slm hanımlar,bugün kızım yüreğimi ağzıma getirdi.tam derse girerken bakıcısı aradı çok kusuyor çok halsizleşti diye.koştur koştur gittim canım kızım sapsarı kesilmiş kolunu oynatacak hali kalmamıştı,çok halsizdi.babası da geldi doktora götürdük.
dolaptaki süt rezervlerimiz bittiği için bugün mama içsin dedik ama mama ağır kızıma.yazın da bir kere vermiştim o zaman da kusmuştu.birde kaka yoktu 7. günüydü bugün.dün doktor 2-3 gün daha bekleyin demişti.röntgen çekildi karnından ir sorun yok bağırsaklar çok dolu değil dedi.ama fitil verdik artık bugün.babasının da benimde ömrümden ömür gitti bugün.onlara gelen dertler bizlere gelse de kuzucuklar acı çekmese :84:
geçmiş olsun canım.Allah daha kötülerinden sakınsınslm hanımlar,bugün kızım yüreğimi ağzıma getirdi.tam derse girerken bakıcısı aradı çok kusuyor çok halsizleşti diye.koştur koştur gittim canım kızım sapsarı kesilmiş kolunu oynatacak hali kalmamıştı,çok halsizdi.babası da geldi doktora götürdük.
dolaptaki süt rezervlerimiz bittiği için bugün mama içsin dedik ama mama ağır kızıma.yazın da bir kere vermiştim o zaman da kusmuştu.birde kaka yoktu 7. günüydü bugün.dün doktor 2-3 gün daha bekleyin demişti.röntgen çekildi karnından ir sorun yok bağırsaklar çok dolu değil dedi.ama fitil verdik artık bugün.babasının da benimde ömrümden ömür gitti bugün.onlara gelen dertler bizlere gelse de kuzucuklar acı çekmese :84:
ben her foto ekledikleirnde bakıyorum.hepsi çok tatlı maş ları var.bir ka.ına bayıldım.bende hep düşünüyorum seneye bizde eklermiyiz diyemerhaba arkadaşlar az önce 2009 temmuz bebişlerinin son hallerine baktım ne tatlılar yaaa tam yemelik bizimkilerde bi an önce o kadar olsalar ne güzel olurdu:):):):
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsungeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar meme absesinin ne olduğunu bende bilmiyordum hep süt birikmesidir diye öteliyodum ama artık ağrısına dayanamaz olmuştum kırmızı olan yer iyice koyulaşmaya başlamıştı gittim doktora bunun sütten değil bebeğin ağzındaki bakteriden yara olan anne göğsünden içeri girip apse yaptığını bundan kaynaklandığını öğrendim ilk kez duyduğum bişeydi bu konuda bilinçsizliğimin sonucu sütümün kesilmesi oldu artık bilinçlendim Allahım bi evlat daha nasip ederse en ufak bi şişlikte hemen doktora gitmem gerektini biliyorum artık çünkü süt şişliği daha farklı oluyo herkes süttür dedi sürekli emzirdiğim halde nasıl şişer birikir diye şaşırıyodum bende neyse napalım daha büyük dert vermesin Rabbim
geçmiş olsun öncelikle
Rüzgarım hafta sonu biraz soğuk almış,
Kök kök öksürüyordu,doktora götürdük,
Sulandırılan bi şurup verdi,
Onu veriyoruz hafta sonundan beri,
öksürük geçti ama bu seferde ,
Kakasında kan gördüm dün bugün biraz daha fazlaydı,
Babamız okuldan gelince doktora götürücez,
İnşallah önemli bişey çıkmaz,
Belki de içtiği şuruptandır diyorum.
slm hanımlar,bugün kızım yüreğimi ağzıma getirdi.tam derse girerken bakıcısı aradı çok kusuyor çok halsizleşti diye.koştur koştur gittim canım kızım sapsarı kesilmiş kolunu oynatacak hali kalmamıştı,çok halsizdi.babası da geldi doktora götürdük.
çok çok geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım.Allah daha kötülerinden sakınsın
ben her foto ekledikleirnde bakıyorum.hepsi çok tatlı maş ları var.bir ka.ına bayıldım.bende hep düşünüyorum seneye bizde eklermiyiz diye
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun öncelikle
canım kan benim kızımın kakasından da gellmişti.ii üç kez.doktor idrar kültürü idrar tahlili yaptırdı.idrarında enfeksiyon kapmıştı.antibiyotik kullandık geçti.kakasınada daha gelmesse tahlil yaptırmaya gerek yok dedi.sonra benim kızımda öksürük oldu ama çok az.bende aldım sulandırlmalı şurup eşim kullandırtmadı.herşeye karışıyor
geçmiş olsun canım.:94:
misscapris, teacherofalt geçmiş olsun kızlarrrrrrrrrr
bahar gökcek bebeklerinizin emmesi düzeldimi.alıyormu artık gögsünüzü kızlar.benim sütüm yok.oldugu zaman emdiriyorum içiyor.
TEACH..sizinkiler neden gelmemiş misafirler?:)
bahar gökcek bebeklerinizin emmesi düzeldimi.alıyormu artık gögsünüzü kızlar.benim sütüm yok.oldugu zaman emdiriyorum içiyor.
hamileli,kden mi şüpheleniyorsun.herşeyin hayırlısı ama deilsindir hepimiz o şüphelere düşüyoruz bişi çıkmadı hiç birimizde.canım mamadansa emmesi daha güzel sevindimdut yiyorum, kişniş,rezene ve ısırgan karışımı çay içiyorum aklıma geldikçe :) dr. mama ver dedi ama hiç vermiyorum. benim pimpirikliğim ve zorlamam sanırım etkilemiş kızımı, şimdi ne zaman ağlarsa o zaman veriyorum maşallah fena değil.. evimiz dışında emerken daha çok sorun yaşadığımı farkettim. gezerken çok mutlu ama emmeye gelince pek istemiyor. yalnızken süt içmeyi seviyor bizimki :) c.tesi dr.a gidicez merakla o günü bekliyorum.. sorduğun için sağol canım.
fulik, teacherofelt ve misskapris geçmiş olsun.
bu arada son günlerde sanki zemin kayar gibi oluyor bana, direkt avizeye bakıyorum.dünden beri yok gibi. arkadaşım hamileyken bu sorunu yaşamıştı, vertigodan şüphelenmişlerdi. başka birşey çıkmıştı kulakla ilgili. umarım bana öyle geliyordur, pek önemsemedim. geçer inşallah..
canim benim oglum hala emmek istemiyor ama ben uyku saatlerini emme zamanina gore ayarlamaya calisiyorum
kucagimda emzikle uyutuyorum o zaman aliyor
kilo alimi simdilik iyi diyor doktor zorlaniyorsun ama bu sekilde devam dedi
hamileli,kden mi şüpheleniyorsun.herşeyin hayırlısı ama deilsindir hepimiz o şüphelere düşüyoruz bişi çıkmadı hiç birimizde.canım mamadansa emmesi daha güzel sevindim
canım ikiniz içinde çok sevindim.oh emsinler sütünüz daha da bollaşır inşş.darısı benim başıma
Türkan'ı bende seviyorum ama çoğu zaman izleyemiyorum barış bırakmıyo(
sezeryan doğum yapan arkadaşlar ameliyat yaranız iyileşti mi
benimki son günlerde acımaya başladı nedense ve hala deri rengine dönmedi
eşim doktora git diyo ama ben ihmalkarlık yapıyorum
benim acı yok, sadece bi yere çarparsam falan bi acı oluyor anlık. az önce zeynep ayağıyla bastırdı güç almak için karnıma o zaman acıdı biraz. normalde hiç yok ama.. rengide morumsu bir çizgi var senin ne renk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?