,kime benzeyecek diye düşünürdüm hep.Şimdi de büyüsün istiyorum ama ne bileyim şöyle en azından birşeylerden anlasa, gece sık sık uyanmasa,her yiyecekten yemeye başlasa,anne dese gibi meraklarım var.Belki o dönemler daha zor bilemiyorum.

Sana da iyi geceler.Süt sağmak da zor iş.Sana da Allah kolaylık versin.Ama en azından oğlun anne sütü alıyor ne güzel.Bu arada oğlun da çok tatlı maşallah.

bende barışı doyurdum geldim :))
Aslında ben Agvaya ya da Abanta gıtmek ıstıyorum dedıgın gıbı bı götüren olur herhalde

felaket tellallığı yapmayayım ama yanlış hatırlamıyorsam ağvayı sel almıştı düzeldimi bilmiyorum bi araştırında öyle çıkın yola

biz her bayram öyle yapıyoz
ilk gün gezer sonra gönlümüzün istediğini yaparız

anneannemin akrabaları varmış tekirdağ malkara taraflarında..kiremitlik köyü idi yanılmıyorsam..bulgaristan göçmeniymişler...gitmek nasip olmadı henüz o taraflara...

güzel yerlerdir ben çok severim trakya bölgesini
gözünün alabildiği dümdüz tarla deniz gibi :81:

hayırlısı olsun
Belkide bi AVM de karsılasırız kim bilir Zaten artık ne zaman bebısı benımkıne yakın bı bayan gorsem artık KK dan mı dıye dusunuyorum

aynen bende düşünüyorum hatta bi keresinde kadının kucağındaki bebeği incelerken buldum kendimi
Almina hanım da sonunda uyudu anakucağında..anası da süt sağıp yatsın gari :)
iyi geceler,tatlı rüyalar herkese..

iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…