hamileyken sütüm çok olur diye saklama poşetleri almıştım.sözüm ona buzluğa istiflicektim..ama nerdeee..dişleri çıkmadan pes edeceğim aklıma gelmezdi..ama napayım cidden çok acıdı canım..o an acıdan sinirle tepki verebilirim..en iyisi sağmak ...hiç sütüm gelmeyince dek sağıcam..kaç günm kaç hafta kaç ay sürer bilmiyorum ama aylaca sadeec sağarak kuzularını besleyen arkadaşlar olduğunu düşünürsem elimden geleni yapıcam..
sıpam uyudu,yatırdım..dinlene dinlene sağdım..55 c anca çıktı.üzerine 55 cc de keçi sütü ekleyeyim diyorum..buzdolabına koydum..eşim sabah altlarını aldıktan sonra paylaştırır,mama takviyesi yapar artık...
uyuyup dinleneyim,iyi geceler diliyorum ve öpüyorum...
günaydınnnnnnn...
kızımı biraz önce emzirdim geri uyudu sanırım 1 saat daha uyur..oğlan da henüz uyanmadı.
onlar uyanmadan bulaşık makinesindeki temizleri yerkeştireym..nefret ediyorum şu temizleri yerleştirmekten..sonrada kahvaltıyı hazırlayım.
kızım gece yine en uzun 2,5 saat uyudu..
Ne güzel 4-5 saat kesintisiz uyurdu..
Neyse , hayırlısı olsun, düzelecek daha iyi olacak....diyor:) ve kendimi mutfağa atıyorum güzelll anneleeeeeeerrrrrrrrrr...........
günaydın kızlar.............
herkese gunaydin
uzun bir aradan sonra geldim
benim oglumun daha ishali durmadi gibi birsey nedenini bulamadik mikrobik birsey yokmus
ogle takiliyoruz artik tum duzeni bozuldu tabi
kucagimda uyumaya alisti emzirmek icin uyutuyordum kucagimda artik hep ogle istiyor
bu gecede nedendir bilinmez her iki saatte bir kalkti
ortada duzen falan kalmadi
sizler nasilsiniz bakalim
günaydın kızlar. dün gece dualarınız sayesinde kızım sabah 8 e kadar hiç uyanmadan uyudu. ben bu sıpayı çok seviyorum yaa
Kızım Zeynep'in de düzeni bozuldu. Gündüz uyku uyumak nedir bilmiyor artık..
Gece uykusu bu nedenden dolayı 2 saat erkene çekilerek saat 8 de başlıyor.
Gece 2,5 ta uyanıyor ve 5,5 - 6 da..
Sabah 6 dan beri ayakta ve hep kucağımda olmak istiyor.
Ne süt sağabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne başka bişey..
N'oldu bu çocuklara ayol, toptan nazara mı geldik ne..
Topik olarak kendimizi okutsak mı acaba, anlamadım gitti..
Benim kız gündüz sırtı yere gelsin istemiyor, güreşçi mi olacak nedir bilemiyorum..
Sırtı yere gelince sanki etini koparmışlar gibi basıyor yaygarayı..
İlla ki kucağımda olacak, o daaa oturur vaziyette olmayacağım, kesin ayakya yürüyor olmam gerekli..
Yoksaaa kıyamet kopuyor.. Oyun halısında da sıkılıyor hemen..
Sanırım tam bir geçiş sürecindeyiz..
Birde benim kız çakı gibi duruyor, dimdik.. Hep basmak istiyor.. Yüz üstü zaten hayatta yatıramıyorum, 2-3 dakikaya bile tahammülü yok.. Onun için hep bir hareket halinde olmamız gerekli..
Bari bugün kanguruya atayımda İstinye Park'a gideyim..
Zaten Mothercare'de 11-15 kasım arası pırlantalı ürünlerde %50 indirim var.. Haberiniz olsun kızlar.. Belki bakmak isteyenler olur.. Az çeşitte üründe de olsa güzel şeyler buluyorum bazen..
Herkese kolay gelsin bende kahvaltımı hazırlıyayım bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?