2010 Temmuz Anneleri : )

büyüdükleri zaman daha zor ama daha zevkli
ben çevremdekilere hep diyorum ilk iki veya üç aylıkken bıraksaydım daha kolay olurdu diye
şimdi anne diyo gülüyo kahkahalar atıyo
onun dilinden yarım saat bi saat karşılıklı konuşuyoruz falan
çok mükemmel şeyler
birde cümleler kursa herşeyden yemeye başlasa nasıl hissedicem bilemiyorum

slm kızlar 3 gündür kızım hasta sürekli ağlıyor gaz problemımız var oyle boyle değil ama dün doktora gittik bugun röntgen çekilecek bugun tam 4 aylık olduk bız ve yıne o kadar mamaya anne sütüne pürelere ragmen sadece 100 gr almıs 6800 olmus

10 KASIMM
her zaman içimin buruk olduğu bir gündür...
allah rahmet eylesin ... nur içinde yatsınn..
inşallah atatürk gibi vatanımıza hayırlı cumhuriyetçi adaletli evlatlar yetiştimek nasip olurr.

Günaydın
Gürsoycum geçmiş olsun..
Geçmişi okuyamadım çokk yorgunum uykum varrrr.Herkese selam olsun..
10 kasım da benim içim çok buruk olur...Atamızın değeri yeretince anlaşılmıyor bence..Ama ben evladımı tam bir Atatürkkçü ve Cumhuriyetçi olarak yetiştircem nasip olursa..

evet çok haklısın atamızın değeri hiç hemde hiç anlaşılmıor ...
milliyetçi atatürkçü insanların durumları malumm güünümüzdee
ama rabbim bana nasip etsin evladımı tam bir atatürkçü ve cumhuriyetçi olarak yetiştirmeye ...

arkadaşlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ve son bir aydır saçlarım çok fazla dökülüyor.sizinde saç dökülme probleminiz var mı ve bunun için birşey yapıyor musunuz?

gürsoy326 geçmiş olsun canım.

evet canım benimde çok dökülüyor ve dökülmeside geekiyor..Çünkü hamileliğimiz boyunca ,hamileliğin salgıladıgı bir hormon sayesinde saçlarımız hiç dökülmedi,en azından benim hiç dökülmedi..Günde normalde saçlarımız 80 -90 tel dökülmeli normal şartlarda ama hamileliklte bu olmayınca ,gebelik biter bitmez dökülmeye başlıyor saçlarımız.Bence 1 ay daha sürer ve biter en azından öle temenni ediyorum :)))

sağol canım aydınlattığın için beni.alın kısımlarından açılmalara bile başladı.yıkamaya korkar oldum saçımı.bakım seti felan mı alsam diye düşünürken bir de burdaki arkadaşlarıma danışayım dedim.benim de hamilelikte hiç dökülmedi gibi.birden başlayınca korktum.tekrar sağol

herkeze günaydın.

canım geçmiş olsun.canım ya kilo olayına üzülme.hasta olmasında kilo alımı elbet düzelir.6800 az da deil.ya biz napalım 5200 geçen gittim doktora 5400 olmuş 4 aylık oldugunda 6800 ü deil 6000 gramı ble or görcez tartıda.inş en kısa zamanda iyleşir bebişin

evet canım hepimiz aynı sıkıntıları yaşiıyoruz.hatta ben gititm saçımı kestirdim baya.uzatana kadar da canım çıkmıştı ya

Oğlum bir hafta sonra 4 aylık olacak.Ben bazen bir an önce büyüse diyorum.Bazen de acaba büyüdükçe işim daha da mı zorlaşacak diyorum.Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz?

özellikle çocukları 2 yaşına gelmiş olanlar bunlar iyi günleriniz dediğinde düşünüyorum büyüdükçe daha mı zorlaşacak diye.sonra kendimi avutuyorum her yaşının ayrı bir zorluğu ve güzelliği olacak diye.kendimi hazırlıyorum bir nevi.ama derdini anlatır duruma gelmesini çok istiyorum.

benimde çok fazla dökülüyor saçlarım. halıya düşen saçları toplamaktan gına geldi.

sorma ben de düşündüm kestirmeyi zor uzuyor zaten.her yer saç evde.sinirlerim bozuluyor.inşallah durur en kısa zamanda.

canım anlaşılmadığı gibi.atamızın bize bıraktıgı bu güzel vatana da sahip çıkmıyoruz.bugün tv de atatürkün sözleri vardı.duygulandım.

Benim naçiz bedenim elbet birgün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır!"
M.Kemal ATATÜRK

inşallah evlatlarımız vatanına milletine Atamızın ilkelerine bağlı bireyler olurlar büyüdüklerinde...

benim de saçlarım çok dökülüyo, boyamı aldım ama zaten çok dökülüyo bir de yıpratmıyım boyayla diye boyamadım ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…