2010 Temmuz Anneleri : )

Allah yardımcın olsun. bi günleri bi günlerini tutmuyo. ama her halleri güzel ya :))

ilke de çığlık atıyo resme beni çağırıyo içerdeysem falan:))
bir de ben biriyle telefonla konuşurken kendiyle konuştuğumu zannedip kahkaha atıyo şapşalcım

Kızlar benimkini yatıralı yaklaşık yarım saat oldu..
Odasının kapısından baktığımda şimdi ne göreyim.. Uyanmış ve büyük bir dikkatle ellerini inceliyor..
''Hmm sanırım bunlar benim ellerim, çok ilginç'' diye de içinden geçiriyordur eminim...
Neyse ben kahvaltıma dönüyorum yoksa her an çığlık çığlığa beni çağırabilir..

Ya bebeklerin en sevdiğim dönemleri işte bu ellerine şaşkın şaşkın baktığı dönemler.. bayılıyorum o hallerine bende

Ya bebeklerin en sevdiğim dönemleri işte bu ellerine şaşkın şaşkın baktığı dönemler.. bayılıyorum o hallerine bende

ya kızlar ne dicem, bizim bu temmuz bebişleri diğer bütün ayların ya da yılların bebeklerinden daha güzel. hepsi güzel bi de. hiç çirkin bebek çıkmadı bizden. neden yahu?:97:

ya kızlar ne dicem, bizim bu temmuz bebişleri diğer bütün ayların ya da yılların bebeklerinden daha güzel. hepsi güzel bi de. hiç çirkin bebek çıkmadı bizden. neden yahu?:97:

bence de şilancım katılıyorum sana.
resimlere bakarken anaa bu daha güzelmiş, yok yok bu daha güzelmiş falan diyorum

günaydın herkese..
bugün okul yok kızımla başbaşayız..şimdi uyttum size bakıyım dedim..
hep sizi takip ediyorum ama bir fırsat bulup yazamıyorum..
herkes iyi maşallah

ilke de çığlık atıyo resme beni çağırıyo içerdeysem falan:))
bir de ben biriyle telefonla konuşurken kendiyle konuştuğumu zannedip kahkaha atıyo şapşalcım

ayynenn
ya bazen diyorum ki bütün herksin anlattıkları uyuyo kızıma
dönem dönem gelişim değişiklikleri bukadarmı aynı olur
çok yazamasamda burayı takip etmek çok güzell iyiki varsınız

günaydın herkese..
bugün okul yok kızımla başbaşayız..şimdi uyttum size bakıyım dedim..
hep sizi takip ediyorum ama bir fırsat bulup yazamıyorum..
herkes iyi maşallah

günaydınn
ben 1 yıl ücretsiz izin aldım
kızımla hep başbaşayım
ama özlüyorum okulu yaa

vaay bak sen cücülere nasıl da kuvvetlenmişler yerim ben onlarıı
canım yalnız emzirmeyi sakın kesme
canın acıdığnda bırak sağ ama hergün az da olsa muhakkak emzir
çok arkadaşım var sadece sağmaya başladılar sütleri kesildi
daha bebişlerimzin anne sütüne çok ihtiyacı var

kızlar 1 haftadır ceren yabancılara karşı tepki göstermeye başladı
babası ben ve annemler dışında kim kucağına alsa ağlıyor
başka eve gitsek huzursuz hep
ama eve gelince hiçbişeyi kalmıyo yatağına yatıyo oyuncaklarıyla çok mutlu oluyo
doktora sorduk
sizleri ayırt etmeye başlamış işte ne güzel dedi
ama hep böylemi olacak ki

benimkide bu aralar öyle..sanırım etrafı ve insanları tanımaya başlıyorlar..
yabancı birinin kucağına gidince önce dudaklar büzülüyor sonra bir iç çekmece sonrasında kıyamet kopuyor :)) tabi bizde Dhehe

sütünüz el verdiğince emzirin yavrularınızı arkadaşlar.sizin emzirme durumlarınızı okudukça çok imreniyorum.ben de hep emziricem mutlaka diyordum ama şartlar elvermedi sütüm kaçtı.olsun allah a şükür bebeğim mamayla da olsa doyuyor en azından.beni emmesini çok özledim valla.emzirirken ayrı bir bağ oluyor yavrularla aramızda.iyiki burası var ve iyiki birçok şeyi paylaşıyoruz.

canım ilk 1-2 ay memeyi tutamıyorlardı zaten 2 haftaları küvezdeydi ve o süre içinde hep sağdım..bu güne kadar günde 4 kez sağıyorsam 4 kez de emzirdim..2 sıpayı emzirmek tek sıpa emzirmek kadar kolay değil..tek oldumu al saatlerce sıpan ne zaman isterse emzir..ama 2 tane ile çok zor...yardım edenim yok..hiç sütümün gelmemesinden iyidir..eşim akşamları elinden geldiğince yardım ediyor..bir kadın gibi olamaz yardımı elbette..artık canım çok acıyor,emziremicem yani..5 aydır hem emziriyorum hem de sağıyorum..zaten mama ağırlıklı besleniyorlar..şimdiye dek ne azaldı ne de arttı sütüm...ek gıdalara da geçtik. dr tavsiyesi ile.....

hiç bir zaman sütümle doymadılar ..anca 1-2 öğün doymuşlardır gün içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…