Sizlerin desteği ve duaları ile şimdilik iyi haberlerle geldim.
2 hafta sonra da Allah'ın izniyle iyi haberlerle gelmeyi umut ediyorum ve inanıyorum.
Papatya'cım tahminim zaten bulantılar 6. haftadan sonra iyice baş göstermeye başlıyor. Hep birlikte bu sıkıntıları atlatıcaz canım. Azar azar ağzına bişeler atıştırmayı dene biraz daha rahatlayacaksındır. Atıyorum ağzına 2 ceviz at veya 2 fndık yani sevdiğin şeylerden sık sık ve çok az yiyerek bu durumu atlatabilirsin. Mide boş kaldıkça rahatsızlığın artar canım...
hoşgeldin tatlıımmmmm
geçmiş olsun canımm
benimde mide bulantım pek yok ama midem çok şişiyor hatta eşim aaa senin karnın çıktı bile diyorkaydirigubbakcemile3
mide bulantım ancak yemekten sonra oluyor oda az,gerçi ben hafta olarak sizden geriyim o yüzdende olabilir
mide şikayetlerimiz yavaş yavaş başlıyor galiba kafamçokkarıştı
canım sağol kaydirigubbakcemile5
bencede su içmemiz konusunda birbirimize telkin yapalım,hatırlatalım
haa birde siz maden suyu içiyormusunuz kızlarr faydası varmıdır acaba
canım ben midem bozuk diye iki akşam maden suyu içtim ama bilmiyorum faydası zararı varmıdır...Rahatlattı beni enazından ben içine limon sıkıpta içiyorum maden suyunu....
Burdayımm tatlımm:)))
Sen doktora gitmeye karar vermişsin sanırımm...
verdm gibi papatyacım,çünkü gitmediğim için içim içimi yiyor
bir an önce gideyim diyorum allah korusun bir problem varsa erken çözüm bulunsun diyorum
ama ilk gittiğimdede hemen hem keseyi göreyim hem kalp atışını duyayım diyorum
çok kararsızım
beklemelimiyim gitmeliyim karışığım
aslında bana bıraksan nerdeyse dr.un kapısında yatcam :))
ayy paranoyak oldum ben yaakafamçokkarıştı
verdm gibi papatyacım,çünkü gitmediğim için içim içimi yiyor
bir an önce gideyim diyorum allah korusun bir problem varsa erken çözüm bulunsun diyorum
ama ilk gittiğimdede hemen hem keseyi göreyim hem kalp atışını duyayım diyorum
çok kararsızım
beklemelimiyim gitmeliyim karışığım
aslında bana bıraksan nerdeyse dr.un kapısında yatcam :))
ayy paranoyak oldum ben yaakafamçokkarıştı
Herkese güzel bir gün diliyorum..a.s.
Çubukçum kese görmek için daha erken..Benden bir kaç gün önde gibi görünüyorsun yanılmıyorsam..1 buçuk 2 hafta sonra hem keseyi hem de kalp atışlarını görebilirsin..:1hug:
Bu arada günde bir şişe maden suyunun hamilelikte yararlı olduğunu okumuştum..Maden sodası değil ama..maden suyu..
Canımsın yaaopuyorumnanaktan
Git canım git en azından için rahat etmiş olur...
Kafandaki soru işretlerinden kurtulmuş olursun...
Yoksa gerçekten insan çok tuhaf oluyor...
bende istiyorum inş..bugün 6.haftamıza girdik bakalımm...Artık kesemiz görünür inş..
Ama ben içime sinen bir doktor bulamadım...
Bakalım ne olacak soruştuyorum herkese ama bu sefer kafam daha da karışıyor..
Hayırlısı artık inş.hepimiz için..
Arkadaşlar ukalalık etmek gibi olmasın ama 4 haftalıkken kese görünmez daha...Azcık daha sabredin arkadaşlarım..
çubukçum anlamadım 5+3 haftalıkmısın ? cetvelin 4+5 diyor ?
5+3 hafta olunca 6. haftanın içinde oluyorsunuz arkadaşlar..
mesela ben şu an 4+2 yim 5. haftanın içindeyim..
Çubukçum 5+3 isen 2-3 gün daha bekle öyle git derim...:1hug:
herkese iyi günler arkadaşlar, capricim gözün aydın inşallah 2 hafta sonra iyi haberler alıcaksın yine.
teşekkür ederim çubuk kraker darısı sizin başınıza inşallah hepiniz en kısa zamanda duyarsınız kalp atışlarını...
bu arada günaydınn kızlar caprinin sonucu ne oldu acaba?
bence en önemlisi doktorun tecrübeli olması özellikle hamilelerin psikolojisinden iyi anlayan,güven veren ve şefkatli olması gerekli insan zaten bu dönemde yeterince hassas bide doktorun incitmemesi lazım benim doktorumda erkek ilk doğumumu da o yaptırmıştı hayırlısıyla öne Allah a sonra ona çok güveniyorum Ankara da olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
gözün aydın vişnesuyu keseyi görmüşsün şimdi sıra kalp atışında inşallah:)
katrem bende dün bebeğimin kalp atışını duydum rica etsem benide güncellermisin?
Amin canım inşallah tahlillerim de güzel gelir. Çok teşekkür ederim. Kızamıkçık konusunda kendi parmağımı kendi gözüme sokmuşum aşı yaptırmakla keşke yaptırmasaydım ama bunda da bir hayır vardır.
Ama doktorumla konuşunca şunu çok iyi anladım gerçekten gereksiz strese, endişeye, sıkıntıya hiç gerek yok. Hem kendimize hem bebişlerimize zarar veriyoruz. Biz olayları kendi içimizde biraz daha byütüyormuşuz. Özellikle ben rahmim konusunu ne kadar gereksiz yere kafaya takmışım dedim. Herşey gayet normal ve çok rahat bir şekilde konuştu ki doktorları iyi tanırım birşey varsa hiç gizlemez pat diye söylerler...
valla ben kendimi zorlamıyorum ama hamileliğimi öğrendiğimden beri içim yanıyor sanki baya su içiyorum
bir seferde 500 ml gibikafamçokkarıştı
herhalde 2,5 lt içiyorumdur
canım sağol kaydirigubbakcemile5
bencede su içmemiz konusunda birbirimize telkin yapalım,hatırlatalım
haa birde siz maden suyu içiyormusunuz kızlarr faydası varmıdır acaba
Arkadaşlar ukalalık etmek gibi olmasın ama 4 haftalıkken kese görünmez daha...Azcık daha sabredin arkadaşlarım..
arkadaşlar aklıma geldi belki biliyosunuzdur sevip sevmediğinizide bilimiyorum ama hamileyken çiğ köfte,salam,sosis ve iyi yıkanmamış sebzeler yemememiz gerekiyor toxsoplazmaya neden oluyormuş ben hamile olduğumu bilmeden çiğ köfte yemiştim zaten olup olmadığına kan testlerinde bakıyor doktorlar hemen olacak diye bişey yok ama aklınızda bulunsun diye söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?