denizcim dökmeden verebildiysen püf noktasını da söylermisin ? kafalarını fır fır döndürüyorlar..püreler neyse de sıvı şeyleri kaşıkla dökmeden veremiyorum( kafa sabit durmuyor ki
korkma canımbirşey olmaz ben kızım 2 aylıkkken indim uçağa sadce uçak inerken ve kalkarken emzir ki kulaklarındaki basınç azalsın.birde emzik emiyorsa uçakta emziğini ağzına ver.rahat edersin.kızlar cumrtesi şehirdışına çıkcam ve malessef uçakla.
Oğlanın kulaklarına bişi olur mu acaba?
çok tedirginim yaa
2 sene kadar çalışmıycam..sonrası da bana kalmış..belki anaokulu yaşına kadar da çalışmam bilmiyorum bakıcam artık...
Allah allah yanlış anlamış olmayasın..?
Çok büyük ayıp..
E arasaydınız ya..nerde kaldınız evi bulamadınız mı? vs..diye..öğreirdiniz aslını..
kızlar cumrtesi şehirdışına çıkcam ve malessef uçakla.
Oğlanın kulaklarına bişi olur mu acaba?
çok tedirginim yaa
eşime dedim ara sor diye bu saatten sonra niye arayayım dedi.onun arkadaşları çünkü.birde artık kötü düşünmeye başladım.2 hafta önce bize gelecek olanlardan birinin babası öldü başsağlığına gidelim dedik ,2 gün önce haber verdik,müsaitiz dediler.gitmeden önce eşime dedim bir ara sor diye tamda hazırlandık taksi bekliyoruz yani son dakika.ne deseler beğenirsiniz eşi teyzesine gün yardımına gitmiş bizi unutmuşlar,siz olsanız ne düşünürdünüzama hata bende salak kafa
tamam anlaşıldı..
onlar, aklı 1 karış havada..cinslerden.
unutmuşlardır size geleceklerini..
Ay kabul etmeee sinir oldum yaa..
insan arar da mazaret bildirir..
yani uçak kalkarken mama dayıyım diyorum ağzına..kuzenim oğlu 25 günlükken izmir den ankara ya
,kardeşim de oğlu 3,5 aylıkken izmirden ankara aktarmalı kars a uçmuşlardı..kulakları gayet sağlam sıpalarının...dr a danış tabi..
korkma canımbirşey olmaz ben kızım 2 aylıkkken indim uçağa sadce uçak inerken ve kalkarken emzir ki kulaklarındaki basınç azalsın.birde emzik emiyorsa uçakta emziğini ağzına ver.rahat edersin.
emziği sevmiyor sevse aslında çok rahat ederdim
evet canım bende öle düşündüm,çok sağolun rahatladım azcııııııııııık
yani uçak kalkarken mama dayıyım diyorum ağzına..
bide düşünüyorum yani çine bilmem nereye giden bebeler kesin vardır..
ama işte ben çok korkuyorum uçaktan ya ondan geriliyorum bide..kendimle mi uğraşcam ,oğlanla mı bilmiyorum..önceden bindiğim zaman uçağa babam bir sakinleştirici ilaç verirdi,biraz rahat ederdim,şimdi emziriyorum ilaçda alamam :18:
of offff
korkma canımbirşey olmaz ben kızım 2 aylıkkken indim uçağa sadce uçak inerken ve kalkarken emzir ki kulaklarındaki basınç azalsın.birde emzik emiyorsa uçakta emziğini ağzına ver.rahat edersin.
emziği sevmiyor sevse aslında çok rahat ederdim
evet canım bende öle düşündüm,çok sağolun rahatladım azcııııııııııık
nerden nereye uçacaksınız? bayram için mi?
pardon hayat77 ye yazmıştım
ayy çocuk dediğin 9 da uyur
ama benimki bırak 9u 1 de bile uyumuyo artık ya bugün sadece 1.5 saat uyudu sabah beri uf yaaa
şimdi kucağımda ekranı izliyo yaaa of off
selam froyacım..
şimdiden hayırlı yolculuklar diyeyim size. inşallah sorunsuz bir yolculuk olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?