selamm
çok uykum var ama yatmadan bi temmuz annişlerine bakayım dedim nasıllar diye.
yarın bayramda görmeyeceğimiz için büyükleri ziyaret edicez.büyükananneyi ve dedeyi.
cuma valiz hazırlamam lazım. cumartesi babannemize gitmek için yola çıkıyoruz kısmetse.
8 saat yolumuz var...inşallah rahat bir yolculuk yapar.
eşin Muğla lıydı sanırım.
değişiklik olur ne güzel..
çok sıkılıyorum kızlar.sürekli aynı şeylerdne gına geldi.eşimde sıkılıyor.ikimizinde psiklojisi bozuldu.oda sürekli evde benimle.devamlı ona saldırıyorum.hep aynı diyor günler.geliyorum diyo yemek tv net.buralarda dışarıda çıkcak yer yok.ancak karşıya geçtimizde.şu kışı bir atlatsak rahatlıcam.yazın askere gidicek bende annemlerle takılcam.öğretmen askerliğede başvurcak eğer öyle gelirse bende gidicem mecbur.kısa dönem çıkarsa istanbuldayım.eşim bensiz hiç br yere gitmez bazen bunalıyorum markete bile zar zor tek gidiyorum.herşeyime karışmaya başladı iyce sinirleniyorum .
çok sıkılıyorum kızlar.sürekli aynı şeylerdne gına geldi.eşimde sıkılıyor.ikimizinde psiklojisi bozuldu.oda sürekli evde benimle.devamlı ona saldırıyorum.hep aynı diyor günler.geliyorum diyo yemek tv net.buralarda dışarıda çıkcak yer yok.ancak karşıya geçtimizde.şu kışı bir atlatsak rahatlıcam.yazın askere gidicek bende annemlerle takılcam.öğretmen askerliğede başvurcak eğer öyle gelirse bende gidicem mecbur.kısa dönem çıkarsa istanbuldayım.eşim bensiz hiç br yere gitmez bazen bunalıyorum markete bile zar zor tek gidiyorum.herşeyime karışmaya başladı iyce sinirleniyorum .
evet canım. aslında Elazığ'lı ama annesi oralı. güzel oluyor,Ramazan'da götürmüştük. o zaman küçüktü,huysuzluk yapmamıştı hiç. giderken de arabada uyumuştu hep.
artık arabada anakucağında yatmayı hiç sevmiyor. dışarı çıktığımızda da evi özlüyor. eve geldiğimizde rahatlıyor çocuk.
o yüzden bu sefer biraz korkuyorum.
hayırlısı,sağlığı yerinde olsun da bir şekilde oyalarız.
eşin Elazığlı demekk canım
hemşerimmiş
ben de Elazığlıyım ama çok uzak ve bebişle cesaret edemiyoruz gitmeye
bizde çok sıkılıyoruz. tartışıyoruz hep bu yüzden. 2 gün önce konuştuk anlaştık artık. çok yıpratıyoruz kendimizi. halbuki en mutlu olunması gereken zamanlar.
iyi geceler biz geldik
bu çocuk gene uyumuyo deli ediyo beni
şu an ikisi de hala uyumamış halde........
kızlar size acilen bişi sormam lazım. benim kız 3 saattir uyuyo ve hiç huyu değil. bi aksilik olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?