benmde eğer ağır iş yaparsam acıma oluyor..bu arada benm dikiş yerimde tam dümdüz olmadı ya niyeki acaba...
Türkan'ı bende seviyorum ama çoğu zaman izleyemiyorum barış bırakmıyo(
sezeryan doğum yapan arkadaşlar ameliyat yaranız iyileşti mi
benimki son günlerde acımaya başladı nedense ve hala deri rengine dönmedi
eşim doktora git diyo ama ben ihmalkarlık yapıyorum
genelde pembe benim çizgimde
durup durukende sancı yapıyor arada anlamadım gitti
kızlar ben uzun zamandır yokum nasılsınız? valla çok merak ettim hepinizi internetim yeni yapıldı artık ara ara girerim oğlan izin verdikçe.umarım herkes iyidir.
aa meraba, ben de seni düşünüyodum kaç gündür.
heralde dönmedi daha izmirden diye düşünmüştüm...
genelde pembe benim çizgimde
durup durukende sancı yapıyor arada anlamadım gitti
kızlar ben uzun zamandır yokum nasılsınız? valla çok merak ettim hepinizi internetim yeni yapıldı artık ara ara girerim oğlan izin verdikçe.umarım herkes iyidir.
fulik, misskapris,teacherofelt kızlar çok geçmiş olsun.
hayatım KK
geçen gece rüyamda laylaylomu gördüm ben yarüyamda kk da konusuyorum laylayloma cevap yazıyorum ama o değilmiş başka biri onun adına benzer nik almışmış kızıyorum kimsin sen falan diyorum
kızlar yarın memlekete gidiyorum 10 gün yokum
şimdiden herkese iyi bayramlar öpüyorum sizi ve tatlı kuzularınızı...
Allah a emanet olun...
benimki de aynen senin ki gibi acıyor,birden bıçak gibi saplanıyor ağrı ameliyat yerime beynimden vurulmuşa dönüyorum ama özellikle sağ tarafım daha çok ağrıyor.
doktor ilk kesmeye oradan başlamıştır ilk neşter yeri ağrırmış doktor öyle demişti doktorunun ne tarafta durduğunu hatırlıyonmu benimde sağ tarafım ağrıyordu dr.solumdaydı
ay çok güldüm canım.bende bir keresinde hastanede ikizlere hamile bir kadın görmüştüm.konuşmuştuk.suratıdada almina benziyordu.geçen düşünyorum acaba omuydu diye ama istanbulda ne alaka.bide boyu kısaydı alminanın uzunmuş.bende öyleyim kk ile yatıp kalıcam yakında.eşim kızıyor girme diye:))
şunda arka arkaya deprem oldu ama şiddeti az allaha çok şükür ama elim ayağım titredi acaba evden çıksak mı 2 çocuğu hazırlamak falan ayy allah acısın yarabbim çok korktum
kızlar ben kaçıyorum kızım kocam uyudu ben de uyuyayım yeterince gergin bir gün geçirdim. yarına süt toplamaya uğraştım şu an ancak 170 ml birikti umarım yarın sabah biraz daha sağabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?