2010 Temmuz Anneleri : )

eşin Muğla lıydı sanırım.
değişiklik olur ne güzel..

benim kızımın uyku düzeni değişti.sabah 6 da bir kalkıyor 7 de 8 de 9 da tamamen uyanıyor.uykularım perişan gecede geç yatıyoruz.düzeni değişiyor galiba.bir ara 11 e kadar uyurdu.bugün ben uyrken yanıma aldım keyifliydi kendi kendine uyurken bende bir göz açık bir göz kapalı 9 kadar uyudum

çok sıkılıyorum kızlar.sürekli aynı şeylerdne gına geldi.eşimde sıkılıyor.ikimizinde psiklojisi bozuldu.oda sürekli evde benimle.devamlı ona saldırıyorum.hep aynı diyor günler.geliyorum diyo yemek tv net.buralarda dışarıda çıkcak yer yok.ancak karşıya geçtimizde.şu kışı bir atlatsak rahatlıcam.yazın askere gidicek bende annemlerle takılcam.öğretmen askerliğede başvurcak eğer öyle gelirse bende gidicem mecbur.kısa dönem çıkarsa istanbuldayım.eşim bensiz hiç br yere gitmez bazen bunalıyorum markete bile zar zor tek gidiyorum.herşeyime karışmaya başladı iyce sinirleniyorum .

eşin Muğla lıydı sanırım.
değişiklik olur ne güzel..

evet canım. aslında Elazığ'lı ama annesi oralı. güzel oluyor,Ramazan'da götürmüştük. o zaman küçüktü,huysuzluk yapmamıştı hiç. giderken de arabada uyumuştu hep.
artık arabada anakucağında yatmayı hiç sevmiyor. dışarı çıktığımızda da evi özlüyor. eve geldiğimizde rahatlıyor çocuk.
o yüzden bu sefer biraz korkuyorum.
hayırlısı,sağlığı yerinde olsun da bir şekilde oyalarız.

Şu dönem hepimiz hemen hemen aynıyız canım..
Karıkoca hepimiz farklı bir yaşantıya geçiş yaptık.

bocalamamız normal ama insan takmadan da yapamıyor.
Sanki sonsuza kadar böyle gidecekmiş gibi geliyor ama değil..
Sadece biraz sabır..(ben de kendime böyle diyorum hep napayım..yoğun bir iş hayatından sonra, evde bebek bakmak bana da çok koydu ama Allah bebeklerimiza sağlık versin bakarızzzzzz)

Bu arada benimki uyandı.11 de uyumuştu..
Bu saatte gece uykusuna geçse şaşardım zaten..

aynen biz de öyle
eşim de ben de çok sıkıldık
bayramda memlekete de gitmiyoruz
bi başımıza buralarda offf
belki Muğla'ya gideriz biz de
eşimin kuzenine
ama tabii memlekette olmak güzel olurdu
zaten annemi özledim

eşin Elazığlı demekk canım
hemşerimmiş
ben de Elazığlıyım ama çok uzak ve bebişle cesaret edemiyoruz gitmeye

bizde çok sıkılıyoruz. tartışıyoruz hep bu yüzden. 2 gün önce konuştuk anlaştık artık. çok yıpratıyoruz kendimizi. halbuki en mutlu olunması gereken zamanlar.

bu arada demir dişleri karartabiliyor. o yüzden dişler çıktığında demir verdikten sonra dişlerini mendil gibi bir şeyle temizlemek gerekecekmiş.
aklınızda olsun sizin de kızlar.
bir de yengemin oğlu çok gazlı bir bebekti. 4.ayda gaz problemi bitmesine rağmen demire başladıktan sonra tekrar olmuş. doktoru ara vermiş bir süre. eğer gaz olursa demirden olabilir.

eşin Elazığlı demekk canım
hemşerimmiş
ben de Elazığlıyım ama çok uzak ve bebişle cesaret edemiyoruz gitmeye

evet canım Elazığlı. çok merak ediyorum oraları. seneye gitmeyi düşünüyoruz kısmetse.

bana müsade arkadaşlar. hazır kızım da uyuyorken yatayım,birazdan uyanır.
öperim hepinizi çok.
iyi geceler ve inşallah tatlı uykular :)

bizde çok sıkılıyoruz. tartışıyoruz hep bu yüzden. 2 gün önce konuştuk anlaştık artık. çok yıpratıyoruz kendimizi. halbuki en mutlu olunması gereken zamanlar.

canım biz de hergün konuşuyoruz.anlaşıyoruz şöyle yapcaz böyle yapcaz.ama değişen hiç bir şey yok.bu ara kavga etmiyoruz oda eskisi kadar konuşmuyoruz :)

herkese iyi geceler anneleeerrrr!herkesi bi bayram telaşı almış ne güzel!bende bi bıkkınlık bi bıkkınlık sormayın gitsin

kızlar ben kaçıyorum iyi geceler hepinize.çamaşır yıkadım asılcak.onları asım sonra da eşimle tv ye bakım biraz alınıyor bana :)öptüm hepinizi

hanımlar salı günü doktor kopntrolüne gittik.herşey iyi çok şükür ama sizin bebişlerin kilosuyla kıyaslayınca benim kızım biraz minyon kalıyor.ben de o nedenle kaşık maması aldım.kullananlar bi seferde ne kadar yiyor bebişler?bi de kabızlık falan yaptı mı? ben sütlü pirinçli aldım ama daha vermedim.size bi sorayım istedim.

kızlar size acilen bişi sormam lazım. benim kız 3 saattir uyuyo ve hiç huyu değil. bi aksilik olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…