2010 Temmuz Anneleri : )

ben bebek şekerini kendim yapmak istiyorum oğlumun mewlütünü yeni okutucağız daha :)
bu konuda fikri olan warmı yada yapan?

ben bebek şekerini kendim yapmak istiyorum oğlumun mewlütünü yeni okutucağız daha :)
bu konuda fikri olan warmı yada yapan?
canım ben eminönünden aldım,ufak bir dükkan var orda her çeşit malzeme var örnek şekerlerden de var ,ordan almıştım malzemeleri doğuma 1 hafta kala badem şekerlerini almıştım,kendim yapmıştım...istanbuldamısın hatırlamıyorum ama emin önünde hem çok uygun hem çeşit çok...

Benim kızımda da oluyor aynısı canım..
Öyle durumlarda deli gibi aç olsa da yemiyor içmiyor...
Bende üzerine düşmüyorum.. Bir süre sonra düzeliyor..
Ama öyle sanıyorum ki kakasını yapamadığı durumlarda oluyor ya da bağırsakları ile ilgili diğer durumlarda..

Primeraya cevap olarak yazdım bu mesajı..
Sanırım alıntılamayı unutmuşum..

Son düzenleme:

yok cnm yaa malesef ist.da değilim..
buralarda da bulabilirsem malzeme tasarlayıp yapacağım..

merhaba hanımlar zorlu bir uçak yolcuğundan sonra memleketimdeyim.kızım yaklaşık 1.5 saat ağladı uçakta perişan olduk. salı günü geri döncem kara kara düşünüyorum yine öyle olursa diye.

yaklaşık bir aydır kızım kaka yapmayı unuttu 7 gün falan bekliyorum yapmıyor kafayı yemek üzereyim.2 kere fitil verdim bir kerede parmakla masaj yaptım.tıkır tıkır saati saatine kaka yapan benim kızım değildi sanki.doktor bağırsak düzenleyici şurup verdi o bile işe yaramadı

sizlerde neler var neler yok uzun zamandır giremedim.sitenin yeni halini de hiiiç beğenmedim

kızlar kendimi camdan aşağı atasım var

benim oğlum hala beni emmiyor biberonun nuby anne göğsüne yakın olanını aldım yok kaç gündür onada alışmıyor

artık uyku saatleri emmek için yetersiz geliyor

ne yapacağımı şaşırdım kaşıklada baş edemiyorum

deli olmak üzereyim

ayy canım yaaaa kıyamam,onlar emmeyince bizde vicdanen rahatsız oluyoruz,biz tokuz onlar aç

canım sana birşey soracaktım. sen okla gıderkn ne kadar süt bırakıyorsun kızına kaç cc?? ve ne kadar aralıklarla içiyor

canm senınle aynı durumdayım ben dün bi güzel agladım içimi döktüm. hiç almıyor uykuda bile almıyor. biberonda almıyor bende sagıp şırınga il veriyorum kaşıkla ck zor((((( ne yapıcaz bizzzzzzzz

canım şırınga ile kolay oluyor mu onu bende deneyeyim bari yoksa kendimi denize atıvereceğim

yok cnm yaa malesef ist.da değilim..
buralarda da bulabilirsem malzeme tasarlayıp yapacağım..

şöyle bir şey olabilir,ufak tül keseler var ya hani onun içine kokulardan varya kokulu yapraklardan koyup bebeğinde ufak fotosunu basabilirsin,misafirlere bundan dağıtabilirsin hem uygun hemde güzel..anlatamadım galiba bakayım resim bulabilirsen fikrimi anlatırım yada çizerim sana...

bak mesela bu mum koymuş sen mum yerine kokulu çiçekler oluyor onlardan koyarsın içinede bebeğinin vesikalık boyunda resmini koyarsın...çok hoş durur,hatta uğraşırım dersen arkasına mıknatıs bile yapıştırılabilinir silikon ile :)))

Kızlar bu emmeme sevdası benim kızımda da var..
Canı istemeyince kesinlikle almıyor biberonu -ki bende anne sütüyle ve sadece biberonla besleyebiliyorum-... Ne yapacağımı şaşırdım..
Bayram tatili boyunca valla o da süt tatili yaptı..
30 ml içiyor gerisini almıyor..
İlk başta bayram temizliği vs derken çok yoruldum, sütümün tadı acıdı diye düşündüm (evet yorgunluktan dolayı kötü bir tadı vardı gerçekten) ama çözdürdüğüm süte de aynısını yapınca anladım ki tadının değişmesinden değil sırf edepsizliğinden yapıyor..
Ben fazla üzerine gitmedim, çünkü geceleri 2 öğün güzelce içiyordu.. Bende üzülüyorum..
ama yapacak bişey yok arkadaşlar...
Yarın tam 4 aylık oluyor ve bu hafta doktora gidicez bakalım kaç kilo aldık..
Yani arkadaşlar biberonu alamıyor diye üzülmeyin zaten alsa da içmeyeceği varsa gene içmiyor.. Tecrübeyle sabittir..

ya bugün oğlum süpersonik huzursuz.
4.ay aşılarını vurdurduk dün ,sanırım ondan..
Tatil bitti ve ben Kasımda denize girdim :) çok güzeldi.
Uçak yolculugumuz harika geçti oğlum hiç üzmedi beni çok şükür
Mememde uyudu..üstelik havası yaradı oğluma,memeye dönüş yaptı,ne kadar mutluyum anlatamam.
Hiç mıkırdanmadan artık memmemi alıyor..
Zaten bu konuda hiç baskı yapmamıştım ona istemeyince vermedim...ne olduysa tatilde oldu....
Tekrar İstanbul kötü oldu....alışma sürecindeyim yine..
Sizlerin bayramı nasıl geçti kızlar?Kuzucuklar nasıl?
Geçmişi tabiki okuyamadım,çok yazmıssınız,umarım herkes iyidir..

selam kızlarr...annemlerdeydik yemekte..
kızım kalabalıktan hoşlanmıyor bunu anladık artık..yine mızmızdı yemek boyunca..
şimdi eve geldik..

artık anakucağında da uzun kalmıyor..
geceleri de daha sık uyanıyor..
neden böyle oldu anlamadım..
bayram başladığından beri böyle düzeni değişti sanırım.

merhaba arkadaşlar,artık kaşıkla vereceğim zaman ellerini pijamanın içine sokuyorum,öyle veriyorum..değilse başa çıkamıyorum yedirirken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…