kızlar size acilen bişi sormam lazım. benim kız 3 saattir uyuyo ve hiç huyu değil. bi aksilik olabilir mi sizce?
yok canım bence merak etme.bugün biraz fazla yorulmuştur belki
ne olabilirki canım benimki saat 7,5 8dem beri uyuyor şimdi kıpırdamaya başladı sanırım acıktı yedireyim gene uyumaya devam eder inşallahhhhh:18:
bu gece uyumayacağı anlamına mı geliyo? eğer öyleyse biterim ben((
kızlar size acilen bişi sormam lazım. benim kız 3 saattir uyuyo ve hiç huyu değil. bi aksilik olabilir mi sizce?
bu gece uyumayacağı anlamına mı geliyo? eğer öyleyse biterim ben((
hanımlar salı günü doktor kopntrolüne gittik.herşey iyi çok şükür ama sizin bebişlerin kilosuyla kıyaslayınca benim kızım biraz minyon kalıyor.ben de o nedenle kaşık maması aldım.kullananlar bi seferde ne kadar yiyor bebişler?bi de kabızlık falan yaptı mı? ben sütlü pirinçli aldım ama daha vermedim.size bi sorayım istedim.
benim kızım , laylaylomun ve nazosanın kızlarıda ortalama 5 er kg
seninki ne kdr gizem? bence endişelenme. 4. aydan itibaren kullanılan milupa gece maması aldım ama kaşıkla yediremiyorum. muhallebi kıvamına getirip orta akışlı biberon ucuyla veriyorum. uyurken verdiğim için fazla almıyor 60 ml içtiğinde seviniyorum bazen 30 ml.kızıma kaşıkla birşey yediremiyorum kaşığı emmeye çalışıyor. kaşıklı biberon ucunu denemedim ben. gece maması kabızlık yapmadı. ayrıca ara ara meyve pürelerini mamasına karıştırıp onuda orta akışlı biberon ucuyla veriyorum.
hepinize teşekkürler kızlar. benim için dua edin. yarın 5 saat dersim var. mahvolurum valla...
gizem maşallah kızınae 6 kg mış zaten normali bu. seninki minyonsa bizimkiler minyatür
almina sıpası da öyle..off ya her gece aynı....iyi geceler biz geldik
bu çocuk gene uyumuyo deli ediyo beni
ben de öyle yapıyorum..hatta mamaya havuç suyu elma suyu falan da ilave etmeye başladım..sulu gıdaları kaşıkla vermekte çok zorlanıyorum..püre kıvamındaysa eh işte...
benim kızım , laylaylomun ve nazosanın kızlarıda ortalama 5 er kg
seninki ne kdr gizem? bence endişelenme. 4. aydan itibaren kullanılan milupa gece maması aldım ama kaşıkla yediremiyorum. muhallebi kıvamına getirip orta akışlı biberon ucuyla veriyorum. uyurken verdiğim için fazla almıyor 60 ml içtiğinde seviniyorum bazen 30 ml.kızıma kaşıkla birşey yediremiyorum kaşığı emmeye çalışıyor. kaşıklı biberon ucunu denemedim ben. gece maması kabızlık yapmadı. ayrıca ara ara meyve pürelerini mamasına karıştırıp onuda orta akışlı biberon ucuyla veriyorum.
sonbaharcım kızım 6 kiloymuş,boyu da 62 cm.doktor iyi dedi aslında.kızım 2.420 kg doğdu benim.biraz minyon yani.aslında çok iyi emiyor ama uzun uzun emdiği için bazen doymadığı hissine kapılıyorum.doktor meyve püresi ve yoğurt verebilirsin dedi.bugün püreye başladım.kaşıkla vermeye çalışıyorum.alışsın diye.suyunu değil rendeden geçirilmiş püre şeklinde verdim.sorun olmadı.kaşıklı biberon var bende.aslında çok işe yarıyor.gece maması almadım özellikle.çünkü doktormuz gece emzirmen daha iyi hem sütün artar hem de bazı bebekler aç olsada uyanmaz gelişimleri yavaşlar,emzirirsen böyle bi sorun olmaz dedi.gündüzleri 1 öğün denemek istiyorum mamayı.biraz serpilsin istiyorum kızım.
ben sanırım istemesem de artık emzirmeyi kesicem..daha çok sağmaya çalışıcam..kuvvetlendi sıpalarım damakları ile ısırıyorlar..az evvel çığlığı bastım acımdan,gözümden yaş geldi...göğüs ucumu koparcak sandım...sağıp vericem olduğu kadar...
almina sıpası da öyle..off ya her gece aynı....
ben de öyle yapıyorum..hatta mamaya havuç suyu elma suyu falan da ilave etmeye başladım..sulu gıdaları kaşıkla vermekte çok zorlanıyorum..püre kıvamındaysa eh işte...
doğum kilosu benim sıpaların doğum kilosuna göre maşallah çok iyiymiş..kızım 1780 gr,oğlum 1 650 gr dı..1500 gr a düşmüşlerdi küvezde..eve geldiklerinde daha 2 kilo bile yoktular..çok zor düşük kilolu sıpalara..bakmak..hele izmirin sıcağında çok zordu..
kilosu gayet iyi kızının maşallah canımkilosu fazla olan bebek illaki sağlıklı anlamına gelmiyor..
ben sanırım istemesem de artık emzirmeyi kesicem..daha çok sağmaya çalışıcam..kuvvetlendi sıpalarım damakları ile ısırıyorlar..az evvel çığlığı bastım acımdan,gözümden yaş geldi...göğüs ucumu koparcak sandım...sağıp vericem olduğu kadar...
yok daha görünürde bir şey..damakları ile ısırıyor eşek sıpaları...canım çok acıyor,yeri tekmeliyorum acıdan..o derecede yani..dişleri çıkıncaya dek emziririm diyordum ama sanırım dişleri çıkmadan kesmek zorunda kalıcam..günde 2 en fazla 3 kez sağıyordum..artık daha fazla zaman harcarım sağmaya..sütüm az son damlasına dek saatlerce uğraşıyorum sağmak için..dişleri çıktı mı ?
aslında benzer bi durum bizde de var.diş yok görünürde ama maaşallah bi ıssırıyor ki offf!biraz daha zorlarsa bende emziremem.üstelik benim kız sık sık ve uzun süreli emiyor.o yüzden acısı geçmiyor hiç.
yok daha görünürde bir şey..damakları ile ısırıyor eşek sıpaları...canım çok acıyor,yeri tekmeliyorum acıdan..o derecede yani..dişleri çıkıncaya dek emziririm diyordum ama sanırım dişleri çıkmadan kesmek zorunda kalıcam..günde 2 en fazla 3 kez sağıyordum..artık daha fazla zaman harcarım sağmaya..sütüm az son damlasına dek saatlerce uğraşıyorum sağmak için..
demi yaa..çok acıtıyorlar..dişleri olsa naparlar bilmem..küçük parmağımı denemek amacıyla ağzına soktum alminanın..maşallah dişleri olsa koparcak resmen kerata..
valla hiç bilemiyorum.bir de bol keseden atıp duruyordum ben.mümkün olduğunca emziricem diye.diş kısmı hiç aklıma gelmemişti.şimdi gözüm yemiyor öyle 1 yaşına kadar falan emzirmeyi.dayanabildiğim yere kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?