naber cnm ne zamandır görüşemedik
prensesin nesi war geçmişi okuyamadım bu arada pro üyeliğin hayırlı olsun bende en kısa zamanda istiyorum bakalım..
prensesim iyi canım 2 gün ateşlenmişti ama atlattık. senin oğluşun nasıl?
iyiy geceler anneden bu gece çok sinirliyim eşimin arkadaşları bebek bakmaya gelicez diye haber verdiler,o kadar işimin arasında hazırlık yaptım ama sonuç gelmedilerrrr
hem de haber bile vermediler.gel de deli olma
geçmiş olsn cnm hiç bilgim yok malesef..kızlar benim oğlanın üst dudağının ortasında ama daha çok iç tarafında dışardan fazla belli olmuyo bi kırmızı mor arası sanki kan toplamış gibi şişlik var doğduğunda yoktu biz mama ile beslendik hep acaba biberonmu yada emzikten mi oldu çok çekiyo çünkü ikisinide fikri olan veya bilen varmı?:44:
iyiy geceler anneden bu gece çok sinirliyim eşimin arkadaşları bebek bakmaya gelicez diye haber verdiler,o kadar işimin arasında hazırlık yaptım ama sonuç gelmedilerrrr
geçmiş olsn cnm hiç bilgim yok malesef..
Allah'ım ya ne düşüncesiz insanlar war..
çok geömiş olsunn cnmm
oğlum malesef ii değil cnmm
diş çıkarıyor bugün sabahdan beri sadece 1,5 saat uyudu ateşleniyo huzursuz elimde mendil salyalanıyo bi yandan kötü yani atlatsaydık hayırlısıyla şu diş çıkarmayı..
bidaa gelmek isterlerse ben kabul etmezdim cnm şahsen kendimi senin yerine koydum çok sinirlendim ii örnek olamadım sana ama içimden geleni yazıyorum senin adına çok üzüldüm we sinirlendimhem de ne düşüncesizlik,ben çalışıyorum birde.öğlene kadar dersim vardı,eve geldim kızı aldık doktora götürdük.ordan geldik ablamın düğünü var ayın 20sinde ona elbise almaya gittik koştur koştur.eve geldik temizlik yaptık ,hazırlık yaptık ama gelen var ne arayıp haber veren
incileriniz geliyor demek . maşallah. benim kızımada dr diş çıkarıyor olabilir dedi. ateşleniyor. hep önü ıslanıyorama ben ağzının içinde dişçik çıkacakmış gibi birşey göremiyorum
deniz sen ne zaman başlayacaksın işe ? bebek kaç aylıkken ?
bidaa gelmek isterlerse ben kabul etmezdim cnm şahsen kendimi senin yerine koydum çok sinirlendim ii örnek olamadım sana ama içimden geleni yazıyorum senin adına çok üzüldüm we sinirlendim
ablanıda şimdiden kutluyorum Allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu..
saol cnm
halide baharada maşallahhh tez zamanda ağzrısız dertsiz çıkar dişleri inş.
kızlar benim oğlanın üst dudağının ortasında ama daha çok iç tarafında dışardan fazla belli olmuyo bi kırmızı mor arası sanki kan toplamış gibi şişlik var doğduğunda yoktu biz mama ile beslendik hep acaba biberonmu yada emzikten mi oldu çok çekiyo çünkü ikisinide fikri olan veya bilen varmı?:44:
çok geömiş olsunn cnmm
oğlum malesef ii değil cnmm
diş çıkarıyor bugün sabahdan beri sadece 1,5 saat uyudu ateşleniyo huzursuz elimde mendil salyalanıyo bi yandan kötü yani atlatsaydık hayırlısıyla şu diş çıkarmayı..
denizcim dökmeden verebildiysen püf noktasını da söylermisin ? kafalarını fır fır döndürüyorlar..püreler neyse de sıvı şeyleri kaşıkla dökmeden veremiyorumbu arada ilk sebze çorbası ve meyve suyu deneyimimiz başarıyla sonuçlandı..
çorbayı kaşıkla yedirdim..
azıcık mandalina ve elma suyunu da kaşıkla verdim..
kaşığı tanısın biraz diye..bundan sonra biberona koycam m.suyunu.......
geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim..selamlar bende geldim. bu akşam biraz burukluk var içimde. bizim şirketin güvenlik görevlisi motorsikletiyle kaza yapmış. az önce gelen telefonda 8 ünite kana ihtiyaç olduğu söylendi. eşimin kan grubu uyuyordu kan vermeye üniversiteye gitti. baharı bu akşam tek başıma uyutabildim. ama böyle elim ayağım mı desem içim mi desem üzerimde bir titreme var yüzümden ateş çıkıyor. ölümün bu kadar yakınımızda olması sanırım ürküttü beni
ablam için güzel dileklerine tşkler canım .ben de bir daha kabul etmeyi düşünmüyorum zaten
kızlar cumrtesi şehirdışına çıkcam ve malessef uçakla.
Oğlanın kulaklarına bişi olur mu acaba?
çok tedirginim yaa
Aaa dişler başladı demek?
hadi hayırlısı..başka diş çıkaran var mı acaba?
Emel 59 geçmiş olsun..
Gürsoy geçmiş olsun şekerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?