Herkes bebeklerin uyku düzeninin bozuldugunda bahsetmiş.Çok zor gerçektende.Benimde oğlum 5:30'da kalktı ve asla uyumak istemed,taki şu saate kadar.Daha yeni aldım ayağıma ve sallıyorum.Bakalım ne kadar uyuyacak!!Artık odasından resmen beni bağırarak çağırıyor kereta ..ve beni gördüğü zaman atletik sporcular gibi ayakları 100 km hızla çalışıyorsabah sabah bu nasıl bir enerji maşallah anlamadım...Alıyorum babasıyla aramıza yatıyorum,karnı tok oluyor o saatlerde,sonra tam 40 dakika vıdı vıdı vıdı vıdı bıkmadan usanmadan konusuyor artık güne nasıl başladığımızı siz anlayın..
Herkes bebeklerin uyku düzeninin bozuldugunda bahsetmiş.Çok zor gerçektende.Benimde oğlum 5:30'da kalktı ve asla uyumak istemed,taki şu saate kadar.Daha yeni aldım ayağıma ve sallıyorum.Bakalım ne kadar uyuyacak!!Artık odasından resmen beni bağırarak çağırıyor kereta ..ve beni gördüğü zaman atletik sporcular gibi ayakları 100 km hızla çalışıyorsabah sabah bu nasıl bir enerji maşallah anlamadım...Alıyorum babasıyla aramıza yatıyorum,karnı tok oluyor o saatlerde,sonra tam 40 dakika vıdı vıdı vıdı vıdı bıkmadan usanmadan konusuyor artık güne nasıl başladığımızı siz anlayın..
ilke de çığlık atıyo resme beni çağırıyo içerdeysem falan:))
bir de ben biriyle telefonla konuşurken kendiyle konuştuğumu zannedip kahkaha atıyo şapşalcım
Allah yardımcın olsun. bi günleri bi günlerini tutmuyo. ama her halleri güzel ya :))
Kızlar benimkini yatıralı yaklaşık yarım saat oldu..
Odasının kapısından baktığımda şimdi ne göreyim.. Uyanmış ve büyük bir dikkatle ellerini inceliyor..
''Hmm sanırım bunlar benim ellerim, çok ilginç'' diye de içinden geçiriyordur eminim...
Neyse ben kahvaltıma dönüyorum yoksa her an çığlık çığlığa beni çağırabilir..
Ya bebeklerin en sevdiğim dönemleri işte bu ellerine şaşkın şaşkın baktığı dönemler.. bayılıyorum o hallerine bende
ya kızlar ne dicem, bizim bu temmuz bebişleri diğer bütün ayların ya da yılların bebeklerinden daha güzel. hepsi güzel bi de. hiç çirkin bebek çıkmadı bizden. neden yahu?:97:
ya kızlar ne dicem, bizim bu temmuz bebişleri diğer bütün ayların ya da yılların bebeklerinden daha güzel. hepsi güzel bi de. hiç çirkin bebek çıkmadı bizden. neden yahu?:97:
ilke de çığlık atıyo resme beni çağırıyo içerdeysem falan:))
bir de ben biriyle telefonla konuşurken kendiyle konuştuğumu zannedip kahkaha atıyo şapşalcım
günaydın herkese..
bugün okul yok kızımla başbaşayız..şimdi uyttum size bakıyım dedim..
hep sizi takip ediyorum ama bir fırsat bulup yazamıyorum..
herkes iyi maşallah
almina sıpası da öyle..off ya her gece aynı....
ben de öyle yapıyorum..hatta mamaya havuç suyu elma suyu falan da ilave etmeye başladım..sulu gıdaları kaşıkla vermekte çok zorlanıyorum..püre kıvamındaysa eh işte...
doğum kilosu benim sıpaların doğum kilosuna göre maşallah çok iyiymiş..kızım 1780 gr,oğlum 1 650 gr dı..1500 gr a düşmüşlerdi küvezde..eve geldiklerinde daha 2 kilo bile yoktular..çok zor düşük kilolu sıpalara..bakmak..hele izmirin sıcağında çok zordu..
kilosu gayet iyi kızının maşallah canımkilosu fazla olan bebek illaki sağlıklı anlamına gelmiyor..
ben sanırım istemesem de artık emzirmeyi kesicem..daha çok sağmaya çalışıcam..kuvvetlendi sıpalarım damakları ile ısırıyorlar..az evvel çığlığı bastım acımdan,gözümden yaş geldi...göğüs ucumu koparcak sandım...sağıp vericem olduğu kadar...
günaydınn
ben 1 yıl ücretsiz izin aldım
kızımla hep başbaşayım
ama özlüyorum okulu yaa
kızlar 1 haftadır ceren yabancılara karşı tepki göstermeye başladı
babası ben ve annemler dışında kim kucağına alsa ağlıyor
başka eve gitsek huzursuz hep
ama eve gelince hiçbişeyi kalmıyo yatağına yatıyo oyuncaklarıyla çok mutlu oluyo
doktora sorduk
sizleri ayırt etmeye başlamış işte ne güzel dedi
ama hep böylemi olacak ki
vaay bak sen cücülere nasıl da kuvvetlenmişler yerim ben onlarıı
canım yalnız emzirmeyi sakın kesme
canın acıdığnda bırak sağ ama hergün az da olsa muhakkak emzir
çok arkadaşım var sadece sağmaya başladılar sütleri kesildi
daha bebişlerimzin anne sütüne çok ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?