2010 Temmuz Anneleri : )

canım ameliyat izi öyle 3-5 ayda hemen geçmez..

fulik, misskapris,teacherofelt kızlar çok geçmiş olsun.
hayatım KK
geçen gece rüyamda laylaylomu gördüm ben ya rüyamda kk da konusuyorum laylayloma cevap yazıyorum ama o değilmiş başka biri onun adına benzer nik almışmış kızıyorum kimsin sen falan diyorum
kızlar yarın memlekete gidiyorum 10 gün yokum
şimdiden herkese iyi bayramlar öpüyorum sizi ve tatlı kuzularınızı...
Allah a emanet olun...

Son düzenleme:
kızlar ben uzun zamandır yokum nasılsınız? valla çok merak ettim hepinizi internetim yeni yapıldı artık ara ara girerim oğlan izin verdikçe.umarım herkes iyidir.

aa meraba, ben de seni düşünüyodum kaç gündür.

heralde dönmedi daha izmirden diye düşünmüştüm...

canım döndüm 1 ay oldu ama fırsat bulup interneti yaptıramadım. telefonumuzu iptal ettirmiştik bir sebepten tekrar başvurmak zaman aldı. burda herkes iyi mi bir problem yoktur işallah bebekler ve anneler herkes iyi değilmi

Benim ilk doğumumda sezeryandı izi vardı ki zaten 2ci doğumumda yine aynı yerden açıldı temizlendi tekrar yapıştırıldı yani dr.öyle dedi sezeryan doğumun izi herzaman bize baki anladığım kadarıyla o hep kalacak ama ağrı olmaz ama üstünden en 1 yıl gerekli sanırım benimkide bazen kızarıyo banyo yapıp kuruluyorum güzelce sonrada bepanten yada sebamed sürüyorum geçiyor ama ben kiloluyum yani dikiş yerlerimi örtüyor göbek terliyor ondan oluyor yani

genelde pembe benim çizgimde
durup durukende sancı yapıyor arada anlamadım gitti

benimki de aynen senin ki gibi acıyor,birden bıçak gibi saplanıyor ağrı ameliyat yerime beynimden vurulmuşa dönüyorum ama özellikle sağ tarafım daha çok ağrıyor.

ay çok güldüm canım.bende bir keresinde hastanede ikizlere hamile bir kadın görmüştüm.konuşmuştuk.suratıdada almina benziyordu.geçen düşünyorum acaba omuydu diye ama istanbulda ne alaka.bide boyu kısaydı alminanın uzunmuş.bende öyleyim kk ile yatıp kalıcam yakında.eşim kızıyor girme diye:))

benimki de aynen senin ki gibi acıyor,birden bıçak gibi saplanıyor ağrı ameliyat yerime beynimden vurulmuşa dönüyorum ama özellikle sağ tarafım daha çok ağrıyor.

doktor ilk kesmeye oradan başlamıştır ilk neşter yeri ağrırmış doktor öyle demişti doktorunun ne tarafta durduğunu hatırlıyonmu benimde sağ tarafım ağrıyordu dr.solumdaydı

kızlar ben kaçıyorum kızım kocam uyudu ben de uyuyayım yeterince gergin bir gün geçirdim. yarına süt toplamaya uğraştım şu an ancak 170 ml birikti umarım yarın sabah biraz daha sağabilirim

şunda arka arkaya deprem oldu ama şiddeti az allaha çok şükür ama elim ayağım titredi acaba evden çıksak mı 2 çocuğu hazırlamak falan ayy allah acısın yarabbim çok korktum

aaa hastanedeki kız çok güzelmiş o zaman

Son düzenleme:
2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- kuşadası körfezi (ege denizi)
2010.11.11 21 : 45 : 51 37.8645 27.3665 5.3 -.- 3.4 -.- selçuk (izmir)
2010.11.11 21 : 15 : 54 37.9037 27.3720 5.9 -.- 3.7 -.- selçuk (izmir)

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

bugün iş görüşmem vardı.

zar zor iş kıyafeti uydurarak gittim biranda kendimi çok garip hissettim.

anladım ki hayattan tamamen kopmuşum..

eve kapanmak insanın kendine güvenini azaltıyor bunu tespit ettim..

bakalım hayırlısı olsun...

kızlar ben kaçıyorum kızım kocam uyudu ben de uyuyayım yeterince gergin bir gün geçirdim. yarına süt toplamaya uğraştım şu an ancak 170 ml birikti umarım yarın sabah biraz daha sağabilirim

ben de dün gece 1den öğlen 1 e kadar sağa sağa anca 135 ml biriktirebildim..içtiler tabi..gece tekrar sağıcam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…