2010 Temmuz Anneleri : )

canim benim oglumda benden biberon falan almiyordu, ama annem verince aliyordu benim sesimi duydugu anda birakiyordu biberonu.Cunku emdikleri icin daha iyisi varken neden biberonla besleneyim diyorlar.Cok akillilar.Bu arada oglunun alerjisi varmis nasil anladin.Benim oglumun da dogdugundan beri vucudunda kiazrtilar var son 2 hafteadir da kasiniyor kullanmadigimiz ilac, yag, pudra kalmadi dr goturmekten de biktim artik ayni sey mi acaba diye merak ettim?

insan kime neye inanıcağını şaşırıyo.4.ayımız dolduğu gün aylık rutin kontrolümüz wardı we ben ek gıdalara geçicekmiyiz diye sorduğumda doktorumuza;bana çok garip bişi söylemişim gibi baktı weee nedenn diye sordu.6.ayda geçilmiyomu ek gıdaya diyede ekledi :44:
ben yinede yawaş yawaş tatırmaya başlıyım dedim we üzüm damlatım bikaç gün emziğine nolduu biliyomusunuz nerdeyse emmeyi bırakıyodu üzüm tatlı tabi meme de durmak emmek istemedi sütümü istemedi bende wazgeçtim tatırma işleminden en azından üzüm yok we tatlı şeyler yokkk artık ama hawuç deniycem bende bakalım napçak

gokcek merhaba,

biberonu alıyo mu kızın ? en son yeni biberon deneyecektin

ben geniş ağızlı damaklı vs.. aldım yine almadı benimki..ne yapsam da biberona alıştırsam acaba..

Bende damaklı biberon ucu alıp denedim, yok itiyor diliyle. Bir de anne göğsü gibi olan biberon ucu duydum, onu alacaktım ama denk gelmedi. Bende kaşıkla veriyorum zaten çok nadir mama veriyorum. Sen kaşıkla denedin mi?

Son düzenleme:

platin ben de uzum, karpuz elma, armut tattirdim birkac defa ve bayildi annesi gibi tatliyi cok sevecek galiba .Aslina 1 yasina kadar bebeklere seker ve tuz vermemek gerekiyormus gerci direkt vermiyoruz ama meyvelden aliyor zaten alacagini.

kasikla vermek ek gidaya gectikgimizde isimizi kolaylastiracak zaten alismis olacaklar.

hoşbuldumm
ama bu gece az kişi var neden acaba
yoksa temzilik yapmaktan herkes yorgun mu düştü?

pudra bebeyağı azdırıyormuş ki bebeyağı sürdüğümün sabahı berbattı çocuk valla sadece yüzünde vardı sonra bacaklarında çıktı uzun süre nemlendirici kullan dedi doktor ama geçmedi ve çocuk çok kaşınmaya başladı sonra birden karnında göğüslerinde filan da çıktı pütür pütür yara gibi kırmızı bişiler yüzü tamamen kızardı doktor da zaditen die bir damla verdi. allerjisi var dedi ben dedim ne allerji yapıyor ben onu yemiyim mesela onu bulamayız dedi ama ek gıdalara geçerken dikkatli olucaz dedi ben de o yüzden korkuyorum onun bilgisi dışında bişi vermeye sonra daha kötü oluyo kızıyo napim geç başlasın en kötü az kilo alır zaten dobiş bişi olmaz.

kasikla vermek ek gidaya gectikgimizde isimizi kolaylastiracak zaten alismis olacaklar.

ben kaşıkla veriyorum devit-3 damlayı şimd bir de zaditen damla veriyorum kaşıkla daha kaşığı ağzına götürürken ağzını açıyor. kızlar ben gece uyuturken çok zorlanıyorum yaa savaşıyo benimle gece 12lere kadar uyumak istemiyo. ve hemen de dalamıyo 2-3 kere uyanıyo ama bir daldı mı gece 2-3 kere uyanıyo ve bayaa iyi uyuyo. ama o dalgın uykuya gçirene kadar geberiyoz annemle yaa. annem ben böyle çocuk görmedm nie uyumuyo die ölenip duruyo. bana çekti heralde.

ben de sorunca ilk 6 ay yanlızca anne sütü diye her yerde yazar nie erken geçmek istiyosunuz dedi üff çok ukalalar yaa ben de bazı meslektaşlarınız erken geçiriyor çünkü arkadaşlarımızdan duyuyoruzz sormadan da bilemiyoruz sizin kafanızdan geçeni okuyamıyoruz dedim. çok sinir ediyo bu doktorlar beni bazen.

geçmiş olsun
sağlıklı olsunda zayıf olsun
zaten şişmanlık aslında hastalık belirtisi ama bizim toplumumuz öyle düşünmüyo malesef
bebekliği obezlikle geçen insanlar çocukluk ve gençlik yıllarında zayıf olsalar bile kalp ve damar sorunu yaşama ihtimalleri çok yüksek mesela

benimki de kurulmus saat gibi saat basi uyaniyor gece en fazla 1.5 saate de bir uyaniyo.Aynen oyle uyutana kadar canim cikiyor.Annemle beraberken annem bana birakmiyordu hic ama simdi evdimdeyim 10 gundur ve sanki bebegim 10 gun once dogmus gibi zor geldi bana ahh annecgim nerdesin;-(( gun icinde o kadar huysyz ki uykusu var deli gibi ama birturlu uyutamiyorum yarim saat uyuyacak diye 3 saat salliyorum.

ne zaman bu veletler kendileri uyumaya başlıycak öerak ediyorum:13:

ben barışın gece uykusuna geçmesini bekliyorum
bi 10 - 15 dakka daha uyanmazsa bende yatıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…