2010 Temmuz Anneleri : )

denizcim dökmeden verebildiysen püf noktasını da söylermisin ? kafalarını fır fır döndürüyorlar..püreler neyse de sıvı şeyleri kaşıkla dökmeden veremiyorum ( kafa sabit durmuyor ki

dökmeden verdim evet benimki kafa falan çevirmedi canım..
belki ilk sefer diye.
kaşığı ağzına sok iyice, dilinin üzerine pararel,sonra damağına doğru kaşığı kaldırırarak bırak yiyeceği..(zaten böyle yapıyorsundur da:)

belki benimki kaşığı yeni birşey buldu diye kıpırdamadan yedi..
Ama ilerleyen aylarda hepsi senin dediğin gibi yapacak çok aç değillerse oğlumdan biliyorum..

kızlar cumrtesi şehirdışına çıkcam ve malessef uçakla.
Oğlanın kulaklarına bişi olur mu acaba?
çok tedirginim yaa
korkma canımbirşey olmaz ben kızım 2 aylıkkken indim uçağa sadce uçak inerken ve kalkarken emzir ki kulaklarındaki basınç azalsın.birde emzik emiyorsa uçakta emziğini ağzına ver.rahat edersin.

eşime dedim ara sor diye bu saatten sonra niye arayayım dedi.onun arkadaşları çünkü.birde artık kötü düşünmeye başladım.2 hafta önce bize gelecek olanlardan birinin babası öldü başsağlığına gidelim dedik ,2 gün önce haber verdik,müsaitiz dediler.gitmeden önce eşime dedim bir ara sor diye tamda hazırlandık taksi bekliyoruz yani son dakika.ne deseler beğenirsiniz eşi teyzesine gün yardımına gitmiş bizi unutmuşlar,siz olsanız ne düşünürdünüz ama hata bende salak kafa

kızlar cumrtesi şehirdışına çıkcam ve malessef uçakla.
Oğlanın kulaklarına bişi olur mu acaba?
çok tedirginim yaa

kuzenim oğlu 25 günlükken izmir den ankara ya
,kardeşim de oğlu 3,5 aylıkken izmirden ankara aktarmalı kars a uçmuşlardı..kulakları gayet sağlam sıpalarının...dr a danış tabi..

tamam anlaşıldı..
onlar, aklı 1 karış havada..cinslerden.
unutmuşlardır size geleceklerini..

Ay kabul etmeee sinir oldum yaa..
insan arar da mazaret bildirir..

kuzenim oğlu 25 günlükken izmir den ankara ya
,kardeşim de oğlu 3,5 aylıkken izmirden ankara aktarmalı kars a uçmuşlardı..kulakları gayet sağlam sıpalarının...dr a danış tabi..
yani uçak kalkarken mama dayıyım diyorum ağzına..
bide düşünüyorum yani çine bilmem nereye giden bebeler kesin vardır..
ama işte ben çok korkuyorum uçaktan ya ondan geriliyorum bide..kendimle mi uğraşcam ,oğlanla mı bilmiyorum..önceden bindiğim zaman uçağa babam bir sakinleştirici ilaç verirdi,biraz rahat ederdim,şimdi emziriyorum ilaçda alamam :18:
of offff

Kızlar kanald 'de MUstafa adlı film başladı.ben sinemada izleyememiştim,bu filmi bekliyordum bana müsade,hepinizi öptüm..

uçak kalkmadan evvel emzirin ya da mama ile besleyin diyorlarmış emzikli annelere...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
ayy çocuk dediğin 9 da uyur
ama benimki bırak 9u 1 de bile uyumuyo artık ya bugün sadece 1.5 saat uyudu sabah beri uf yaaa
şimdi kucağımda ekranı izliyo yaaa of off

Son düzenleme:
ayy çocuk dediğin 9 da uyur
ama benimki bırak 9u 1 de bile uyumuyo artık ya bugün sadece 1.5 saat uyudu sabah beri uf yaaa
şimdi kucağımda ekranı izliyo yaaa of off

hımmm ben de öyle dedim kendi kendime bu akşam..
çocuk dediğin 9 da uyur..nerdeee..
biraz önce uyudu ama gece uykusudur inş..
normalde gece uykusuna dönmesi 1 i bulur benimkinin de..

bakalımmmm...... zaten düzeni değişti 3 gecedir..

kızım bugün 2 saat aralıksız uyudu gündüz. :26:
çok şaşırdım. gidip gidip kontrol ettim ..
çok uzun zamandır böyle bişey olmamıştı en fazla yarım saat uyur uyanırdı.
bende ütülerimi baya bi bitirdim. hergün böyle uyusa ohoo ben herşeye vakit bulurum valla ......

selamm
çok uykum var ama yatmadan bi temmuz annişlerine bakayım dedim nasıllar diye.
yarın bayramda görmeyeceğimiz için büyükleri ziyaret edicez.büyükananneyi ve dedeyi.
cuma valiz hazırlamam lazım. cumartesi babannemize gitmek için yola çıkıyoruz kısmetse.
8 saat yolumuz var...inşallah rahat bir yolculuk yapar.

eşim de yeni geldi işten ama eve girmesiyle çıkması bir oldu.
geri gitti işe..
ters giden birşeyler olmuş bakması lazımmış..

yalnızlık zor şey.

selam froyacım..
şimdiden hayırlı yolculuklar diyeyim size. inşallah sorunsuz bir yolculuk olur sizin için

Son düzenleme:
bizimki de bugün öğlen 12 buçuktan gece 10 a kadar uyanıktı. arada sadece 15 dk uyudu.
nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyor bi anlasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…