bebişlerimize nazar mı değdirdik ne?
nerde bu millet bu akşam yaa?:26:
eşim geç gelecekmiş.kızım anakucağında, oğlum odasında ben de burdaa
benim cimcimeyi de yıkadım, mama hazırlamıştım banyodan sonra vereyim diye, ağzında biberonla uyuyakaldı saftirik
deniz sen mi almıştın aptamil nite?
gün bizde nasıl başlarsa öyle gidiyor.. sabah uyandı bizim küçük hanım altı nı degiştırdım. gazı varda dıye ayaklarına sırtına masaj yattım sonra emzıreym dedım cunkü 4 saat olmuştu emmeyelı. ama yok almadı. ve gun bıtıyor toplasan bugun 3 defa ancak emdi oda 3 dakıka bıle surmez.emmedıgı zaman mutlu.hala anlamış degılım.biberonda tutamıyor kı sagıpta versem. offffffffffff bugun çok yordu bu kız benı psıkolojıkmen yok yoruldum. kafama agrılar gırdı suan.
benide görsenız ne buldumsa yemege çalışıyorum aman süt yapar diye. ama nerdeeee içen olmayınca süt olmuş ne farkeder..
dışarıdada lodos var çıkılmazki bu havada çok bunaldım bugun( eşim gelsede cıksak desem ama cesaret edemem kızı hasta ederız.
imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Kızlar bebeklerle beraber sosyal yaşamdan kopmak beni çok etkiledi.
İnsanın özgürlüğünün kısıtlanması ne kadar zormuş.
Bir yere çıkmak şöyle dursun, bir kitabın kapağını kaldıramadım daha, bir film izleyemedim.
Sabah kalkıyorum ev işleri, sevgili kızım Zeynep (Allah eksikliğini göstermesin yavrularımızın), onun bakımı vs derken akşam oluyor. Uyku uyuyamıyorum. Hiçbir sosyal faaliyet yok.
Ne kadar zormuş çocuk sahibi olmak.. Zaten özel hayat denen birşey hiç kalmadı, ondan bahsetmiyorum bile.. Eşimle sevgili olmayı özledim ben ehühühüüü
Düşünüyorum da eski kadınlar, ananelerimiz, babanelerimiz hatta o kadar eskiye gitmeye gerek yok annelerimiz nasıl yapmışlar 3-4 çocuğu.. Hemde bizim kadar imkanlar iyi değilken.. Ne kadar sabırlılarmış.. Almina ve diğer 1 den fazla çocuğa sahip olanlar Allah yardımcınız olsun.. Allah sabır versin.. Gerçekten çok zor..
Bende bir 2. çocuk düşünüyordum ama gerçekten çocuk olayı zor bir işmiş anladım..
Kızlar bazen boğuluyorum resmen yauuu..
Allah yavrularımızın eksikliklerini göstermesin ve hepimizin yardımcısı olsun..
Şu sıralar sanırım depresyondayım.. Sosyal hayattan kopmak bana çok koyuyor.. Bu fikre daha alışamadım ve uzunca bir süre de alışamayacağım sanırım..
Bir yere çıkmak şöyle dursun, bir kitabın kapağını kaldıramadım daha, bir film izleyemedim.
Sabah kalkıyorum ev işleri, sevgili kızım Zeynep (Allah eksikliğini göstermesin yavrularımızın), onun bakımı vs derken akşam oluyor. Uyku uyuyamıyorum. Hiçbir sosyal faaliyet yok.
Ne kadar zormuş çocuk sahibi olmak.. Zaten özel hayat denen birşey hiç kalmadı, ondan bahsetmiyorum bile.. Eşimle sevgili olmayı özledim ben ehühühüüü
Düşünüyorum da eski kadınlar, ananelerimiz, babanelerimiz hatta o kadar eskiye gitmeye gerek yok annelerimiz nasıl yapmışlar 3-4 çocuğu.. Hemde bizim kadar imkanlar iyi değilken.. Ne kadar sabırlılarmış.. Almina ve diğer 1 den fazla çocuğa sahip olanlar Allah yardımcınız olsun.. Allah sabır versin.. Gerçekten çok zor..
Bende bir 2. çocuk düşünüyordum ama gerçekten çocuk olayı zor bir işmiş anladım..
Şu sıralar sanırım depresyondayım.. Sosyal hayattan kopmak bana çok koyuyor.. Bu fikre daha alışamadım ve uzunca bir süre de alışamayacağım sanırım..
sonbahar acil şifalar olsunnnn..Allah yardımcısı olsun
emel geçmiş olsun canımm
en kısa zamanda düzelir inş. bebeğin..
teşekkürler deniz.
yalnız değilsin emin ol..
Bazen ben de depresyona girmekte korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?