2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba arkadaşlar az önce 2009 temmuz bebişlerinin son hallerine baktım ne tatlılar yaaa tam yemelik bizimkilerde bi an önce o kadar olsalar ne güzel olurdu:):):):

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar meme absesinin ne olduğunu bende bilmiyordum hep süt birikmesidir diye öteliyodum ama artık ağrısına dayanamaz olmuştum kırmızı olan yer iyice koyulaşmaya başlamıştı gittim doktora bunun sütten değil bebeğin ağzındaki bakteriden yara olan anne göğsünden içeri girip apse yaptığını bundan kaynaklandığını öğrendim ilk kez duyduğum bişeydi bu konuda bilinçsizliğimin sonucu sütümün kesilmesi oldu artık bilinçlendim Allahım bi evlat daha nasip ederse en ufak bi şişlikte hemen doktora gitmem gerektini biliyorum artık çünkü süt şişliği daha farklı oluyo herkes süttür dedi sürekli emzirdiğim halde nasıl şişer birikir diye şaşırıyodum bende neyse napalım daha büyük dert vermesin Rabbim

Slm kızlar,
Uzun bir aradan sonra sonunda geldim yine:)))
Nassınız bakalım?

merhaba herkese...
güneşli bir İzmir günü, çok iç açıcı bugün buralar.

Merhaba Nazocum,
Kızın nasıl büyümüş maşallah ben görmeyeli,
Profil resmine yani avatarına bayıldım,
Ceren Hanım olmuş artık bu valla,
Maşallah küçük hatuna...

Merhaba Nazocum,
Kızın nasıl büyümüş maşallah ben görmeyeli,
Profil resmine yani avatarına bayıldım,
Ceren Hanım olmuş artık bu valla,
Maşallah küçük hatuna...

canım benim merhaba...
büyüdü tabiii teyzesi :)) genç kız oldu artık :97:
teşekkürler ediyoruz..
senin Rüzgar'ın nasıl bakalım ???

canım benim merhaba...
büyüdü tabiii teyzesi :)) genç kız oldu artık :97:
teşekkürler ediyoruz..
senin Rüzgar'ın nasıl bakalım ???

Rüzgarım hafta sonu biraz soğuk almış,
Kök kök öksürüyordu,doktora götürdük,
Sulandırılan bi şurup verdi,
Onu veriyoruz hafta sonundan beri,
öksürük geçti ama bu seferde ,
Kakasında kan gördüm dün bugün biraz daha fazlaydı,
Babamız okuldan gelince doktora götürücez,
İnşallah önemli bişey çıkmaz,
Belki de içtiği şuruptandır diyorum.

çok çok geçmiş olsun. Umarım önemli bişey çıkmaz canım..
Cereninde kakasında yaklaşık 1 ay kadar önce kan pıhtıları görmüştüm. 2 kere kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmadı. doktor poposunda çatlak olabileceğini söyleyerek bephanten verdi. 3 gün kullandım. şimdilik yok ama yine olursa belki tekrar tahlil ister.

Sizlerle muhabbeti özlemişim kızlar
çok zaman duygularıma tercüman olan sizlere yeniden merhaba demek bile içimi rahatlattı doğrusu

canim cok gecmis olsun

kakasinda kan olayi bizdede var maalesef nedenini henuz bulamadik

gunde uc kere tahlile gonderdigimi biliyorum kakasini

bizimkinde biraz da mukus var ara sirada kivamsiz oluyor

dun kan yoktu bugun yine gordum doktorda mikrobik birsey yok diyor

hatta ben iki doktora birden gidiyorum ama sonuc yok

bu arada ruzgarda fazla yapiyordu galiba kakasini bizimki 6/7 kere yapiyor

insallah onemli birsey degildir

fulik canim sanada gecmis olsun

anam ne zor ismis cocuk buyutmek cesit cesit seyler duyuyorum buradan

fulik canim sanada gecmis olsun

anam ne zor ismis cocuk buyutmek cesit cesit seyler duyuyorum buradan

teşşekkür ederim canım benim oğlanda antibiyotik alıyo günde en az 7 kere kakasını yapıyodur pişiğide bi türlü geçmiyo bez yetiştiremiyorum artık doktor hastalıktan sonra olur dedi ne biliyim

slm hanımlar,bugün kızım yüreğimi ağzıma getirdi.tam derse girerken bakıcısı aradı çok kusuyor çok halsizleşti diye.koştur koştur gittim canım kızım sapsarı kesilmiş kolunu oynatacak hali kalmamıştı,çok halsizdi. babası da geldi doktora götürdük.

dolaptaki süt rezervlerimiz bittiği için bugün mama içsin dedik ama mama ağır kızıma.yazın da bir kere vermiştim o zaman da kusmuştu.birde kaka yoktu 7. günüydü bugün.dün doktor 2-3 gün daha bekleyin demişti.röntgen çekildi karnından ir sorun yok bağırsaklar çok dolu değil dedi.ama fitil verdik artık bugün.babasının da benimde ömrümden ömür gitti bugün.onlara gelen dertler bizlere gelse de kuzucuklar acı çekmese :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…