2010 Temmuz Anneleri : )

medaa ve almina sizlere de iyi geceler.kız yatalı saatler oldu.valla sabah mahvolurum biraz daha ayakta kalırsam.derin uykular ve güzel rüyalar diliyorum.

sizler uyuyun bakalım
ben gene ufaklık uyusun diye ayaktayım (
inşallah tekrar düzelecek
iyi uykularr

Son düzenleme:

Ben mesaiye pek bir erken başaldım bugün.
Bu yazıyı okuyunca çok tanıdık geldi ve çok güldüm :)
Bende hamileyken saklama poşetleri göğüs pedleri :) istiflemiştim (sütüm foşur foşur gelcek ya hani milletin yanında rezil olmayım şimdi)
Doğdu bir hafta geçti 30cc çıkıyor bende zar zooooooooor
dediler emdikçe gelir,bol suya,şekersiz hoşaflara,humanalara gömüldüm zar zor 35 cc çıktı,araadan 4 aya yakın geçti halaaaaaaaa 30 cc çıkıyor..Hatta 30 çıkınca çok seviniyorum artık sütüm artmış diye

günaydınnnnnnn...

kızımı biraz önce emzirdim geri uyudu sanırım 1 saat daha uyur..oğlan da henüz uyanmadı.
onlar uyanmadan bulaşık makinesindeki temizleri yerkeştireym..nefret ediyorum şu temizleri yerleştirmekten..sonrada kahvaltıyı hazırlayım.

kızım gece yine en uzun 2,5 saat uyudu..
Ne güzel 4-5 saat kesintisiz uyurdu..
Neyse , hayırlısı olsun, düzelecek daha iyi olacak....diyor:) ve kendimi mutfağa atıyorum güzelll anneleeeeeeerrrrrrrrrr...........

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler

belki defne kuş büyüme atağı geçiriyodur deniz...

günaydın kızlarr..
bende bir garip başladım günee..
işe geldim süt sağıcam pompa çalışmıyor motor çalışıor ama
çekiş gücü çok düşük . ne yaptıysam olmadı
ağlıcak gibi oldumm
sonra baktım filtresi accık yırtılmış
üzerine band yapıştırıp denedim oldu
şükürler olsunnn..
kötü bir başlangıç yaptım anlıcağınızz ama sonra düzeldi herşey oğluma süt sağınca çook mutlu oldumm

herkese gunaydin

uzun bir aradan sonra geldim

benim oglumun daha ishali durmadi gibi birsey nedenini bulamadik mikrobik birsey yokmus

ogle takiliyoruz artik tum duzeni bozuldu tabi

kucagimda uyumaya alisti emzirmek icin uyutuyordum kucagimda artik hep ogle istiyor

bu gecede nedendir bilinmez her iki saatte bir kalkti

ortada duzen falan kalmadi

sizler nasilsiniz bakalim

ben de dün sizi düşünüyodum baharcım görünmedin bir kaç gündür...

geçmiş olsun canım kucağa alışmasına takma fazla 1-2 ay içersinde etrafı keşfetmeye başlayacak kucağında durmak istemeyecek.

günaydın kızlar..
fırsat bulan yazıo.. bnm cimcimede uyuyor bakalım..başım felaket ağrıyor.uykusuz bir gecee offf.

Kızım Zeynep'in de düzeni bozuldu. Gündüz uyku uyumak nedir bilmiyor artık..
Gece uykusu bu nedenden dolayı 2 saat erkene çekilerek saat 8 de başlıyor.
Gece 2,5 ta uyanıyor ve 5,5 - 6 da..
Sabah 6 dan beri ayakta ve hep kucağımda olmak istiyor.
Ne süt sağabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne başka bişey..
N'oldu bu çocuklara ayol, toptan nazara mı geldik ne..
Topik olarak kendimizi okutsak mı acaba, anlamadım gitti..
Benim kız gündüz sırtı yere gelsin istemiyor, güreşçi mi olacak nedir bilemiyorum..
Sırtı yere gelince sanki etini koparmışlar gibi basıyor yaygarayı..
İlla ki kucağımda olacak, o daaa oturur vaziyette olmayacağım, kesin ayakya yürüyor olmam gerekli..
Yoksaaa kıyamet kopuyor.. Oyun halısında da sıkılıyor hemen..
Sanırım tam bir geçiş sürecindeyiz..
Birde benim kız çakı gibi duruyor, dimdik.. Hep basmak istiyor.. Yüz üstü zaten hayatta yatıramıyorum, 2-3 dakikaya bile tahammülü yok.. Onun için hep bir hareket halinde olmamız gerekli..
Bari bugün kanguruya atayımda İstinye Park'a gideyim..
Zaten Mothercare'de 11-15 kasım arası pırlantalı ürünlerde %50 indirim var.. Haberiniz olsun kızlar.. Belki bakmak isteyenler olur.. Az çeşitte üründe de olsa güzel şeyler buluyorum bazen..

Herkese kolay gelsin bende kahvaltımı hazırlıyayım bari..

günaydın kızlar. dün gece dualarınız sayesinde kızım sabah 8 e kadar hiç uyanmadan uyudu. ben bu sıpayı çok seviyorum yaa

Herkes bebeklerin uyku düzeninin bozuldugunda bahsetmiş.Çok zor gerçektende.Benimde oğlum 5:30'da kalktı ve asla uyumak istemed,taki şu saate kadar.Daha yeni aldım ayağıma ve sallıyorum.Bakalım ne kadar uyuyacak!!Artık odasından resmen beni bağırarak çağırıyor kereta ..ve beni gördüğü zaman atletik sporcular gibi ayakları 100 km hızla çalışıyor sabah sabah bu nasıl bir enerji maşallah anlamadım...Alıyorum babasıyla aramıza yatıyorum,karnı tok oluyor o saatlerde,sonra tam 40 dakika vıdı vıdı vıdı vıdı bıkmadan usanmadan konusuyor artık güne nasıl başladığımızı siz anlayın..

hemen hemen hepsi aynı son günlerde kendilerini falan keşfediyolar ya uyumayı zaman kaybı olarak görüyolardır belki...
ben de akmerkeze gideyim mothercare e bakayım bari hava da güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…