2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar benim oğlanın üst dudağının ortasında ama daha çok iç tarafında dışardan fazla belli olmuyo bi kırmızı mor arası sanki kan toplamış gibi şişlik var doğduğunda yoktu biz mama ile beslendik hep acaba biberonmu yada emzikten mi oldu çok çekiyo çünkü ikisinide fikri olan veya bilen varmı?:44:

Son düzenleme:
iyi geceler anneler bu gece çok sinirliyim eşimin arkadaşları bebek bakmaya gelicez diye haber verdiler,o kadar işimin arasında hazırlık yaptım ama sonuç gelmedilerrrr
hem de haber bile vermediler.gel de deli olma

Son düzenleme:
prensesim iyi canım 2 gün ateşlenmişti ama atlattık. senin oğluşun nasıl?

çok geömiş olsunn cnmm
oğlum malesef ii değil cnmm
diş çıkarıyor bugün sabahdan beri sadece 1,5 saat uyudu ateşleniyo huzursuz elimde mendil salyalanıyo bi yandan kötü yani atlatsaydık hayırlısıyla şu diş çıkarmayı..

iyiy geceler anneden bu gece çok sinirliyim eşimin arkadaşları bebek bakmaya gelicez diye haber verdiler,o kadar işimin arasında hazırlık yaptım ama sonuç gelmedilerrrr

kötü bir durum . aynısı bayramın 3. günü benim başıma gelmişti. şimdi onların bebişi olcak aynısını yapmıcam ama bebeklerini görmeye gitmicem. küstüm

geçmiş olsn cnm hiç bilgim yok malesef..
iyiy geceler anneden bu gece çok sinirliyim eşimin arkadaşları bebek bakmaya gelicez diye haber verdiler,o kadar işimin arasında hazırlık yaptım ama sonuç gelmedilerrrr

Allah'ım ya ne düşüncesiz insanlar war..

sen küçük bebeğinle okadar hazırlık yap bekle gelmesinler,üstelik haber vermeye tenezzül bile etmesinler. çok ayıp etmişler sinir bozucu bir durum

geçmiş olsn cnm hiç bilgim yok malesef..

Allah'ım ya ne düşüncesiz insanlar war..

hem de ne düşüncesizlik,ben çalışıyorum birde.öğlene kadar dersim vardı,eve geldim kızı aldık doktora götürdük.ordan geldik ablamın düğünü var ayın 20sinde ona elbise almaya gittik koştur koştur.eve geldik temizlik yaptık ,hazırlık yaptık ama gelen var ne arayıp haber veren

incileriniz geliyor demek . maşallah. benim kızımada dr diş çıkarıyor olabilir dedi. ateşleniyor. hep önü ıslanıyorama ben ağzının içinde dişçik çıkacakmış gibi birşey göremiyorum

temmuz annelerinini fotolarına baktım facede. bebişlerin hepsi birbirinden şirin. bende 2 tane ekledim az önce baharın fotolarından. bugüb komşuma gttim nihayet hemen foto çektim orda

bidaa gelmek isterlerse ben kabul etmezdim cnm şahsen kendimi senin yerine koydum çok sinirlendim ii örnek olamadım sana ama içimden geleni yazıyorum senin adına çok üzüldüm we sinirlendim
ablanıda şimdiden kutluyorum Allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu..

saol cnm
halide baharada maşallahhh tez zamanda ağzrısız dertsiz çıkar dişleri inş.

deniz sen ne zaman başlayacaksın işe ? bebek kaç aylıkken ?

2 sene kadar çalışmıycam..sonrası da bana kalmış..belki anaokulu yaşına kadar da çalışmam bilmiyorum bakıcam artık...

Allah allah yanlış anlamış olmayasın..?
Çok büyük ayıp..

E arasaydınız ya..nerde kaldınız evi bulamadınız mı? vs..diye..öğreirdiniz aslını..

ablam için güzel dileklerine tşkler canım .ben de bir daha kabul etmeyi düşünmüyorum zaten

biberondan olabilir başka neden olacak..geçer canım?

Aaa dişler başladı demek?
hadi hayırlısı..başka diş çıkaran var mı acaba?

Emel 59 geçmiş olsun..
Gürsoy geçmiş olsun şekerler..

denizcim dökmeden verebildiysen püf noktasını da söylermisin ? kafalarını fır fır döndürüyorlar..püreler neyse de sıvı şeyleri kaşıkla dökmeden veremiyorum ( kafa sabit durmuyor ki
geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim..

en sinir olduğum durum..eşimin iş yerindeki arkadaşları da ikizleri görmeye gelmek istiyorlardı..evi temizleyip toplayım hafta sonu o zaman gelsinler dedim..çünkü her istenildiğinde eve misafir kabul edecek durumda değilim 2 sıpalı yardımcısız bir insan olarak..neyse mesaiye kalmaları gerekiyormuş eşime söylemişler..eşim de akşamüstü söyledi..o zaman dedim yaza doğru artık..eşime o zaman iş arkadaşlarından kışın kimse gelmesin o zaman..grip kol geziyor.. sürekli ev temizliği vs ile uğraşabilecek durumda olamıyorum....

ablam için güzel dileklerine tşkler canım .ben de bir daha kabul etmeyi düşünmüyorum zaten

valla bir yanlış anlama olmadıysa (hani gelinecek gün konusunda,) böyle adam yerine koymayıp gelemeyeceklerini bildirme gereği duymadılarsa, asla kabul etmeyin..
Ben olsam öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…