2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.özledim kk ya girmeyi.bayadır girmedim bayram nedeniyle.bebekleriniz ve sizler nasılsınız?bende kk nın yeni halini sevmedim.yasmin sen nasılsın döndünmü ankaradan bebeginin mevlüdü simdiden hayırlı olsun

şırınga ile ağzına mı fışkırtıyorsunuz?
ama kaşığa alışması daha iyi olmaz mı?
yani kaşığa zorlasanız?

agzına boşaltıyorum kaşıklada alıyor kafasını saga sola çevırınce kaşıkla vermesi cok zor oluyor.ama ne kadr sürede kaç cc vermem gerektıgını bi türlu ayarlayamadım senın bılgın var mı?

merhaba canım
iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın..
yok canım daha dönmedim oğlumun mewlütünü yapıp kpss sınawına girip öylr dönücem kayseriye..

geçmiş olsun cnmm

ewet çok hoş olmuş böyle bişiyde yapabilirim saol cnm fikir werdiğin için.. :):)

ayyyyyyyy sinir oldum yaaaa ikoncanlar yok smiley falan koyamıyorum gıcık olmuş site.......

selam kızlar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım war.
şuanda ıstanbuldayım asıl edırnede oturuyorum.kızımın yarın aşı gunu.istanbuldaki herhangi bir saglık ocagına gitsem aşısını yaparlarmı ?

evet canım, misafir aşı yapıyorlar. bende aynı durumdaydım. kızımın aşısını yaptırdım. aşı kartın yanındaysa karta işliyorlar zaten.

evet canım, misafir aşı yapıyorlar. bende aynı durumdaydım. kızımın aşısını yaptırdım. aşı kartın yanındaysa karta işliyorlar zaten.

ayy cok tesekkurler.sayende içim çok rahatladı.aşı kartım yanımda sabah ilk işim sağlık ocagına gitmek olucak :)

canım o tarz bir şurup kullanıyorum bende, çok şükür düzeldi ama 1-2 ay kullanması lazım ki düzene girsin. kısa zamanda bir iyileşme bekleme, geçici bu sorun olabiliyor. bende fitille yaptırıyordum, bilirim

alıntı yapmıştım ama olmamış. teacherofelt sana yazmıştım :)

Son düzenleme:

ne veriyosunuz kaşıkla ya da şırıngayla? geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

merhaba kızlar,

benim kızım da biberonu almıyor, kaşıkla çok zor ya sağa sola dökülüyor sürekli..ileride işe başladığımda zor olacak anneme.

keşke bilseydim en başından arada biberonla verirdim..

bu arada sağ göğsüm dün çok sızladı, gece düzeldi sanmıştım sonra 5 gibi kalktım emzirdim baktım yine ağrıyor..2 gündür uğraşıyordum, bir de stresten olabilirmiş diye okudum netten, bayram görümcemin yanımıza gelmemesi ve tartışma yüzünden zehir olmuştu, stresten mi oldu acaba diye düşününce uyku tutmadı 5 te bir kalktım hüngür şakır ağladım salonda bir süre ...ohh bir rahatladım sonra mis gibi uyumuşum..çok fena ağrı yapıyordu insanın sinirleri bozuluyor...

bugün flowersun un dediği gibi 2 kez sıcak duş sürekli sağma yaptım üstüne minoset içtim..şimdi yine içicem yatarken sanırım düzeldi..

Son düzenleme:

canım ben baştan beri biberonla günde bazen 1 bazen 2 kere mama verdim arkadaşlar dediler ki çalışan insansın emzik ver biberonu unutturma biberon ver işe başlayınca rahat eders,in bebeğim emziği 2 hafta filan emdi biberonu da 2 ay filan ne versek ağzına emiyor gibiydi ama 15 günlükken emziği attı almadı bidaha sadece gece uyuturken veriyoduk ama 2 aylıkken bigün uyudu uyandı ne biberon ne emzik hiçbişey almıyor hepsini diliyle itiyor ve ağlıyor yani baştan verdim de ne oldu ama bir süre usrar ettim sonra sıkıldım sütüm de çoğaldı gerek kalmadı biberona 15 gün vermedim şimdi yine verdim arada emiyor biliyo musun yani bunlar unutuyolar herşeyi bence 1 hafta 15 günde bir istemediği şeyleri tekrar tekrar vermeyi deneyin sabırla ve gülücükle oyunla çünkü dil itme refleksleri azalıyor aslında 3-4 ay arası herşeyi dilleriyle itiyolarmış ne olduğunu bilmeden dille itmeyi öğrendikleri için onu yapıyolarmış ama sonra dille itmek artık sadece istemedikleri şeyler için kullanıyolar yani tekrar deneyin derim

canım ben en baştan beri emzik te biberon da verdim ama 2 aylıkken ikisini de diliyle itmeye başladı 1 ay filan çok zorlandım biberon veremedim ne güzel su rezene geceçayı filan verirdim hepsi yalan oldu hiç biyere bırakıp gidemedim doymak için sürekli emiyodu durmadan ama şimdi bıraktım anneme gittim geçenlerde annem 90cc mamayı bi güzel yedirmiş biberonla dil itme refleksleri azalıyor 4 aydan sonra tekrar deneyin sıkılmadan sabırla ve gülücükle oyunla biberonu ara ara verin bence 6. aydan sonra biberonu almış bebek biliyorum olmadı azcık tatlı bişe sürersiniz emziğine şeker gibi ne biliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…