2010 Temmuz Anneleri : )

nerde bu millet bu akşam yaa?:26:

eşim geç gelecekmiş.kızım anakucağında, oğlum odasında ben de burdaa

Arkadaşlar facebook hesabımı bazı özel sebeplerden kapattım..Şİmdilik açmayı düşünmüyorum..Mesaj atan arkadaşlarım olmuş..Kimsecikleri silmedimmm

canım bugün akşam esmiyordu.kızımın maması bitmişti çıktık dışarı.lcw açılmış buraya hemen girdim kızımada bayramlık aldım.ondna çok ben seviniyorum ona bişi alınca.kendime geldim ama akşam banyo yapğtırdım geldikden sonra çok yoruldum

canım benim kızımda emmiyor.bende süt olsun diye herşeyi yiyorum olmayınca olmuyormu ne hiç bir gelişme olmadı benim sütümde.benimde kızım günde 3 kez anca emiyordu ben aç oldugunu anlamadım.oda mutluydu.genel olarak huysuz olsada devamlı ağlayan bir tipde deildi.sonra kızım 30 gram alınca mamaya başladım.doktora kalsa verme dedi ama.ben aldım yinede.şimdi nasıl içiyor hem gögsümü hem mamayı.gögsümde süt birikince veriyorum.gayet güzel emiyor.mamas biraz gciksin kıyamet kopuyor.şimdi daha neşeli ve mutlu.çoçugumu açlığa alıştırmışım ben.doktora anlattım bunu.o zaman ver tabi dedi:))

senin kızın kaç kilo almış mutlaka takip et.şimdi elma suyu bile veriyorum havuç suyuda verdim.gayet güzel içti.şimdi az verdim ama 4.ayına girsin devamlı vercem.benim kızım 3 ay 10 günlük.sende kilosuan bak kilo alımı güzelse bir sorun yoktur heralde

bu arada ilk sebze çorbası ve meyve suyu deneyimimiz başarıyla sonuçlandı..
çorbayı kaşıkla yedirdim..

azıcık mandalina ve elma suyunu da kaşıkla verdim..
kaşığı tanısın biraz diye..bundan sonra biberona koycam m.suyunu.......

selamlar bende geldim. bu akşam biraz burukluk var içimde. bizim şirketin güvenlik görevlisi motorsikletiyle kaza yapmış. az önce gelen telefonda 8 ünite kana ihtiyaç olduğu söylendi. eşimin kan grubu uyuyordu kan vermeye üniversiteye gitti. baharı bu akşam tek başıma uyutabildim. ama böyle elim ayağım mı desem içim mi desem üzerimde bir titreme var yüzümden ateş çıkıyor. ölümün bu kadar yakınımızda olması sanırım ürküttü beni

Kızlar bebeklerle beraber sosyal yaşamdan kopmak beni çok etkiledi.
İnsanın özgürlüğünün kısıtlanması ne kadar zormuş.
Bir yere çıkmak şöyle dursun, bir kitabın kapağını kaldıramadım daha, bir film izleyemedim.
Sabah kalkıyorum ev işleri, sevgili kızım Zeynep (Allah eksikliğini göstermesin yavrularımızın), onun bakımı vs derken akşam oluyor. Uyku uyuyamıyorum. Hiçbir sosyal faaliyet yok.
Ne kadar zormuş çocuk sahibi olmak.. Zaten özel hayat denen birşey hiç kalmadı, ondan bahsetmiyorum bile.. Eşimle sevgili olmayı özledim ben ehühühüüü
Düşünüyorum da eski kadınlar, ananelerimiz, babanelerimiz hatta o kadar eskiye gitmeye gerek yok annelerimiz nasıl yapmışlar 3-4 çocuğu.. Hemde bizim kadar imkanlar iyi değilken.. Ne kadar sabırlılarmış.. Almina ve diğer 1 den fazla çocuğa sahip olanlar Allah yardımcınız olsun.. Allah sabır versin.. Gerçekten çok zor..
Bende bir 2. çocuk düşünüyordum ama gerçekten çocuk olayı zor bir işmiş anladım..

Kızlar bazen boğuluyorum resmen yauuu..
Allah yavrularımızın eksikliklerini göstermesin ve hepimizin yardımcısı olsun..
Şu sıralar sanırım depresyondayım.. Sosyal hayattan kopmak bana çok koyuyor.. Bu fikre daha alışamadım ve uzunca bir süre de alışamayacağım sanırım..

canım yürekten katılıyorum sana ama benmde temmuz doğumlu bir kızım var..ama dediğin gibi Rabbim sağlıklı hayrlı ömürlü eylesin hepimizin yavrularını ainş.bu günlerde geçer elbet..sevgiyle...

yalnız değilsin emin ol..
Bazen ben de depresyona girmekte korkuyorum..

slm kızlar nasılsınız ?
bugün vatanımız için üzücü bir gündü içim buruktu bugün.
bebişleri hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum acil şifalar canlar.
kızımın ateşi düştü artık ama yine bir problemimiz var her yerinde kırmızılıklar çıktı doktorumuzla konuştum 6. hastalıkmış ilk defa duyuyorum büyük kızımda hiç başımıza gelmedi korkulacak birşey yokmuş ama çok üzülüyorum.

çok huysuz ve ağlıyor sürekli damaklarımız kaşınıyor.

ben de bugün bayramlık aldım...kızımınki de hazır..

çok zorlandım ya nedir bu göbek anlamadım..5 kg hepsi göbekte ve de regl olmadığım için şiş göbeğim..vala şimdi göbeklilerin derdini anladım ne giysen yakışmıyor...çok berbat bişeymiş..kaç elbise denedim en son bulduğumun kesimi çok iyi oldu..tül tül uçuşan somon rengi bir elbise..

eşimle sevgili olmayı özledim
benimde en özlediğim şey buu oğlumu çok sewiyorum ama eşimide çok özlüyorumm
seni çok ii anlıyorum cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…