2010 Temmuz Anneleri : )

Canım çok saol ya 6.haftaya yaklaşınca başladı..Böyle ağzımın tadı yok sadece sulu şeyler canım istiyor.Domates gibi böylekaydirigubbakcemile3
Tuhafım bende valla...
Sabahları kahvaltıdan sonra ceviz yiyiyorum ama yanıma da alsam çok daha iyi olucak sanırım
...

Teşekkür ederim çubuğum ya...valla ne olduğunu anlayamadım bile.birde misafirim vardı onları üzmiyeyim diye kıvrandım durdum:bbo:Umarım çoğalmaz da böyle atlatırım benim midem normalde de çok hassastır zaten hemen herşeye bulanır ağrır falan...
[
QUOTE=Capri;10115609]Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara ve bebişlerine hoşgeldiniz diyorum.

İnşallah sağlıklı, rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz ve bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Bu arada kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Biliyorsunuz hem kilomuz açısından hem de sağlığımız için en ihtiyaç duyduğumuz şey su... Ama genelde ihmal eder veya az içeriz. Ben günde ortalama 1,5 lt su içmeye çalışıyorum...[/QUOTE]

Keşke okadar çok su içebilsem ama içmeye çalışıyorum bende zaten canım hep sulu şeyler istediği için...Hatta şimdi hemen bir bardak içiyorum aklımdayken...
Ama bugün folik asitimi evde unutmuşum acele ile çıkarken içmedim de ona üzüldümm:bbo:

canım sağol kaydirigubbakcemile5
bencede su içmemiz konusunda birbirimize telkin yapalım,hatırlatalım

haa birde siz maden suyu içiyormusunuz kızlarr faydası varmıdır acaba

canım ben midem bozuk diye iki akşam maden suyu içtim ama bilmiyorum faydası zararı varmıdır...Rahatlattı beni enazından ben içine limon sıkıpta içiyorum maden suyunu....

canım ben midem bozuk diye iki akşam maden suyu içtim ama bilmiyorum faydası zararı varmıdır...Rahatlattı beni enazından ben içine limon sıkıpta içiyorum maden suyunu....

bende içince rahatlıyorum sanki
bide zaten içim yanıyor iyi oluyor maden suyu:içelim:

Burdayımm tatlımm:)))
Sen doktora gitmeye karar vermişsin sanırımm...

verdm gibi papatyacım,çünkü gitmediğim için içim içimi yiyor
bir an önce gideyim diyorum allah korusun bir problem varsa erken çözüm bulunsun diyorum
ama ilk gittiğimdede hemen hem keseyi göreyim hem kalp atışını duyayım diyorum
çok kararsızım
beklemelimiyim gitmeliyim karışığım
aslında bana bıraksan nerdeyse dr.un kapısında yatcam :))
ayy paranoyak oldum ben yaakafamçokkarıştı

Çubukçum kese görmek için daha erken..Benden bir kaç gün önde gibi görünüyorsun yanılmıyorsam..1 buçuk 2 hafta sonra hem keseyi hem de kalp atışlarını görebilirsin..:1hug:

Bu arada günde bir şişe maden suyunun hamilelikte yararlı olduğunu okumuştum..Maden sodası değil ama..maden suyu..

Canımsın yaaopuyorumnanaktan
Git canım git en azından için rahat etmiş olur...
Kafandaki soru işretlerinden kurtulmuş olursun...
Yoksa gerçekten insan çok tuhaf oluyor...
bende istiyorum inş..bugün 6.haftamıza girdik bakalımm...Artık kesemiz görünür inş..
Ama ben içime sinen bir doktor bulamadım...
Bakalım ne olacak soruştuyorum herkese ama bu sefer kafam daha da karışıyor..
Hayırlısı artık inş.hepimiz için..

Arkadaşlar ukalalık etmek gibi olmasın ama 4 haftalıkken kese görünmez daha...Azcık daha sabredin arkadaşlarım..

yaa erkenmi diyorsun 5+3 ken görünmezmi kese mese
ayy valla kafayı sıyırcamm
az daha bekliyim olmazsa kafamçokkarıştı

canım senin kese görünür artık herhalde hayırlısıyla
inşallah içine sinen bi dr. bulursun tatlım
ben biraz daha bekliyim bari yaa

Arkadaşlar ukalalık etmek gibi olmasın ama 4 haftalıkken kese görünmez daha...Azcık daha sabredin arkadaşlarım..

estağfurullah canım ne ukalalığı,birbirimizi bilgilendiricez bademcim ukalalık gibi algılamayız canım:1hug:

çubukçum anlamadım 5+3 haftalıkmısın ? cetvelin 4+5 diyor ?

5+3 hafta olunca 6. haftanın içinde oluyorsunuz arkadaşlar..

mesela ben şu an 4+2 yim 5. haftanın içindeyim..

Çubukçum 5+3 isen 2-3 gün daha bekle öyle git derim...:1hug:

ayy canım pardon ben sana açıklamamışım özürr:1hug:

ben şimdi 4+5im ama bu cumartesi gitmek istiyorum dr.a

c.teside 5+3 olmuş olucam yani 5+3 ken görünürmü acaba diye sormuştum:kedi:

herkese iyi günler arkadaşlar, capricim gözün aydın inşallah 2 hafta sonra iyi haberler alıcaksın yine.
teşekkür ederim çubuk kraker darısı sizin başınıza inşallah hepiniz en kısa zamanda duyarsınız kalp atışlarını...

amiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

arkadaşlar aklıma geldi belki biliyosunuzdur sevip sevmediğinizide bilimiyorum ama hamileyken çiğ köfte,salam,sosis ve iyi yıkanmamış sebzeler yemememiz gerekiyor toxsoplazmaya neden oluyormuş ben hamile olduğumu bilmeden çiğ köfte yemiştim zaten olup olmadığına kan testlerinde bakıyor doktorlar hemen olacak diye bişey yok ama aklınızda bulunsun diye söyledim.

bu arada günaydınn kızlar caprinin sonucu ne oldu acaba?

bende çok merak etmiştim çok şükrü daha ii olucak inşallahhh

bende şu anda erkek dr düşünüyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorummm
Çok şükür banbinom gördük allahın izniyle zor oldu ben çataldayken ama
onada şükür

Kalp atışınıda mı dudun maşalllahhhhhhhhhhhhh
darısı başımızaaaa

canım zor ama işte
çok evhamlısın biras sakın olmaya çalış lütfennnnn
dr bak bişey dememişşş
olsada söyler diyosunn
sen şimdi bunları düşünme yatagını beşigini odasını vs vs ismini düşün
başka şeylere yogunlaşşş

bende ilaç içmiştim bir sürüüü hemde 3. haftasındayken nerden bilebilirdim kiii
suçladım biras kendimi amas daha sonra geçti...
inşallah bir sorun çıkmıcakkk Allahın isniyle

valla ben kendimi zorlamıyorum ama hamileliğimi öğrendiğimden beri içim yanıyor sanki baya su içiyorum
bir seferde 500 ml gibikafamçokkarıştı
herhalde 2,5 lt içiyorumdur

canım sağol kaydirigubbakcemile5
bencede su içmemiz konusunda birbirimize telkin yapalım,hatırlatalım

haa birde siz maden suyu içiyormusunuz kızlarr faydası varmıdır acaba

maden suyuuuuu zararlı degilmidir kıslar
yoksa soda mı zararlıdır

.

Keşke okadar çok su içebilsem ama içmeye çalışıyorum bende zaten canım hep sulu şeyler istediği için...Hatta şimdi hemen bir bardak içiyorum aklımdayken...
Ama bugün folik asitimi evde unutmuşum acele ile çıkarken içmedim de ona üzüldümm:bbo:
[/QUOTE]

arakdaşımmm
ben 8 e almıştım
al istersen yedek bulunsunnn
sonra ihtiyacı olan birine verirsin ne olucak ki o da iş yerinde durur

Ben gördüm canımmmmmm

çig köftede miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yasakkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…