2010 Temmuz Anneleri : )

ay ben de şok oldum geçen sene bi arkadaşımın kardeşine takmıştım çeyrek altın ozaman 70tlydi.
bu kadar artması anormal geldi..
altınımız olsaydı bozdururdum paraya para demezdim:

kaynım evlenicek benmde 15 kasımda arafe günündee mecbur bilezik alıcazzz
ayyy bir dunya para tutar şimdiii...
yaa düş altınn bir gunluk ne var yani

kızıma sebze çorbası pişiriyorum, 3 fincan su, çok çok az tuz, bir patates bir havuç..pişince ezmeden süzülecek suyu verilecek..
deneyim bakayım ilk çorbasını sevecek mi?

Son düzenleme:
merhabalar herkeseee...bugün dr gittik efemle yine sabaha kadar ağladı yazık oğluşum ilk defa kabız oldu demirdenmiş dr değiştirdi ilacı zeytinyağı falan da fayda etmedi...ama şükür iyi şimdi fitil verdik..haa bu arda oğluşum 66 cm 7100 gr olmuş dr iyi dedi ama bu ay toplam 400 gr almış neden acaba arkadaşlar sütüm yetmiyomuki yaa sizin süt artsın diye yaptığınız ekstradan neler var...?????

kızıma sebze çorbası pişiriyorum, 3 fincan su, çok çok az tuz, bir patates bir havuç..pişince ezmeden süzülecek suyu verilecek..

kaşıkla mı vereceksin biberonla mı ?
kaşıkla verirken çoğu zaman çok zorlanıyorum.kafalarını sağa sola fır fır çeviriyorlar aniden..elleri,parmakları da ağızlarında..2 ellerini de tutuyorum sıkıca..akrobasi halinde oluyoruz nerdeyse..
çınar bey de alt alırken dönmeye kalkıyor..offfffffffff

canım heralde o an çok rahatmı oluyolar ne.benim kızda altı aılınca ucuyor hemen sağa doğru dönüş.sanırım rahatlar o şekilde..

canım heralde o an çok rahatmı oluyolar ne.benim kızda altı aılınca ucuyor hemen sağa doğru dönüş.sanırım rahatlar o şekilde..

altını alırken sıpam yüz üstü dönmeye kalkıyor..öğrendi ya dönmeyi,ne zaman oyun halısına oynasın diye sırt üstü koysam anında dönüyor..ağzında da salyalar ..o tamam da alt alırken de zorlanıyorum,kuvvetli de kerata..

Son düzenleme:

ya bn sizlerden çok şey öğrencem..doktor her soruma cvp vermiyor kendidemi bilmiyor ne :)) demire falan başlatcakmısınız dedim geçen.kem küm etti.ben burda ne duyarsam soruyorum.aslında iyi bir kadın güzel tedavi ediyor,zaten benim şansım mıdır nedir.ben sormadan hiç bir doktor bana şu ayda şöyle yap kızım böyle yap kızım demiyor.pofff.

bende 4.ayında yapcam bu çorbadan kahve fincanımı bu canım

kaşıkla vericem canım..kaşıkla tanışsın artık benimki de:)

kahve fincanı..
1.hafta bunu deniycem.
2.hafta içine çok az pirinç atıp o şekilde pişirip ezip ya da tel süzgeçte ezip, sulu püre şeklinde..
3.hafta da:içine başka sebzeler ıspanak vs eklenebilir demiş verdiği listede..

Son düzenleme:
gün bizde nasıl başlarsa öyle gidiyor.. sabah uyandı bizim küçük hanım altı nı degiştırdım. gazı varda dıye ayaklarına sırtına masaj yattım sonra emzıreym dedım cunkü 4 saat olmuştu emmeyelı. ama yok almadı. ve gun bıtıyor toplasan bugun 3 defa ancak emdi oda 3 dakıka bıle surmez.emmedıgı zaman mutlu.hala anlamış degılım.biberonda tutamıyor kı sagıpta versem. offffffffffff bugun çok yordu bu kız benı psıkolojıkmen yok yoruldum. kafama agrılar gırdı suan.

benide görsenız ne buldumsa yemege çalışıyorum aman süt yapar diye. ama nerdeeee içen olmayınca süt olmuş ne farkeder..
dışarıdada lodos var çıkılmazki bu havada çok bunaldım bugun ( eşim gelsede cıksak desem ama cesaret edemem kızı hasta ederız.

imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Selam canım..Aynen benim kızımda öyle ne oldu anlamadım pazar gecesinden beri yavrum saat başı yada 2 saatte bir uyanıyor...Öyleolunca haliyle bende leyla gibi oluyorum.Normalde gece uykularımız çok çook iyiydi...İnş.düzelir...

bana da pazartesi gittim doktor demir ilacı ve ACD verdi..
sende demir artık azalmıştır bebeğe yetmez demire başla dedi.
sadece hasta falan olursa olur ya, demiri kes o zaman dedi.

devit 3 ü kesti.
Biz daha demir ilacına başlamadık..Devit3 içinde hergün verme gün aşırı ver artık dedi..

bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşum 8,5 kg olmuş boyuda 67 cm olmuş. sağlıkocağında bizede acd ve demir kullanmaya başlayın dediler. cumayada doktor amcasına gidecek bakalım o neler diyecek :)))
Oyyy maaşallah Gülcüm yaa kocamann olmuş kuzucuğun...

Kızlarr merhabalar...
Bu günlerde biraz yoğunum işte çok yoğunuz...Evde deseniz malum çocukla bİrde bayram temizliğine başladım...Kopuyorum artık yaa...Kızımda pazar gecesinden beri gece uykuları düzensizleşti.İşe zor atıyorum kendimi yani...

bahar1,canımmm nasılsın kuzey bebek nasıl çok merak edıorumm
umarımm iisinidri sıpayla beraber

barışta 2-3 gecedir uyumuyo deli ediyo beni
saatbaşı olmasada en uzun uykusu 2 saat hortlak gibiyim

Ay evet ya ne güzel uyuyorlardı..
neden böyle oldu anlamadım?
en fazla uyuduğu 2 saat..

Neyse inş düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…