ooh yarasın löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun minnoşuma:86:
burada ilkeciğimizi çok özledik ve merak da ediyoruz.umarım o da çok iyidir.
ilke bir gün iyi bir gün cadı bütün bebekler gibi...
dün uyuttuk hanımefendiyi biz de oturduk yemek yiyoruz, ses gitmesin diye kapıyı da kapattık.
1 saat falan geçti ben birşey almak için girdim ki odaya kahkahalar atıyo şapşal:)
karanlıkta beni de göremiyo gözlerini kısmış gülüyo öyle komikti ki:)
kocamla gülmekten öldük...
kızım sabah beni uyutmadı.şimdi kendi öyle güzel uyuyorki.uyurken onu izlemek harika bişey.bakmya doyamıyor insan.
evim batık durumda iş yapmam lazım.ama eriniyorum yapmaya.daha doğrusu erinemk deilde kızım elektirik süpürgesinin sesinde hemen uynıyor korkuyor.normalde zaten aşırı sıçrıyor..eşim geldiginde yaparım artık.
Kızlar selam 1 haftadır demir ilacı kullanıyoruz ama kabızlık yaptı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?
selam hanımlar
içimiz hüzünlü bugün her 10kasımda olduğu gibi ama bu sene daha bi buruğum
bizde 1 haftadır demir ilacı kullanıyoruz kabızlık yapmadı ama kakası siyahlaştı zaten bünyesi alışana kadar bazı bebeklerde kabızlık bazı bebeklerde ishal yapar demişti dr.ishal yaparsa demir ilacını değiştiririz demişti
4 aylık olunca mı başlıyoruz demire?
4 aylık olunca mı başlıyoruz demire?
dr.bana öyle başlattı tatlışım
demir damlasını 1 gün veriyorum 1 gün vermiyorum ,gün içinde çok az da olsa emzirdiğim için işe yarar belki düşüncesi ile sabahları hamilelikte olduğu gibi gynoferrasanol demir kapsüllerinden almaya başladım..saçların dökülmesi demir ve çinko eksikliğinden oluyormuş..hamilelikte saç dökülmez demişsiniz ama benim bildiğim hamilelikte de dökülüyor..işte o yüzden elevit vs alıyorduk..kalan elevitleri de alayım bari aklıma gelmişken..
sanırım hamileden hamileye değişiyor..şu an benim de felaket saç dökülüyor valla..benim hamilelikde hiç saçım dökülmedi.çok güzel olmuşdu saçlarım.elevit de kullanmadım ağzımda değişik bir tat bıraktıgı için midem bulandı kullanmadım.kan hapıda arada unutsamda hergün kullandım.son ayımda knım çok düşükdü doktor günde iki tane al dedi.ama ben bir tane aldım.şu ana kadar yine dökülmüyordu ama son 15 gündür baya dökülüyor oda normal zaten günde dökülmesi gereken mikatr kadar dökülüyordur sanırım.evde her yer saç :))
maşallah selvi boyluyabizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşum 8,5 kg olmuş boyuda 67 cm olmuş. sağlıkocağında bizede acd ve demir kullanmaya başlayın dediler. cumayada doktor amcasına gidecek bakalım o neler diyecek :)))
bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşum 8,5 kg olmuş boyuda 67 cm olmuş. sağlıkocağında bizede acd ve demir kullanmaya başlayın dediler. cumayada doktor amcasına gidecek bakalım o neler diyecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?