sağolasın canım,1 haftalık deü tıp ,sonra deü güzel sanatlar fak canım..güzel sanatlar sınavı yedeklerden girmiştim,kesinleşince tercihim güzel sanatlar oldu...Alminacığım sen ne mezunusun canım?Genelde yazdıklarından anladığım kadarı ile bir üniversite de hangi bölüm?Hayata bakışın, güçlü duruşun, fikirlerin genellikle çok hoşuma gidiyor.
tekirdağ sarayda mı oturuyorsun diyor arkadaş ilçe olarak :))
bende tekirdağlı sayılırım
Aslında ben Agvaya ya da Abanta gıtmek ıstıyorum dedıgın gıbı bı götüren olur herhalde
malkarada güzeldir gerçi orayı hiç gezmedim babam vizenin köylerinden
muratlı da da halamlar var ve tekirdağ sahilindede gezmeyi çok severim
araba almadan önce bakırköye gitmek yerine tekirdağ giderdik gezmeye
çünkü her ikisinede aynı saatte ulaşıyorduk
selam herkesleree
ben yine süt sağıyorum geceye hazır olsun diye
ben de adet olmadım yaa
çok istiyorum olayım diye,karnım küçülür belki umuduyla
bayramlık alcam ben de cumartesi inş.
bayramları ve bayramlıkları çokk severimm
biz de öyle yaparız genelde.tekrar tekrar giyin süslen 2 çocukla çok zor oldu geçen bayram.
ilk gün tüm ziyaretleri bitirmeye çalışırız.
ertesi günde üzerimizde rahat günlük kıyafetlerle AVM lere falan gideriz..
kolay gelsin.. 2 aydır regl olunca hızlı kilo vermeye başlamıştım nerdeyse haftada 900 gram. ama bu hafta durdu. 700 gram almışım şok oldum.
Ben de nerede bir hamile görsem Allah daha neler göreceksiniz diyorum içimden.Allah yardımcıları olsun.Tabi bizim de.
ben 1 haftadır tartılmıyordum.dün tartıldım 2 kilo vermişim 60 kilo olmuşum.daha vermem gereken 10 kilo var ama şimdilik hedefim 57..hamilelik öncesi 57ydim..adet olmayı böyle isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Almina hanım da sonunda uyudu anakucağında..anası da süt sağıp yatsın gari :)
iyi geceler,tatlı rüyalar herkese..
bende içimden acaba bebiş içerdeyken mi daha rahatız yoksa dışardayken mi tartışılır.. diye geçiriyorum içimden.
bir süt sağma seansını daha başarıyla tamamlamış bulunuyorum
100ml koydum biberona uyanınca vercem..60 ml de dolaba attım.uyanınca sağarım tekrar.
bi de ben bu akşam gezmeye gittim bi arkadaşa
kısır bide sütlü tatlı yedim azar azar söylemesi ayıp
şimdi de muzlu süt yaptım içtim
bugün sütüm azdı
bakalım gece artıcak mı
haydin iyi geceler herkese:80:
Aslında ben Agvaya ya da Abanta gıtmek ıstıyorum dedıgın gıbı bı götüren olur herhalde
biz de öyle yaparız genelde.tekrar tekrar giyin süslen 2 çocukla çok zor oldu geçen bayram.
ilk gün tüm ziyaretleri bitirmeye çalışırız.
ertesi günde üzerimizde rahat günlük kıyafetlerle AVM lere falan gideriz..
anneannemin akrabaları varmış tekirdağ malkara taraflarında..kiremitlik köyü idi yanılmıyorsam..bulgaristan göçmeniymişler...gitmek nasip olmadı henüz o taraflara...
Malkara küçük bir ilçe.Biz de genellikle haftasonları Tekirdağ'a bazen de Keşan'a gidiyorduk.Artık bebekle zor.Ancak dr. için Tekirdağ'a gidiyoruz.Biz 5 yıldır buradayız.Bu yıl tayin istedik memlekete ama çıkmadı ve kolay da çıkacağı yok.Buraya alıştık aslında arkadaş çevremiz güzel.Köyde çalışıyorum yolu 15 km., servisimiz var, okulum iyi, bu yıl 3. sınıf okutacağım ve 7 öğrencim olacak.Düşününce birçok yerden rahat aslında.Bir de önceki çalıştığımız yerde çok sıkıntı çektik tayin konusunda.Eşime 120 km. uzaklıkta çalıştım bir yıldan fazla.Buraya gelince rahat ettik.Tayin çıkmaması belki de hayırlısı dedik.Ev de aldık kiradan kurtulalım diye.En az 5-6 yıl belki de daha fazla buradayız.
Belkide bi AVM de karsılasırız kim bilirZaten artık ne zaman bebısı benımkıne yakın bı bayan gorsem artık KK dan mı dıye dusunuyorum
Almina hanım da sonunda uyudu anakucağında..anası da süt sağıp yatsın gari :)
iyi geceler,tatlı rüyalar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?